Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, שאלה אליכם: עד איזו שנה היו מייצרים רנו 4? -היום, לתדהמתי, אני רואה בחניון של הבניין, בו אני עובד- רנו 4! מכוסחת, חלודה ברמות, אבל- נוסעת! כלומר, הגיע עכשיו- מעולם לא ראיתי אותה מקודם, ויש לה גם טסט חדש! ובכלל- נראה, כאילו "קמה לתחיה" לפני זמן קצר! ולפי המספרים- היא שנת 87! ואני זוכר, שראיתי פעם גם רנו כזה שנת 88!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חברים, שאלה אליכם: עד איזו שנה היו מייצרים רנו 4? -היום, לתדהמתי, אני רואה בחניון של הבניין, בו אני עובד- רנו 4! מכוסחת, חלודה ברמות, אבל- נוסעת! כלומר, הגיע עכשיו- מעולם לא ראיתי אותה מקודם, ויש לה גם טסט חדש! ובכלל- נראה, כאילו "קמה לתחיה" לפני זמן קצר! ולפי המספרים- היא שנת 87! ואני זוכר, שראיתי פעם גם רנו כזה שנת 88!

רנו 4 יוצרה עד שנת 1992. בארץ אני ראיתי אקזמפלארים משנת 88 ומשנת 87.

לא ידוע לי על רכבים משנתונים מתקדמים יותר בארץ. אבל, תמיד יש הפתעות.

יניב מיכאלי

-----------

קלאסיקה: סאאב 96V4 - שנת 1969

פורסם

רנו 4 הכי חדשה בארץ היא מודל 1988 והגיעה ביבוא אישי , הרכבים יוצרו עד 1992 אך לא הגיעו ביבוא סדיר לארץ , אגב חברים שחזרו ממרוקו סיפרו שראו שם המון רנו 4 נוסעות בכביש ! :shock:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

בקיצור- ממה שנראה- עוד רנו 4 קמה לתחיה! במצב עגום- אבל עדיין-נוסעת... אולי מישהו ירצה גם לשפץ אותה- לך תדע...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בקיצור- ממה שנראה- עוד רנו 4 קמה לתחיה! במצב עגום- אבל עדיין-נוסעת... אולי מישהו ירצה גם לשפץ אותה- לך תדע...:roll:

עד לפני שנה נסעתי על רנו4 שנת 1988 1100 סמ"ק והיא אכן השנתון האחרון שהגיע ארצה , אותה קניתי מנזירה מקסימה שניהלה את הביה"ח הצרפתי בנצרת , האוטו נתרם ע"י חברת רנו כאות תמיכה בביה"ח . לציין שהיה להם עוד טנדר

SC24.jpg

פורסם

הרנו של רמי היתה מיוחדת במינה אני נברתי במנוע שלה

וראיתי כל מיני דברים שאן ברנו אחרת

הרנו שלי היא מודל 84 ואני במשא ומתן לרכישת טנדר רנו 4 מודל 85 שנקרא

F6

אני תקווה להצליח הבן אדם עקשן

למרות כל מה שנאמר פה החימום של "פרנסין" עובד יופי ואפילו עם שני מהירויות

אז לכל המסטלבטים נא לא לזלזל.

פורסם
למרות כל מה שנאמר פה החימום של "פרנסין" עובד יופי ואפילו עם שני מהירויות

אז לכל המסטלבטים נא לא לזלזל.

ככה זה שהן צעירות ויפות ... :wink:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
מה לא?

לא כדאי רנו 4 ! יתחיל שירשור ענק, מאות תגובות, תמונות, קשר בין אנשים זרים, מחירי רנו 4 יאמירו לשמיים, משלחות מחו"ל, חומר יעבור ממחשב למחשב, הפרנק יעלה, רזרבות המדינה במטבע זר ירדו, שר האוצר יתפטר, משבר בממשלה, ביבי יהיה ראש ממשלה, ואז.....שוב פעם שרה, לי לפחות פעם אחת הספיקה... וכל זה על המצפון שלך-ממש לא כדאי רנו 4-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...