Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קבלו תיקון לגבי התכלכלה היא מודל 1968 , שייכת לרונן והוא יד שניה , היפייפיה נכנסה לפחחות וצבע ( היא תישאר בצבע המקורי ) והיא כבר אתרי אוברול !

הרכב נקנה מאדם ששמר על כל הניירת כולל ספר רכב , טיפולים , קבלה על הקניה בסך של 9000 לירות וקטלוג מקורי של קרסו !

יוצא כך שרונן מחזיק היום את הרנו 4 הכי קשישה בארץ ! :-D

אם היא 68, אז היא אמורה להיות עם 3 הילוכים קדמיים בלבד, נכון?

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עופר ודני שלום ,

משה מנחלים אינו מפסיק לגרד לי בפצעים ,הוא מתעקש שאחזור לרנו4 , אז ככה יכול מאוד להיות שאני אכן אשוב לזה השבוע אני אדע , יש מצטרפים פוטנציאלים למועדון הפוטנציאלי שלכם ,משה אני(?) ורונן שיש לו רנו4 שנת 1969 כרגע בצבע מאוד יפה .

הכלה המיועדת שנת 1982 ללא טסט שנה ושלושה חודשים , רשיונות מוקפאים , במצב חיצוני גרוע מאוד , מנוע מצוין 1100 סמ"ק , גלאצ' הלך לעולמו כשנסינו להוציא אותה , ריצפה יפה שלדה עשר .

דני עופר האם יש לכם פנס ראשי במצב טוב ?

פורסם

אהלן רמי

קודם כול אתה רואה מה שאמרתי לך

לא יעזור לך אתה אף פעם לא תעזוב אותנו

בנוגע לפנס ראשי יש לי 2 לא מי יודע מה

אם לא תמצא משהו תגיד לי ואני אביא לך אותם

אחד במצב לא רע והשני מעפן

לגבי רונן הבנתי שיש לו אוטו מדהים אני מת כבר לראות אותו לאחר שיפוץ

לגבי מועדון אז ככה

כשהיתי בתערוכה בפארק הלאומי ברמת גן התקבצנו 4 חברה שמשפצים

רנו 4 מסביב רם מילון רונן אני ועוד בחור מאחד המושבים על יד קרית גת שיש לו 2 רכבי רנו 4

ועוד מישהו לא מוכר לקחתי מכולם פרטים להמשך פעילות בקשר למועדון

אני מקווה שיצא מזה משהו

שמור על קשר

עופר

פורסם

אחרי מפגש השוודיות ביום שישי ראיתי אחת נטושה בהר הרוח בהרי י-ם, מודל 84 כניראה, ניראת שלמה וכל הדברים הטובים עליה...אני לא יודע מה מידת ההתאמה אבל שווה לבדוק-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
עופר ודני שלום ,

יש מצטרפים פוטנציאלים למועדון הפוטנציאלי שלכם ,משה אני(?) ורונן שיש לו רנו4 שנת 1969/8 כרגע בצבע מאוד יפה .

ואל תשכח את רם מילון מירושלים ! :-D

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
יש לי פנס ראש.
ראש טוב ! :lol:

רונן - אנא ציין לאיזה פנס אתה מתכוון , כך יהיה יותר קל וברור , בכל מקרה אם אנחנו מדברים על אחורי - אז יש לי אחד ונדמה לי שיש לי גם קדמי אחד .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תוכן חדש...