Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדים אני יודע שיש בכל חנות אלקטרוניקה.

בקשר לאולטרות איזה אולטרות אתה מתכוון האלה שכל הערסים סמים בצבע כחול בתוך האוטו או שאתה מתכוון למשהו אחר?

לירן

פורסם
בקשר לאולטרות איזה אולטרות אתה מתכוון האלה שכל הערסים סמים בצבע כחול בתוך האוטו או שאתה מתכוון למשהו אחר?

מה כולם נופלים על הערסים? אם בא לבחור לשים אולטרה ברכב זו זכותו זה שזה לא נראה לך יפה זה בעיה שלך...מספיק עם ההגדרות של ה"הערסים" י"אשכנזי"!
פורסם

נופלים על הערסים כי זה בדרך כלל משהו שערסים שמים ברכב..

עוד לא יצא לי לראות רוקיסט או ילד טוב ירושלים עם אולטרות בתוך האוטו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

תשמעו זה אולי משהו שמאפיין ערסים אבל זה לא מחייב, גם אני אם הייתי יכול הייתי שם אולטרות ולדים כחולים אוטו (אוטו של אמא) זה דבר יפה , עניין אחר שערסים פשוט מנסים שיראו אותם בכל דרך אפשרית גם אם הם עושים זאת בחוסר טעם.

הנושא המקורי...לדים אני חושב שאתה יכול לרכוש בהום סנטר\ACE אפילו (ככה אמרו לי לפחות)

אולטרות, יש לי חבר שמתעסק עם מחשבים ויש לו אולטרה שאמורה לבוא במארז של מחשב, היתרון שהיא הרבה יותר זולה מאולטרה ש"נועדה" לרכב (מתאימה גם היא מבחינת מתח חשמלי למצבר של רכב) ומשהו שנחמד מאוד באולטרה כזו היא שהיא מגיעה עם מיקרופון או אני אפילו לא יודע מה זה בדיוק שרגיש לקול אתה יכול להשאיר את האולטרה במצב שיפעל מתי שהחיישן הזה מזהה קולות ואז זה נידלק לפי קצב המוזיקה. תנסה להיכנס לחנויות מחשבים לברר אם יש להם אולטרות למארז של מחשב.

פורסם

מאזדהספיד3 אם אפשר לשאול איפה המערכת בעשרות אלפי שקלים שלך ומה ההתקדמות איתה?

לא בציניות בכלל...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

ידידי, בכל חנות מחשבים יש את הניאון הזה, זה מגיע באריזה עם שני ניאונים באורך של 25-30 ס"מ ויש בצבעים- כחול\ירוק\צהוב\סגול (שני הניאונים שבאריזה הם באותו הצבע), היעוד המקורי של הניאון הזה זה להתחבר למארז של המחשב ולתת לו יופי, בעיקרון כל ה"גיימרים" שמים את זה הם משהו בסיגנון של ה"ערסים" עם הרכבים רק שהם בחדר לבד עם המחשב ומשום מה זה עושה להם נעים בעין, בכל מקרה הניאון הזה מתחבר למתח של הרכב ומוציא כמות נכבדה של אור, המחיר בסביבות 100 שקל תלוי איפה אתה קונה, אם אתה מאיזור רחובות אז אני יכול להגיד לך מאיפה אני קניתי (ולא, אני לא "ערס").

מומלץ בחום, הניאון הזה עדיף על כל מה שיש בשוק ואני אומר מניסיון.

פורסם

אין לי בעיה להגיע לאזור רחוב עם תוכל לשלוח לי את הכתובת של החנות

בקשר למערכת שלי יש לי עוד הרבה מאוד עבודה אני עכשיו באמצע הבנייה ואני צריך את המנורות למנייהם לבאג'ז כדי לסגור מקומות מסויימים

שחר

• תוכן חדש...