Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן... אני יודע שבברקסים מטפלים רק במוסך אבל אני רוצה ללמוד ואני מאמין שאני מספיק אחראי בשביל לבדוק שהכל תקין ומוכן לנסיעה...

ועכשיו לאחר ההקדמה ניגש לבעיה...

הדוושה רכה, היה חסר נוזל בלמים(DOT3) והוספתי עד לקו המקסימום אך הבעיה לא נפתרה.

אני חושד שיש אויר במערכת, אשמח להסבר כיצד מוציאים אויר.

תודה.

פורסם

כלומר אתה לוחץ, והעצירה לא מיידית, כלומר צריך ללחותץ יותר מהרגיל, זו הכוונה שלך לדוושה רכה?

כי גם אצלי יש את הבעיה הזאת.. הבלימה אותה בליה רק שצריך ללחוץ יותר, לא תמיד זה טוב,

בדקו לי ואמרו שזה בסדר, אבל תמיד צריך שזה יתאים לתנאים שלך,

מנצל שירשור זה, ורוצה גם לדעת איך אפשר לסדר את זה..

פורסם
כן... אני יודע שבברקסים מטפלים רק במוסך אבל אני רוצה ללמוד ואני מאמין שאני מספיק אחראי בשביל לבדוק שהכל תקין ומוכן לנסיעה...

תלמד במקום אחר. ההמלצה היחידה שתקבל פה היא לגשת למוסך / לבעל מקצוע.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...