Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש להשלמת האוסף A112 סידרה 1,2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.אני אשמח לקבל פרטים,ואפילו פרט קטן ושולי,על מכוניות מהסדרה הנ"ל שישנם בארץ זרוקות,נטושות,מוצעות למכירה,ואפילו כאלה שלא,אך אולי עם הרבה מאמץ ניתן לשכנע את הבעלים למכור.

תודה רבה לכל העוזרים!!:-) יוני.

הנה התמונות:

04.jpg

122.jpg

ProvaPercorso_17_04_2005%20(7).JPG

igtr2000-4-6.jpg

פורסם

פרט שולי באמת - ביום ראשון שעבר בדרכי לכותל , ראיתי אחת כזו ללא שלט משנות ה-70 המאוחרות משופצת למשעי בצבע לבן,חונה במתחם בתי הקפה בירושלים(רח' הילל כמדומני) .

מקווה שבכ"ז יעזור במשהו.

פורסם
שלום לכולם.אני אשמח לקבל פרטים,ואפילו פרט קטן ושולי,על מכוניות מהסדרה הנ"ל שישנם בארץ זרוקות,נטושות,מוצעות למכירה,ואפילו כאלה שלא,אך אולי עם הרבה מאמץ ניתן לשכנע את הבעלים למכור.

תודה רבה לכל העוזרים!!:-) יוני.

הנה התמונות:

הכתומה מרעננה, רחוב ויצמן מכיוון צ. רעננה צפון, במצב לא רע בכלל (חיצונית).

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
הכתומה מרעננה, רחוב ויצמן מכיוון צ. רעננה צפון, במצב לא רע בכלל (חיצונית).

נראה לי שהחשמלאי ליד משפץ אותה עבור מישהו, כל פעם עומד שם רכב אחר:

לפני כמה חודשים עמדה שם שברולט נובה 74, ואח"כ דופין עם הלוחיות האורגינליות (לא מחזירות אור)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
פרט שולי באמת - ביום ראשון שעבר בדרכי לכותל , ראיתי אחת כזו ללא שלט משנות ה-70 המאוחרות משופצת למשעי בצבע לבן,חונה במתחם בתי הקפה בירושלים(רח' הילל כמדומני) .

מקווה שבכ"ז יעזור במשהו.

של מכונאי מאזור המוסכים בי-ם...... מי שמעוניין לראות קלסיקות אמתיות, מוזמן לעבור באזור התעשייה והמוסכים, מובטחים הרבה יצירות אומנות על גלגלים.... הט'רד האחרון של המוסכניקים רכב ישן או מיוחד משופץ כמו שרק מוסכניק ישפץ לעצמו...עשרות חיפושיות בצבעים וסיגנונות שונים, MG על שלל דגמיה... אלפות עם או בלי גג...סובארו סטישן לבנה 78 4X4 לפחות לפי הכתוב... וולבו....אמרקאיות מכל הסוגים והשנים...ועוד.... המדקדקים יכנסו לתוך המוסכים, על ליפטים ובצדדים המון רכבי אספנות מחדשות נעוריהן בקרוב נגיע רחוק.....רן

(לסיור מאורגן לפנות בין השעות........ )

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יש לי בקליות לפנסים מאחור לביאנקי הזה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

בשכונת חבצלת ברחובות יש אחת אדומה מודל 78-79 נוסעת עם כיתוב רכב חליפי (כנראה שייכת למוסכניק).

נצפתה אחרת בבת-ים ליד קיוסק הגמדים.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

חברים קודם כל תודה על התגובות.כל תגובה כאן מעניינת,וניתן ללמוד על כמות האוטוביאנקי בארץ,ומצבם.לגבי אותן אוטוביאנקי מרעננה אני תוהה איך אפשר לאתר את הבעלים אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אני אודה לו מאד.:-)

אני אשמח לקבל עוד מידע,ושוב תודה למי שעזר עד כה.

לילה טוב.

יוני.

פורסם

האוטוביאקי האדומה שצולמה ברעננה עומדת ברח' ויצמן שהוא למעשה העורק הצפוני של רעננה.

פונים שמאלה בצומת רעננה צפון והרכב נמצא בחניון לפני הרמזור השני לכיוון מערב בצד ימין.

נראה לי שהחשמלאי שהאוטו עומד מול הסדנא שלו יוכל לתת את האינפורמציה המבוקשת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אוטוביאנקי כפי שביקשת,מודל 1979,אדומה לאחר פחחות וצבע במצב נסיעה ומושלמת,גיר 5 הילוכים של אבארט (ישנו גם הגיר המקורי),שוחחתי עם הבעלים ואם יוצע לו מחיר אטרקטיבי,ימכור. הוא לא מעוניין בסתם הטרדות והבהיר לי שהמחיר לא יהיה זול, זה לא רכב שימכר בסכום של 4 ספרות. אם עדיין מעניין אותך,פנה אלי בה"פ .

לי אין כל ענין ברכב הנ"ל או במכירתו ואתן את פרטי הבעלים רק למי שמראש יודע שלא מדובר במציאה (מבחינת המחיר,הרכב בהחלט מקסים)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
מה יחודי בסדרה הזו? הפנסים האחוריים?
Fitch המיוחד בסידרה זו היא לא הפנסים!המיוחד הוא החזרה בזמן למכונית זו על שלל דגמיה.

הA112 יוצר לראשונה ב1973 מאז נוצרו 7 סדרות,בהן מבחינה חיצונית ישנם באמת ארבע דגמים, שניתן להבחין בשינוי החיצוני בעיקר ע"י הפנסים האחורים,מסגרות וגריל קדמיים וכו'.

מבחינתי זוהי סגירת מעגל,והשלמת האוסף של "אהבתי" הגדולה.:-)

פורסם
נראה לי שהחשמלאי ליד משפץ אותה עבור מישהו, כל פעם עומד שם רכב אחר:

לפני כמה חודשים עמדה שם שברולט נובה 74, ואח"כ דופין עם הלוחיות האורגינליות (לא מחזירות אור)

לzvit וליאור שוב תודה.מכיוון שאני מחיפה ולא מזדמן לאיזור רעננה אני אשמח מאד אם מישהו מכם,אם הדבר לא מהווה טירחה בשבילו יוכל לומר לי מה שם העסק של אותו חשמלאי.אניח כבר אאתר את המס' ב144 ואשאל אותו לגבי הבעלים.

תודה מראש יוני.:-)

• תוכן חדש...