Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים, אני חדש כאן בפורום, וגם חדש לכל תחום הרכב.

אגב, אני בן 22, עוד מעט 23.

אני מחפש לקנות אוטו בתקציב של עד 20,000, עם עדיפות לאיזור ה-17-18.

הדרישות שלי הן כאלה : הרכב ישמש לתחבורה. זה אומר, שאני לא מצפה ליכולות ספורטיביות כאלה או אחרות. כמו כן, הנסיעות לא יהיו רבות, אבל חלקן יהיו רחוקות (נסיעה מהדרום לצפון פעם בחודש נניח). כל השאר זה נסיעות יחסית קצרות.

מבחינת דרישות נוספות - שהרכב יהיה חסכוני (מחירי הדלק בשמיים ואני חייל) ושיהיה כמובן אמין ככל שניתן.

אני אשמח לקבל המלצות כלליות שיתנו לי כיוון, וכמו כן אני אשמח לקבל הצעות של דגמים ספציפיים.

תודה רבה,

מיכאל.

Fiat Punto S-75 '96

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פיגו' 205

אמינות זה השם השני שלה ,חסכונית בדלק וחלקים זולים

היה לנו כאלה במשפחה אולי קרוב ל-5 או 6

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

205 = פחחחחחחחח אמינות זה השם השני שלה - נ-כ-ו-ן, עוד מעט תאמר לו שיקנה 405 כמו הליצן בשירשור מלפני יומיים.

מצטרף להמלצה של הסיריון - רכב מצויין.

אם אתה רוצה משהו יותר גדול עם בגאג, לך על סובארו לאונה.

תזכור אם אתה קונה רכב ב 20 אז תיקונים ראשוניים וביטוחים אתה עובר את ה 25.

לכן אם יש לך 20 , קנה רכב ב 15.

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה עם האמינות של ה-205?

אמרתי לך כבר אני לא מקשקש סתם אלא מדבר מתוך ניסיון (היו לנו 5 או 6 כאלה )

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

התקציב הוא 20 כולל ישור קו (אם צריך) וגם כולל ביטוח, לפחות חלקית ... כך שבאמת התקציב הנקי לרכב הוא פחות מ-20K. משהו כמו 17K זה יותר מציאותי ...

יש באינטרנט מחירון בחינם שאני יכול להשתמש בו?

Fiat Punto S-75 '96

פורסם

נכנסת בתקציב, אבל השנתון נמוך, ואחת שתמצא בסביבות 17K לא תיהיה במצב אופטימלי ויידרש יישור קו, שכבר חורג מהתקציב שלך.. כמו כן צפוי בלאי יותר גבוה ממכונית חדשה יותר.

• תוכן חדש...