Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב בתקציב של 50 K ש"ח

חשבתי על רנו קליאו או טויוטה יאריס או פיאט פונטו.

אגב, הרכב צריך להיות אוטומאטי.

(מה עם סוזוקי יורוסוויפט?)

תודה

פורסם

אם אתה צריך אוטומטי תוריד את הקליאו. סוזוקי סוויפט- איכס.

אם אתה צריך להסיע מטען אז תא המטען שלה ממש קטן וגם בפנים היא לא מרווחת במיוחד למי שישב מאחור(5 אנשים יהיה קשה להסיע)

פיאט פונטו יכולה להתאים.

אתה רוצה דווקא מכונית קטנה? כי ב50 אלף אתה יכול לקנות פורד פוקוס או כל רכב משפחתי אחר שיכנס בתקציב

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אם אתה צריך להסיע מטען אז תא המטען שלה ממש קטן וגם בפנים היא לא מרווחת במיוחד למי שישב מאחור(5 אנשים יהיה קשה להסיע)

פיאט פונטו יכולה להתאים.

אתה רוצה דווקא מכונית קטנה? כי ב50 אלף אתה יכול לקנות פורד פוקוס או כל רכב משפחתי אחר שיכנס בתקציב

הבנתי שהגיר האוטומטי בפונטו בעייתי (לא מבחינת תקלות - אלא שימוש כי זה גיר רציף), אחרת כבר הייתי קונה (יש לנו בבית 2 פונטואים כבר) . ולמה להוריד את הקליאו? יש לה בעיות באוטומט??

פורסם

לא כתבת מה אופי השימוש. לסטודנט למשל הייתי ממליץ על היאריס, אבל לזוג צעיר היא קטנה מדי, והייתי הולך על הפונטו או אפילו הקליאו.

דרך אגב, למה דווקא אוטומט?

פורסם
לא כתבת מה אופי השימוש. לסטודנט למשל הייתי ממליץ על היאריס, אבל לזוג צעיר היא קטנה מדי, והייתי הולך על הפונטו או אפילו הקליאו.

דווקא היאריס מרווחת הרבה יותר מהפונטו והקליאו יחד, הקליאו צפופה מאוד מאחורה עד כדי מצב לא נעים, והפונטו סתם לא נוחה לעומת שתיהן.

פורסם

פיאט פונטו יכולה להתאים.

זה שטויות!

אצלי יש סוזוקיו יורו סויפט וכן אולי זה לא רכב פאר אך רכב מספק ביותר!

טפו טפו טפו בנתיים הוא מוכיח את עצמו כמאד אמין ומאחור יש לו מקום מספיק ואני יכול להגיד לך מנסיון ולא מסתם שמועות שאפילו מאחור יש לו יותר מקום מאימפרזה 99.

הרכב הזה זול מעט מאד דלק רכב די חזק בגלל שהוא קטן ואני משש מרוצה ממנו.

אבל אם כבר בכל זאת אני יגיד לך שטיוטה יאריס הכי עדיפה לדעתי

תיקון- לא שמתי לב שאתה מעוניין באוטומט כי באוטומט הסוזוקי ממש אבל ממש לא מוצלחת מיכיוון שיש לה 4 הילוכים והיא זוללת בהרבה יותר דלק מאשר הידני וגם חלשה יותר מהגיר הידני!

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם
זה שטויות!

אצלי יש סוזוקיו יורו סויפט וכן אולי זה לא רכב פאר אך רכב מספק ביותר!

טפו טפו טפו בנתיים הוא מוכיח את עצמו כמאד אמין ומאחור יש לו מקום מספיק ואני יכול להגיד לך מנסיון ולא מסתם שמועות שאפילו מאחור יש לו יותר מקום מאימפרזה 99.

הרכב הזה זול מעט מאד דלק רכב די חזק בגלל שהוא קטן ואני משש מרוצה ממנו.

אבל אם כבר בכל זאת אני יגיד לך שטיוטה יאריס הכי עדיפה לדעתי

אין ספק שהסוויפט היא אחת מהמכוניות המתקדמות.....לו היינו חיים בשנת 1988.

פורסם

היורו סוייפט לא בתחרות, מדובר ברכב מיושן מ-א-ו-ד, אם מדובר בסוייפט מ92 יש לו יתרון אמינות, אבל בתקציב של 50K אפשר וצריך לקבל יותר מאשר אמינות.

הפונטו האוטומטית היא אופציה לא רעה, אין בעיות עם הגיר הרציף (באופן כללי). לגבי השימוש עצמו, לוקחים סיבוב ומרגישים אם זה מתאים או לא.

גיא

פורסם

אתם צודקים בהחלט!!!!!

אם הייה לי תקציב של 50 אלף לא הייתי קונה את הסוזוקי!

אבל בכל זאת יש אנשים שבכלל לא הייה להם נסיון אם הרכב והם סתם מלכלכים עליו!

לדעתי הרכב הזה מספק מאד מישהו שלא צריך את כל הנוחות הזאת ומחפש רכב בתאכלס לנסוע ורכב שיהייה אמין ולא יזלול דלק.

מה שכן, הוא לא מפואר בכלל רק אחרי דגם 2000 התחילו ליצר בוא כריות אוויר מבפנים לא הייתי אומר שהוא הכי קטן אבל בכל זאת לא הכי נוח וכן יש כאלה שאומרים שהרכב הזה לא מביא את ההרגשה של רכב שנת 2000 והם צודקים!

פורסם

האוטו מיועד לחברה שלי שמעדיפה אוטומט, היא סטודנטית שגרה בכפר סבא ולומדת ברחובות 4 פעמים בשבוע (שנה אחרונה תודה לאל). עדין לא מצאתי מישהו שמוכר יאריס, וגם עם קליאו יש קצת בעיות כי אנשים לא רוצים לרדת מהמחירון, ופונטו אוטומט זה די נדיר.

יש הצעות?

בינתים יש אפשרות לקליאו 01 יד 1 עם 40K ק"מ ב 56K ש"ח....

פורסם

הפונטו ממש לא צפופה, אני 1.91 ומסתדר בא טוב מאוד, אפילו מאחורה.

אין שום בעיה בגיר הרציף, צריך פשוט יום בשביל להתרגל אליו. בכללי הרכב זריז ונוח למדי, חסכוני מאוד.

פורסם

תיקון- לא שמתי לב שאתה מעוניין באוטומט כי באוטומט הסוזוקי ממש אבל ממש לא מוצלחת מיכיוון שיש לה 4 הילוכים והיא זוללת בהרבה יותר דלק מאשר הידני וגם חלשה יותר מהגיר הידני!

לא 4 אלה 3 טעות שלי!

• תוכן חדש...