Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגוש דן מסתובבת לה רנו 4 אומללה מאד, משנת 86, נידמה לי, מכוסחת כולה, עם כנפיים האחוריות חתוכות, ניראת כמו פח-זבל נייד, אבל נוסעת ולא נכנעת!:twisted: ראיתי אותה כמה פעמים- בפ"ת, בצומת גהה, ועוד איפשהו נידמה לי...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בגוש דן מסתובבת לה רנו 4 אומללה מאד, משנת 86, נידמה לי, מכוסחת כולה, עם כנפיים האחוריות חתוכות, ניראת כמו פח-זבל נייד, אבל נוסעת ולא נכנעת!:twisted: ראיתי אותה כמה פעמים- בפ"ת, בצומת גהה, ועוד איפשהו נידמה לי...

מקום משכנה הקבוע ברח' מוזיר בתל אביב, לא רחוק מהרנו 16 הירוקה שאף אחד לא רוצה למכור לי אותה... :cry:

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

האמת היא שהרכב נראה כאילו הוא של איזה פליט מהצפון שבא למרכז עקב המצב שהיה...:-D דני אולי לא היית הפליט היחידי מהצפון עם רנו 4....:lol:

פורסם
האמת היא שהרכב נראה כאילו הוא של איזה פליט מהצפון שבא למרכז עקב המצב שהיה...:-D דני אולי לא היית הפליט היחידי מהצפון עם רנו 4....:lol:
עזוב... אתה שם לי מלח על הפצעים , השלטונות לא הרשתה לי לבוא עם עליזה למרכז , אחרת היא הייתה מככבת במפגש ע"י האוניברסיטה .

אגב : עליזה כמעט לבנונית והמפגש בת"א ברח' לבנון ...... מוזר משהו ????? :shock:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

דני

תודה על ההזמנה לצפון

אבל האוטו בחיזוק ראש מנוע אחרי 1000 קמ

וטיפול קטן

והחלפת גומיות למכסה ראש מנוע [קניתי היום ממאירמן 30שח]

מאפה קנית תאורה פנימית?

האוטו משמש אותי לנסיעה לעבודה

אני נוסע איתו הרבה בזמן האחרון

מה עים רמי יצרת קשר איתו?

פורסם
דני

תודה על ההזמנה לצפון

אבל האוטו בחיזוק ראש מנוע אחרי 1000 קמ

וטיפול קטן

והחלפת גומיות למכסה ראש מנוע [קניתי היום ממאירמן 30שח]

מאפה קנית תאורה פנימית?

האוטו משמש אותי לנסיעה לעבודה

אני נוסע איתו הרבה בזמן האחרון

מה עים רמי יצרת קשר איתו?

רמי התאדה :shock: השארתי לו מספר הודעות והוא לא חזר אליי :cry:

פורסם

כדי שיהיה תעוד אני רושם

על פי הנחייתו של בני ל

האנצקלופדיה המהלכת שלי לעניני רנו

כיוון שסתומים לרנו 4 1100

באינצ 0.06 יניקה 0.08 פליטה

בממ 0.15 יניקה 0.20 פליטה

פורסם
קישור לרנו 4 ו3 ח'ברה צעירים שמראים איך עושים רכב ספורטיבי ואיך שורפים צמיגים - משעשע :shock:

http://video.google.com/videoplay?docid=8341633212670292166&q=renault+4&hl=en

אני לא השתעשעתי כלל - סיכון חיים של כמה ילדים שאינם מבינים דבר....וחוץ מזה חבל על הרנו שלבטח שבקה חיים זמן קצר לאחר מכן.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
אני לא השתעשעתי כלל - סיכון חיים של כמה ילדים שאינם מבינים דבר....וחוץ מזה חבל על הרנו שלבטח שבקה חיים זמן קצר לאחר מכן.
פרץ אני איתך:mm_yeah:

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם

חפיף - מה קרה לכם ? זה שטח פתוח ולא ציבורי וחוצמיזה זה בחו"ל שם יש רנו 4 בכל קילומטר מרובע , חבר שחזר מסרביה אומר שזה אוטו שיוצר שם עד שנת 92 !

• תוכן חדש...