Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פעולות שאחרי התאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי תאונה יום חמישי האחרון. בתאונה היה מעורב הרכב שלי ועץ דקל.

קרה בגלל טיפשות ואני מתבייש בזה. כנראה ראיתי יותר מדי גאמבול. מה שבטוח למדתי.

חוץ מהרכב שלי לא נגרם נזק לרכוש אחר. שני החברים שלי שהיו ברכב לא נפגעו.

רק לאחד עשו תפרים. אני נפגעתי הכי קשה והיו לי חתכים מהזכוכיות.

נלקחנו לחדר מיון באמבולנס. כשהגיע האמבולנס גם הגיעה ניידת. השוטר לקח מאיתנו פרטים והבאתי לו את הרשיון שלי.

רציתי לשאול כמה דברים. המשטרה חוקרת דבר כזה? באיזה מקרים אני יכול לא לקבל החזר ביטוח חובה?

איך אני מקבל ביטוח חובה וכמה אני אמור לקבל?

גם חברים שלי רוצים לתבוע על חובה.. לפחות הזה שנפצע ביד. במה זה כרוך? והאם זה משפיע עליי הנהג?

מחר אני הולך לתחנת משטרה להביא את הטופס שחרור מבית חולים.

מאיזה סיבות הרשיון שלי יכול להשלל? הולכים לחקור אותי? את חברים שלי?

פורסם
עברתי תאונה יום חמישי האחרון. בתאונה היה מעורב הרכב שלי ועץ דקל.

קרה בגלל טיפשות ואני מתבייש בזה. כנראה ראיתי יותר מדי גאמבול. מה שבטוח למדתי.

חוץ מהרכב שלי לא נגרם נזק לרכוש אחר. שני החברים שלי שהיו ברכב לא נפגעו.

רק לאחד עשו תפרים. אני נפגעתי הכי קשה והיו לי חתכים מהזכוכיות.

נלקחנו לחדר מיון באמבולנס. כשהגיע האמבולנס גם הגיעה ניידת. השוטר לקח מאיתנו פרטים והבאתי לו את הרשיון שלי.

רציתי לשאול כמה דברים. המשטרה חוקרת דבר כזה? באיזה מקרים אני יכול לא לקבל החזר ביטוח חובה?

איך אני מקבל ביטוח חובה וכמה אני אמור לקבל?

גם חברים שלי רוצים לתבוע על חובה.. לפחות הזה שנפצע ביד. במה זה כרוך? והאם זה משפיע עליי הנהג?

מחר אני הולך לתחנת משטרה להביא את הטופס שחרור מבית חולים.

מאיזה סיבות הרשיון שלי יכול להשלל? הולכים לחקור אותי? את חברים שלי?

1. יש נפגעים בתאונה (ברישא דבריך אתה סותר את עצמך).

2. מן הסתם המשטרה תחקור (אני מעריך שרשיונך ישלל בשל נסיבות העניין והנפגעים אך שזה לא יטריד אותך כרגע). כמו כן רצוי שתבקר באתר המשטרה (http://www.police.gov.il/districtmain.asp?path=/web_atan/start1.xml) שם תוכל לקבל עוד מידע בעניין ואף לקבל פרטים בעניין האישור שבעזרתו תוכל לקבל את החזר עלויות הטיפול הרפואי (http://www.police.gov.il/pdf/tnua/police_accident_poster.pdf)

3. אין סיבה שאתה וחבריך לא תוכלו לתבוע את ביטוח החובה (ע"פ מה שסיפרת לא נראה כי אתם עומדים בקריטריונים השוללים זכאותכם ע"פ ס' 7 לחוק פיצויים לנפגעי תאונות דרכים, תשל"ה-1975).

4. תרגישו טוב והחלמה מהירה.

פורסם
זה שהרשיון שלי ישלל מדאיג אותי רק מבחינת הביטוח המקיף. יכולה להיות סיבה שאני לא אקבל אותו?

את מה? את הרשיון?

תאונה עם נפגעים צד 3 (כולל עץ) או השותפים שאיתך, גוררת שלילת רשיון מנהלתית במקום, ומשפט.

שם סביר להניח שתקבל שלילה למספר חודשים (תלוי בוותק הרשיון שלך), או רק אזהרה במידה ואתה ללא עבירות קודמות, (ולא נהג חדש :) ).

• תוכן חדש...