Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת נמצאה אתמול תורמת איברים לעליזה , הגברת במצב סופני ( לא עליזה ) והיא תישחט כנראה ביום שישי הקרוב , אם יש בפורום מישהו שצריך איזה חלק ספציפי שיודיע ! :-D

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בשעה טובה ומוצלחת נמצאה אתמול תורמת איברים לעליזה , הגברת במצב סופני ( לא עליזה ) והיא תישחט כנראה ביום שישי הקרוב , אם יש בפורום מישהו שצריך איזה חלק ספציפי שיודיע ! :-D

אהלן דני מה נשמע?

אני כרגע ממשיך לעבוד על הרנו, החלטתי לחכות עם הטסט עד שיהיה לי רישיון נהיגה. (23.9)

כרגע אני מסדר את כל התאורה באוטו, נשאר לי רק למצוא פנסי איתות מקדימה, אם במקרה יש אותם בתורמת איברים ואתה לא צריך אותם אז תודיע לי כמה אתה רוצה עליהם

אני מחפש גם:

-דשבורד

-ידית חיצונית לדלת נהג

-חלונות אחוריים קטנים

-וגומיות לדלתות

גיל ורטהיימר

פורסם

הכל ( בצורה עקיפה ) בזכות ליאור ברוך , הוא פנה אלי בפרטי ושאל למה אין תמונה של עליזה בקלאסיקאר - שמתי , למחרת יצר איתי קשר בחור מהאזור ואמר לי שיש לו רנו 4 שהייתה שייכת לסבא שלו - אז לפני שהיא נמכרת לברזל קניתי חלק ממנה .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן ,

באתר יד 2 ישנה הודעה על רנו4 ( בקטגורית רכבי אספנות ) לצערי הרכב שנת 1983 בלי טסט למעלה מ 10 שנים לבחור יש מלא חלפים ,דיברתי עם הבחור ותמורת 5000 ש"ח הוא מוכן לשחרר את שתיהן ואני חושב שגם בפחות .( שניהם בנפח מנוע של 845 סמ"ק ) .

תקימו כבר מועדון .

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת הגיעה תורמת האיברים למקומה , עכשיו מי שמעוניין יש חלקים . היות ואני קניתי את הגרוטאה חלקים ממנה ימכרו במחירים סימליים .

מה שמוזר הוא שאני לא מצליח לקבוע את גילה , בגלל מספר הרישוי היא אמורה להיות מודל 1979 + אבל המנוע הוא 845 סמ"ק שהיה קיים רק עד שנת 1976 , מוזר לא ?

תורמת האיברים לעליזה 001.jpg

תורמת האיברים לעליזה 002.jpg

תורמת האיברים לעליזה 003.jpg

תורמת האיברים לעליזה 004.jpg

תורמת האיברים לעליזה 005.jpg

תורמת האיברים לעליזה 006.jpg

פורסם

וכמובן תודה אחת ענקית לגרר אילוז מנהריה שהסכים לשגעון שלי ונכנס עם גרר ענקי לתוך מטע בננות משם הוא שלף את התורמת .

וכל זה בחום האיום של יום שישי בצהריים .

אחרי נסיעה קצרה של כ 20 דקות הגיעה התורמת למקום מנוחתה שם היא תישחט ותעבור למנוחת עולמים בקריית הפלדה .

תורמת האיברים לעליזה 007.jpg

תורמת האיברים לעליזה 008.jpg

תורמת האיברים לעליזה 009.jpg

פורסם

דני,המספר(819) מסמל על ייבוא,השאלה האם הרכב באמת ייבוא?,

אולי היה שייך לצבא?

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
אהלן דני מה נשמע?

אני כרגע ממשיך לעבוד על הרנו, החלטתי לחכות עם הטסט עד שיהיה לי רישיון נהיגה. (23.9)

כרגע אני מסדר את כל התאורה באוטו, נשאר לי רק למצוא פנסי איתות מקדימה, אם במקרה יש אותם בתורמת איברים ואתה לא צריך אותם אז תודיע לי כמה אתה רוצה עליהם

אני מחפש גם:

-דשבורד

-ידית חיצונית לדלת נהג

-חלונות אחוריים קטנים

-וגומיות לדלתות

גיל ורטהיימר

יש פנס וחצי לאיתות קדמי , יש דשבורד , יש ידית חיצונית לדלת נהג , יש חלון אחורי קטן אחד ימני , גומיות לדלתות יש לי חדשות לגמרי קניתי חבילה של 50 מטר .

פורסם
דני למה לפרק תעלה אותה לכביש רק קצת פחחות. ראיתי שיש לה טסט.

עכשיו ברצינות לפי איך שהיא נראת היא עברה תאונה קטנה אתה יודע את הסיפור שלה?

הסיפור של האומללה הזו החל כשהסבא של יניב ( שמכר לי את האוטו ) פשוט הפסיק לנסוע בה , ומאז חייה פשוט השתנו מקצה לקצה , התפקיד שלה בחיים היה להיות הג'יפ שנסע במטעים של הבננות ולגרור עגלות שבדרך כלל רתומות לטרקטור , יום אחד כשהיא פשוט נתקעה סתם על תקלה פשוטה , הח'ברה דחפו אותה "בעדינות" עם כף של טרקטור ומאז הכל היסטוריה , היא פשוט ישבה לה שם בפינת המטע עצובה ובוכיה , מחלידה לקול שירתם של עובדי המטעים התאילנדים שתלשו ממנה את הכסאות למען שיהיה להם סלון במעונם הדל והצנוע , נטושה ללא אבא ואימא ושום יד מרחמת לא ליטפה את כנפיה החלודות נשארה לה כך תחת שמיים זרועי כוכבים בשמש ובגשם עד שלפני שבועיים התקשר אלי הבחור ואמר - בוא תראה לפני שהיא נוסעת להתכה , להפוך לאיזה מוט ברזל אי שם ...

נחרדנו ( אני ועליזה ) ומיד הגענו לראות את האומללה הנטושה , עם כל הצער והיגון שעטף אותנו כשהיא קיבלה את פנינו גוססת לה שם לבד , נטושה ובוכיה הבנו שאין לנו שום ברירה וגם כשכואב הלב וגם כשאנחנו לא רוצים לפעמים אין ברירה וגם טובי הרופאים מחליטים על המתת חסד , וכך בצהרי יום שישי זה תחת השמש הקופחת ובעזרתו האדיבה של הטרקטור עם הכף וידידי גרר אילוז מנהריה ( שטוען נחרצות שאני זקוק לתרופות חזקות במיוחד או לחילופין אישפוז בכפיה ) משכנו את האומללה למסע האחרון בחייה , המסע שבו היא תחזור ( חלקית ) לחיים בחיקה של אחותה לתעשית הרכב הצרפתית המפוארת שנשארה לשמור על הגחלת למען שאר אחיותיה המוכות שנעלמו מכבישי ארצנו הקטנטונת ...

בחייה ובמותה נתנה אומללה זו את המשך החיים לעליזה , יהי זכרה ברוך ... :cry:

תהי נשמת מנועה צרור בצרור חיי מנועה של עליזה .

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...