Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתמול ראיתי רנו 4 עם מספר 6 ספרות "רגיל" באזה"ת בירושליים- האוטו נראה בשימוש יומיומי! מישהו מכיר?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היום היה לי קצת זמן לחיפושים. מצאתי גריל חדש ושתי מסגרות לפנסים של דלתא שנת 88 הבעיה היא שאולי חצוני זה נראה מתאים אבל בפועל אני צריך לבנות תושבות של הפנסים.מה אתם אומרים להשאר עם המקורי?

הבחור שניגשתי אליו הוא במקרה היה הבעלים הקודם לזה שקניתי ממנו את האוטו איזה צירוף מקרים. לבנאדם יש מוסך וזה המקום שמשהו פה הפנה אותי. לבנאדם שהוא לא צעיר במיוחד יש חוש הומור מפותח .סיפר לי נסים ונפלאות על האוטו הזה והראה לי רצון לעזור לי בכל שאלה

ok_1845.jpg

פורסם
אני לא מעונין באותו צבע כי דני יגיד שאני מחקה אותו ושעליזה נעלבה

עליזה לא תעלב מצבע יפה שכזה , לירוי לדעתי אל תשים פנסים של דלתא , זה גם לא מקורי ולטעמי האישי לא יפה !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
דני יש לך בעיה עם זה שאני רומני?

למה ????

רומנים זה עם שמח !

מה רואה תמיד לוקח !

ואם לא לקח ?

סימן ששכח !

רומני על רומני על רומני = סולם גנבים :wink:

ורק לצורך העניין - אני ממוצא הונגרי וזה לא פחות גרוע ...:lol:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
אני עדין ממתין לתותחי הפוטושופ .איזה צבע כדי לעשות?

לא תותח פוטושופ אבל צבע נאמן למקור תמיד יותר עעעדיף.

לא מתאים !? לך על האפור עכבר שבתמונה הופך את הרכב מאדום שובב לאפור מכובד.

שחק אותה

חג שמח

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

היום הוצא המנוע ונתגלה נזילה מהמחזיר שמן לתוך הקלאצ מה שגרם לקלאצ להחליק. בהזדמנות זאת אני אחליף את כל מחזרי השמן גלגלי השינים יוצאו ויעברו טיפול. בזמן שהמנוע יהיה בחוץ אני אנקה את כל האיזור כולל את המנוע

אשמח לקבל הצעות נוספות מה יש עוד להעשות

אני משקיע באוטו כי אני מעונין ברכב אמין שלא יתקע אותי בדרך

חלקים 057.jpg

חלקים 058.jpg

חלקים 059.jpg

חלקים 062.jpg

חלקים 061.jpg

חלקים 069.jpg

פורסם
היום היה לי קצת זמן לחיפושים. מצאתי גריל חדש ושתי מסגרות לפנסים של דלתא שנת 88 הבעיה היא שאולי חצוני זה נראה מתאים אבל בפועל אני צריך לבנות תושבות של הפנסים.מה אתם אומרים להשאר עם המקורי?

דבר איתי

יכול להיות שאני יכול לעזור לך בעיניין הפנסים

ואם לא אני, אז בני ל בודאות...

השרמנטויה שלו חולקת הרבה חלקים עם ה 12

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
לירוי , כזה מיכל מים יש גם לעליזה , אם אתה צריך יש לי אחד ספר , אם תרצה הוא שלך מתנה :wink:

אני אשמח מאוד לקבל אבל אני לא רוצה בחינם . אני כבר אמצא מה לתת לך בתמורה

תודה מראש

פורסם
לירוי , כזה מיכל מים יש גם לעליזה , אם אתה צריך יש לי אחד ספר , אם תרצה הוא שלך מתנה :wink:

ואני רציתי אותו כדי להחמיץ בו מלפפונים חמוצים.:roflmao:

עדי גולדנברג 13399

• תוכן חדש...