Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חזרתי מוינה עם מחווה לרז(מל)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המדבקות הזוהרות מארץ הקודש (ממש אור לגויים שנוסעים מאחורי הרכב) עדיין בפגוש האחורי ומשתלבות היטב בארכיטקטורה המיוחדת של וינה.

אז הנה משהו לספק את געגועיך ואולי קצת לתת לעיניים שלך לנוח מהשרשור המייגע על "אוטו" ו"טורבו".

ויתר עלילותי בחו"ל נמצאות בפורום אספנות.

IMG_9205.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני,

אני מבין שזו בדיחה פרטית בינך ובין רז מל - האם תוכל לשתף גם את הקוראים שאינם מצויים ברזיה (יצא לי משחק מילים)

פורסם

המדבקות שיש על הרכב מאחורה, הפסים האלכסוניים באדום-לבן..

הן היו חובה בארה"ק וקצת מוזר שמישהו שם אותם על רכבו בחו"ל :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ובכן, כפי שגילה ה"מגלה" הרכב שייך לבני המשפחה שלי בוינה. והם מקפידים עם רכישת מכונית חדשה שאשלח להם סט מדבקות. חוצמיזה שזה בטיחותי, המדבקות מזכירות את דגל אוסטריה...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

יוליה התבלבלה ושכחה לציין שכעת (משנת 94 כמדומני) אין שום חובה לשים שום מדבקה זוהרת על הרכב היות והבקליות עשויות מחומרים מחזירי אור

מדבקת שמור המרחק זה סתם גימיק נחמד(או שלא!) שאין בו שום חובה !

פורסם

זה עדיין חובה לפני שנת 1995. המצחיק הוא שאותה מכונית (לדוגמא מזדה 121) מלפני כן חייבת ואחר כך לא חייבת..

מה שברור הוא שהפיאט המצולמת בוינה, לא חייבת...

פורסם

בדיוק מה שעתיד אמר.. רק שזה משנת 96 כמדומני.. :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
זה עדיין חובה לפני שנת 1995. המצחיק הוא שאותה מכונית (לדוגמא מזדה 121) מלפני כן חייבת ואחר כך לא חייבת..

מה שברור הוא שהפיאט המצולמת בוינה, לא חייבת...

מה שעוד יותר מצחיק היא העובדה שבמנטה שלי יש מחזירי אור בפנסים אבל עדיין אני צריך לשים את המדבקה המכוערת הזו ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הטרופר אצלנו (שנת 99)מלא בבקליות מאחורה,ועדיין חייב בפסים הזוהרים האלו.

חייבו אותנו לקנות בטסט כאלו.

אולי כי הוא נחשב למסחרי?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
הטרופר אצלנו (שנת 99)מלא בבקליות מאחורה,ועדיין חייב בפסים הזוהרים האלו.

חייבו אותנו לקנות בטסט כאלו.

אולי כי הוא נחשב למסחרי?

רחב מסחרי מחוייב בזה אפילו פארדו שנת 05 מצוייד בזה

בקשר לאותו רכב משנתון ככה ושנתון ככה אין מה לעשות היו חייבים "לחתוך" את זה במקום מסויים אז חתכו ב94 (זה אומרת 95 ומעלה)

• תוכן חדש...