Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עופר , אין מילים פשוט מהממת!!!

אח'לה אוטו . תשתדל לפרוע את החוב שלך בהקדם ( מפגש הרנו 4 ) , אני מוכן דני ומשה ונזמין עוד כמה אנשים .

מה דעתכם על יום שישי הבא בבוקר היכן שתחליטו אני מוכן ,הכיבוד עלי , אדאג לעדכן גם את משה , רק תגידו איפה ומתי ?

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דני ,

אני מצטרף לדברי עופר ומאחל לך ולכל בית ישראל בריאות שלווה ושלום , החזיקו מעמד שמה בגבולות לבנון , נעבור גם את זה .

רמי

פורסם

היום הלכתי עם פרנסין למפגש מועדון פורד היה נחמד מאוד

היו שם מכוניות שהמנוע שלהם בגודל של פרנסין

הלוואי שיהיה לנו מועדון כזה

פורסם

בקרוב נסיים עם חגיגות החיזבללה בצפון ואז נחגוג את חגיגת הרנו 4 .

רמי / משה האם הצלחתם לארגן לי קרבורטור שפוי לעליזה ? הגברת לוגמת בנזין כאילו אני בעל המניות העיקרי של סונול :shock: .

וגם בעקבות גילה המכובד הגברת מעשנת - אבל בצבע שחור , לא לדאוג :-) .

היום עשיתי איתה סיבוב אחרי שבוע וחצי שלא נגעתי בה , היה לה קשה להתניע ( מכה רביעית ) ככה זה , הזנחתי אותה בעבור מאזדה 3 אפרורית ומשעממת - אבל עם מזגן ....

מחכה לרגע שנחזור לשפיות , ביייייייייייייייי

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

לבעל המניות העיקרי של סונול (דני) שלום :

שמח לשמוע ממך איש יקר .

אני אדבר עם משה יש לו כמה אבקש אחד בשבילך אל דאגה .

פורסם

עופר ודני ,מה איתכם , לי מתחיל להמאס מהמצב , נראה לי שמועדון רנו4 הפך לחלום באספמיה מקווה שמישהו מכם יצליח סוף כל סוף להזיז משהו בנדון , אני ממש מבין שזה לא הזמן לדבר על זה בגין המצב הבטחוני שאנו (הצפונים) שוהים בו בשבועיים האחרונים , בתקווה שנעבור את זה בשלום .

בקנות עייפתי ומאסתי .

פורסם

רילקס רמי רילקס !

אומרים כל עקבה לטובה

בקרוב יגיע היום שבו נפגש כל בעלי הרנו אספנות ויהיו צחוקים קטעים ושיגועים ....

בכל אופן לכל מי שעצבני על נסראללה הנה :

http://games.finder.co.il/games/online/attack-nasrallah/467

תהנו ........

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
תראו מצד שמאל מי התגנבה למפגש פורד{פרנסין}

17.7.2006

מתי באת, שלא ראיתי?!?:shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אחרי 300 הודעות, יש לי שאלה לוחצת.

רנו 4, כדאי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...