Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום פורק הסטרטר מהרנו 12 ונישלח לשיפוץ .צמיגים חדשים הורכבו . מערכת הקירור פורקה ונוקתה. הוחלפו שמנים ופילטרים.

ואני מקווה מאוד שעד סוף השבוע יהיה כבר לאוטו טסט.

אני פונה לבעלי ידע בפוטושופ אני רוצה להכניס את האוטו לפחחות וצבע ורוצה לשלב 2 צבעים. את הגג אני רוצה בלבן או פנינה השאלה היא עד איפה לצבוע בלבן. ושאר האוטו באדום עדין מתלבט בין מטלי לרגיל? על המכסה מנוע יש שקע באמצע לצבוע אותו בלבן או שהכל באדום? חשבתי לצבוע את סביב האוטו באדום ואת המכסה מנוע והבגז והגג בלבן.מה אתם אומרים?

עכשין לפה נכנסים בעלי הידע בפוטו שופ ואני יודע שיש כאלה אני רוצה לראות את האפשרויות וגם את דעתכם

גם צבע אחר יכול לענין

56.jpg

חלקים 051.jpg

חלקים 050.jpg

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כול הרכב באדום מטלי

יש נוכחות לצבע כזה

בהצלחה

עופר

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

פורסם
כול הרכב באדום מטלי

יש נוכחות לצבע כזה

בהצלחה

עופר

עופר אתה חושב שצבע כמו של הפיאט 500 יהיה יפה על האוטו?

יש רנו 12 משופצת בקריות בצבע צהוב היא הגיע למפגש פעם אחת ומאז לא הגיע מישהו מכיר אותה?

DSC_22761.jpg

dsc1675ol7.jpg

DSC_226911.jpg

פורסם

אני בעד אדום של עליזה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בני זה הגריל אתה חושב שיש אפשרות להתאים אותו לרנו שלי?

אפשרות לצבע מה אתם אומרים?

שלום.

אני חושב שיש קצת סלט בגריל הזה .

המרכז הוא של רנו 12 מהדגמים האחורונים.

המיסגרות הן של רנו 15 אין ספק. הבעיה שאם תשים לב, המיסגרות של הרנו 15 שקועות וגם הפנסים הראשים שקועים.

אני אצרף תמונות שתוכל להבין. את המיסגרות לא תוכל להרכיב כי הן יבלטו החוצה.

מיסגרות הבסיס של הפנסים הראשים בנוים הפוך, כלומר ברנו 12 המדרגה בולטת החוצה וברנו 15 המדרגה שקועה פנימה.

לי היה סרט שלם כי מיסגרת אחת לא היתה מתאימה. השתילו בצורה גרועה אחת לא מתאימה, ובסוף נאלצתי ליצר בעצמי.

ניתן לראות בתמונות את בנית המיסגרת.

אגב, בלי כל קשר אני חושב שמיהרת עם הצמיגים, כי הצמיגים שקנית רחבים מידי ולא יאשרו לך אותם.

אני כדי לקבל אישור לצמיגים נאלצתי להמציא מיסמכים ואישורים מקורים שהרכב שלי מאושר ע"י היצרן לצמגים רחבים וגם הוגבלתי ברוחב והרכבתי עם אישור מראש 175/70/13 .

לגבי הג'נטים, צר לי לאכזב אותך אבל אני לא מאמין שיש סיכוי שתמצא בארץ ג'נטים מגנזיום מתאימים מכיון שאף פעם לא הורכבו על רנו 12 ג'נטים כאלה בארץ. יותר מיזה, על-מנת להרכיב את הג'נטים שלי נאלצתי לשנות מרחקי ברגים בדרמים ובצלחות הבילום - עסק מסובך ויקר. באיבי ניתן להשיג ים של ג'נטים כמו שאתה רוצה ובנוסף באיבי יש ים חלקים לרנו 12.

לגבי הגריל, והיה ואתה לא תישתמש בו אני מעונין בו ואם ידוע לך על עוד חלקים לרנו 15 אשמח.

בברכה בני ל.

CIMG3718.JPG

CIMG3719.JPG

CIMG3729.JPG

CIMG3730.JPG

CIMG3732.JPG

CIMG4905.JPG

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הרנו 12 היא במקרה הזו שעמדה במשך די הרבה זמן ליד משטרת זבולון?

בכל מקרה - יש מוסך מדהים שמטפל בעיקר בדלתא ורנו 12. בחור רומני זקן, שלקח את הדלתא שלו לטיול ברומניה.

שווה לבוא לשם רק בשביל הסיפורים - נמצא בצ'ק פוסט.

הוא ניסה לשכנע אותי לקנות דלתא - אמר לי שאני לעולם לא אשלם על חלקים, רק על עבודה. הוא קונה דלתות מושבתות מכל רחבי המדינה, ויש לו מאגר חלפים לעוד שנים רבות...

אני מניח שבתור רוכש רנו 12, כדאי לך להגיע לשם.

פורסם
הרנו 12 היא במקרה הזו שעמדה במשך די הרבה זמן ליד משטרת זבולון?

בכל מקרה - יש מוסך מדהים שמטפל בעיקר בדלתא ורנו 12. בחור רומני זקן, שלקח את הדלתא שלו לטיול ברומניה.

שווה לבוא לשם רק בשביל הסיפורים - נמצא בצ'ק פוסט.

הוא ניסה לשכנע אותי לקנות דלתא - אמר לי שאני לעולם לא אשלם על חלקים, רק על עבודה. הוא קונה דלתות מושבתות מכל רחבי המדינה, ויש לו מאגר חלפים לעוד שנים רבות...

אני מניח שבתור רוכש רנו 12, כדאי לך להגיע לשם.

איפה בדיוק? הצק פוסט מקום גדול

פורסם
איפה בדיוק? הצק פוסט מקום גדול

זה באיזור של מכון קומפיוטסט. אני לא יכול למקם אותך בדיוק כי אני בעצמי לא זוכר, אבל אני מניח שאם תסתובב שם בערך 3-4 דקות, אתה תראה את הדלתות והרנו 12 ששורצות שם.

יש שם אחת שהיא יד ראשונה מודל 78, של בעל המוסך. משהו מדהים.

ולגבי דלתא ורנו 12 - פעם אחרונה שבדקתי זו אותה מכונית בדיוק.

• תוכן חדש...