Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סובארו DL ידנית עם מנוע 1400 או 1600

אמינה בטירוף, חסכונית חלקים זולים כמו כוס מים קרים בחורף ואחזקה ממש ברצפה

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני משתתף לאילו שהציעו את הפיזו 205

אוטו אמין וחסכוני ונוסע סבבה לגמרי

אני אומר לך מניסיון זה אוטו שלא עושה בעיות חוץ מטיפולים רגילים

וכמובן שאני מדבר על 205 FOREVER

פורסם
וכמובן שאני מדבר על 205 FOREVER
אין שום הבדל בין 205 רגילה ל-FOREVER, אלה זו מציינת רמת אבזור יותר גבוהה.

אחרי בדיקה במחירון מוטוקאר, למרות אי הדיוק, הסיריון לא נכנסת בתקציב הנ"ל.

אופציה אחרות, פורד פיאסטה, פיג'ו 205.. אני הייתי הולך על הפיאסטה.. בצע חיפוש בשם פיאסטה ותמצא הרבה תוצאות לגבי הרכב, נכתב עליו די הרבה.

פורסם

גם אני חושב עכשיו על הפיאסטה ...

באופן כללי, ראיתי שרוב הרכבים האלה נמכרים תמורת 13K-17K .... נשמע לי מאוד מעניין.

איך הפיאסטה מבחינת צריכת הדלק והאמינות?

והאם יש סיבה מיוחדת למה לא לקנות כזאת שהיא יד 4 ויש עליה 160000 קילומטר משנת 1997? (במחיר 13K)

Fiat Punto S-75 '96

פורסם
גם אני חושב עכשיו על הפיאסטה ...

באופן כללי, ראיתי שרוב הרכבים האלה נמכרים תמורת 13K-17K .... נשמע לי מאוד מעניין.

איך הפיאסטה מבחינת צריכת הדלק והאמינות?

והאם יש סיבה מיוחדת למה לא לקנות כזאת שהיא יד 4 ויש עליה 160000 קילומטר משנת 1997? (במחיר 13K)

חפש אחת במצב יותר טוב, לא פעם נתקלתי באחת יד ראשונה עם 100K קילומטרז'.

האמינות טובה מאוד, צריכת דלק לא גבוה. לגבי האוטו אתה יכול לקורא פה.. תדפדף בין העמודים.

http://carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=438710

פורסם

הסיריון מכונית בסיסית וזולה, מאובזרת יותר מרוב המתחרות ומודל 99 נכנסת בתקציב.

רכב אמין מאוד, צריכת דלק נמוכה מאוד נוסע ק"מ על טיפת דלק :)

לגבי נסיעות בין עירוניות אין בעיה לבצע זאת עם הסיריון והיא עושה זאת היטב ושוב - לא שותה דלק.....

99 ידנית אפשר למצוא ב19K, רכב מודרני ממוזג וחסכוני האופציה הטובה ביותר מתחת ל20K ש"ח. האוט' עגלה. אם סיריון אוט' אז רק 1.3.

haters will hate

פורסם

למען הסר ספק - האם יש הגה כוח בפיאסטות משנות 94-97?

לגבי הסיריון - נראה לי שתהיה בעיה למצוא כזאת בפחות מ-20 אלף ... לפחות לפי הלוחות של yad2.

Fiat Punto S-75 '96

פורסם
למען הסר ספק - האם יש הגה כוח בפיאסטות משנות 94-97?

לגבי הסיריון - נראה לי שתהיה בעיה למצוא כזאת בפחות מ-20 אלף ... לפחות לפי הלוחות של yad2.

אין בעיה , שנת 99 ידנית מנוע 1.0 נכנסת בול בתקציב, שווה לחכות לאחת , אמנם הביקוש לרכב גבוה אבל ברגע שמוצאים חוטפים ונהנים....

haters will hate

פורסם
אני ממליץ לך רובר 200!

לי יש ואני מבסוט!

מודל 99..

לא נכנסת בתקציב לפי המחירון.. שנת 98 רובר 214 מעל 20K..

לא אמינה במיוחד, לא חסכונית (יחסית למכוניות שהועלו פה), חלקים יקרים, חסרת שוק.

פורסם

נניח ואני מוצא סיריון שנכנסת בתקציב .... האם היא באמת יותר שווה מפיאסטה שנת 97 עם קילומטרז' נמוך שעולה פחות?

פשוט נראה לי שהסיריון יותר חלשה ... לא תהיה לה בעיה בנסיעות עם הרבה אנשים באוטו ומזגן?

Fiat Punto S-75 '96

פורסם

בתקציב הזה אפשר לקנות סובארו לגאסי ידנית 1.6 משנת 93~ אני לא חושב שהיא חסכונית במיוחד אבל היא אמינה והיא נוחה לנסיעות ארוכות בשל גודלה הלא קטן. שקודה פליסיה משנת 97~ לא יודע איך היא מבחינת אמינות. ומיצובישי סופר לנסר, שוב, צריכת דלק לא הכי חסכונית אבל אמינה, יש לה מראה יחסית טוב והיא די זריזה(יחסית) בגירסה הידנית(1.6). לא נראה לי שיש סיריון במחיר של כ18 אלף, אלא אם כן היא עברה תאונה ו/או השכרה לשעבר

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הסיריון סחבה 4 אנשים לתפן מבת-ים בטיול מועדון ב.מ.וו.... ושמרה היטב על הקצב...

והשכרה זה לא דבר רע...

הנה תמונת פנים של האוטו ...

תאמין לי שלפני שנבחרה הסיריון כמטרה לחיפוש - נבדקו לעומק 106 MK1, אפלהאוז, פיאסטה, שרייד וסוויפט.

הסיריון הייתה על העליונה בכל הקשור לצריכת דלק, שנתון גבוה, עיצוב פנים ובטיחות.

אם תרצה בכל זאת משהו אחר - אז הפונטו שלי למכירה. תסתכל בחתימה.

028.jpg

haters will hate

• תוכן חדש...