Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שנת 2004 דגם XT מנוע 1400

נדלג על רוב הבדיקה כי היא יצאה טובה כולל מערכת ההילוכים הבלמים ושאר המערכות.

רציתי להתיעץ איתכם לגבי תוצאות הבדיקה בשילדה :

ציטוט מהבדיקה " שלדת מרכב,משמעות גבוהה= לאחר תאונה , הלחמות/חיבורים לא מקוריים,סימני מילוי חומר,סימני מתיחה,מעיכות/מעוך.

גג=משמעות גבוהה , הלחמות/חיבורים לא מקוריים,סימני פגיעה עמוד שמאל,נזק בקורות/עמודים=,צבע גג לא מקורי =תקוני מרכב, משמעות גבוהה=תקוני מרכב וצבע, הוחלפו חלקי מרכב.

המוכר מוריד על האוטו הנ"ל 10K והבוחן אמר שסה"כ שווה לקנות אותו במידה והמוכר ירד ממחיר המחירון. האם הפגיעות שנתגלו בבדיקה הן פגיעות שאסי? קצה שלדה? או שהרוב זה כסת"ח של מכון הבדיקה?

ידוע כי האוטו עבר תאונה בצד שמאל.

חשובה לי דעתכם בנושא.

תודה.

איוו מהיר איוו עצבני

פורסם

איך תמיד כל הבדיקות האלה הכל כתוב בצורת כסת"ח.

בקיצור, הרכב עבר פיצוץ, השאלה היא ,או יותר נכון הבעייה היא , גג,נזק בקורות איך זה הגיע לגג? מה, הרכב התהפך?

אני לא הייתי קונה היות ויש המון בשוק אלה אם כן אני מחפש רכב שמחירו פחות ממחירון כגון ליסינג\תאונה\רכב חברה וכו...מה שלא ייקרה בחיים.

רכב שנת 2004, פחות ממושלם , לא קונים, סה"כ שנה על הכביש, רכב חדש...עבר טיפול 1מקסימום 2.

לפי דעתי הוא קיבל מכה רצינית בצד שמאל.

יכול להיות ש 10K הורדה זה בסדר, ויכול להיות שלא, תעשה שיקול שלך.

פורסם

פגיעה עם משמעות גבוהה - לא שווה בשום מחיר.

לפי תאור הפגיעה - הרכב התהפך או עבר תאונת שלדה בצד השמאלי.

לא חסרים רכבים כאלה בלי תאונות.

אני מעריך שאינך סוחר, אלא רוצה להשתמש ברכב ולכן הנחה גדולה ככ שתהיה היא לא לעניין כאן.

בהצלחה עם רכב אחר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם פרט לזה האוטו מושלם, אבל ממש מושלם- קח את האוטו לפחח רכב מקצועי שאתה מכיר ותבקש ממנו שיבדוק ויעריך את גודל הנזק ואיכות התיקון. תראה לפחח את דוח השמאי כולל צילומים וחשבונית העבודה שבוצעה.

אם הבעלים הקודם קיבל כסף בגין ירידת ערך, סכום זה יורד ראשון ממחירון הרכב! אח"כ אתה יכול להיכנס למו"מ על המשמעות הכספית הנוספת. כדאי להיוועץ בשמאי רכב.

אם המוכר לא רוצה לספק לך מסמכים מקוריים של דוח שמאי, צילומים וחשבונית הפחח שביצע את העבודה - ברח מהאוטו!

אם הפחח שלך ימצא שהנזק גדול מהמדווח ו/או התיקון לא איכותי - ברח מהאוטו!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

אתה לא בהכרח צודק

אם הוא יוצא אותו ב30 מתחת אז הוא נוסע ב40 אלף (אולי זה מה שיש לו?) על רכב ששווה 70 שתאחלס אם התיקון הוא כמו שצריך לא אמור להיות לזה השפעה....-בכל מקרה הכי חשוב זה לבקש את דו"ח השמאי ולהיוועץ עם אדם מקצועי שיציץ בו

הכל קשור מי אתה ומה אתה....אני בזמנו רכשתי פאסאט TDI שהיתה מונית (תקופה קצרה ואחרי זה משהו אחר אבל זה לא ממש משנה) רכשתי אותה ב47 אלף שקל על הכביש (זאת אומרת עם אגרת דיזל לשנה - 4.5 אלף שקל אז....ועם סאן רוף חדש (שהיה כלול בעסקה - הוא שילם אני התקנתי) 5.5K) ותאחלס יצא שאני נוסע על אוטו ששווה (אז במחירון) 98 אלף...במחיר של 47 אלף שקל (וזה מבלי להתחשב בסאן רוף - שככה אתה יכול להגיד שהרכב שווה כבר 103) אחרי יותר משנתיים שנסעתי עליו....הרכב הושבת מהביטוח קיבלתי (אחרי ניקוי סעיפים של מונית לשעבר וכל מיני חרטות) 54 אלף שקל....מבין ? נסעתי יותר משנתיים על רכב...ובמקום ירידת ערך היתה לו עליית ערך של 7 אלף שקל,

אגב כל שבוע בערך היו מציעים לי עליו בין 50 ל55.....

אז לא תמיד לקנות משהו שהוא כביכול "נחות" זה דבר טיפשי - לפעמים אפשר להרוויח על זה המון כסף...

אגב בעבר הרחוק יותר היה לנו את אותו סיפור עם סובארו לגאסי מנוע 2.0 ונחש מה ? גם שם אחרי שים לב : 6 שנים של נסיעה על הרכב - הרכב נמכר ב10 אלף שקל פחות ממה שהוא ירד לכביש...10 אלף שקל איבוד ב6 שנים !!!

פורסם

עתיד.. זה מזל כבר.. זה משהו אחר.. אני למשל קניתי סקסו דיזל מהשכרה, ומאוד נהנתי איתה ב 12 אלף שעשיתי עליה , אבל מכרתי אותה ב 25K שקניתי אותה ב 30K (מחירון 70 דאז) .. אז לא תמיד מרוויחים , אבל אין ספק שזה נחמד ..

פורסם
אם הבעלים הקודם קיבל כסף בגין ירידת ערך, סכום זה יורד ראשון ממחירון הרכב! אח"כ אתה יכול להיכנס למו"מ על המשמעות הכספית הנוספת. כדאי להיוועץ בשמאי רכב.

ואיך אפשר לדעת את זה?

• תוכן חדש...