Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוווווף נרגעתי או יותר נכון שמחתי

לא הבנתי מה קרה

לא יודע לאיזה שיקום עליזה צריכה

אבל שיהיה בהצלחה ואם צריך עזרה

אנחנו פה

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
לאן נעלמתם אנשי רנו4 יקרים ?

זה לא אנחנו שנעלמנו - זה אתה !

מה שלומך אחחחחח שלי !

אגב - השבוע יצר איתי קשר אדם בשם דרור , הוא התחיל בשיפוץ של רנו 4 1976 מקווה להעלות תמונות בקרוב !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

היי דני ,

אני שמח לשמוע ממך , בימים אלו אני מחפש רכב אספנות אני מתלבט האם ללכת על רנו 4 או רנו 12 ?

אגב , האם דרור מהצפון ?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם

קיבלתי מתנה מדודים שלי רנו 4, שנת 76, דגם R1123, מנוע 845סמ"ק

הם קנו אותה לפני 7 שנים בערך העבירו אותה טסט ונסעו איתה קצת, אחר כך עשו פחחות לכל האוטו, ומאז האוטו עומד בערך 6 שנים.

עכשיו אני צריך לסדר את האוטו ולהעביר אותו טסט

אתמול התחלתי לעבוד על האוטו, האוטו במצב מכני יחסית טוב, המנוע הניע בלי הרבה בעיות והגיר ניראה בסדר(בדקתי רק הילוך ראשון ורוורס בתוך החניה, כי אין רישיון לאוטו)

משאבות ברקס קידמי לא נוזלות ורפידות בסדר, מחר אני אבדוק ברקסים אחוריים, בנתיים לא ראיתי גומיות קרועות או נזילות מים שמן או דלק.

בקיצור לפי איך שזה ניראה כרגע אם לא יהיו בעיות לא צפויות לא יהיה כל כך קשה להעביר את האוטו טסט.

עכשיו אני מחפש מספר דברים:

-מגן קידמי (ברזל)

-גריל חזית

-מנעולים לדלתות קידמי ימני (רק את החלק שיושב על הקורה, את המנעול על הדלת יש) ומנעול אחורי שמאלי שיושב על הדלת שבור

-ידית חיצונית לדלת נהג

-מראות ימנית ושמאלית

-ואני צריך גם להחליף פילטר שמן (משהו יודע איפה אני יכול להשיג)

-השמשות מפורקות אז אני צריך לקחת מידות ולהזמין גומיות (יש למישהו המלצות?)

אם למישהו יש למכירה את אחד הדברים

שיצור איתי קשר בפלאפון 054-6668143

גיל ורטהיימר

פורסם

טוב, זה מאפריל אבל שווה בירור, מאתר אגורה (שם לא מוכרים, רק מוסרים דברים שאין בהם צורך):

"למסירה : חלקי חילוף לרנו 4

2 יח' גריל פלסטיק שחור אורגינל, לרכב מדגם רנו 4.. "

וקישור:

http://www.agora.co.il/toGet.asp?searchType=subCategory&dealType=1&iseek=80015&takeCity=

פורסם

ברוך הבא לפורום- הערה קטנה, אופן הרמת הרכב מסוכן, ועלול לפגוע בך ובאחרים, קנה בוקים תיקניים ותשתדל לעבוד בצורה בטוחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לכל בעלי רנו 4 לדורותיהם

אצלנו לא מקפידים על היופי רק על האופי

אז גם אם הרנו שלכם עדיין לא משופצת

ונראת כמו שרק רנו 4 נראת

אז נא להרשם פה או אצלי בפרטי

לעתיד לבוא [מועדון רנו?]

בברכה עופר {פרנסין}

• תוכן חדש...