Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
MDF רגיש יותר למים ולחות מסנדויץ. נקודה.
נכון ב-100 אחוז וזו שרוב חברות המטבחים מספקות את כל ארונות המטבח מסיבית מלבד הארון שמתחת לכיור שמסופק מסנדביץ' עקב היותו סמוך למקור מים.
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי, במה שנוגע לאמינות העץ ולכל שאר טיבו - הבנתי .

רק לא ציינתם לי את דגש על איכות , כלומר יש הבדל רציני בבאס בשני העצים ?

פורסם

לא צריך להתערב, ולא צריך נעליים.

אתם רחוקים מלקבוע עובדות בתחום הזה.

אם אתם מעוניינים לעשות ניסוי קטן - בכיף.

את הניסוי שלי כבר עשיתי - אני מוכן לצאת החוצה ולחפש איזה פלטה קטנה של MDF אשר נשארה חורף שעבר בחוץ... ולהראות מה נשאר ממנה היום.

ולחפש גם כן, חתיכה של עץ סנדוויץ, ולהראות לכם על גבי המצלמה, מה נשאר ממנה היום.

והכי חשוב, באיזו קלות כל אחת מהפלטות הללו תישבר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כך בחשבון, מיקמיק, שלחות תעוות את ה-MDF בצורה מאוד משמעותית. במיוחד תחת עומס של סאב.

זה לא שסנדביץ' עמיד במיוחד, סה"כ בעץ עסקינן אך לוח קרטון דחוס (=MDF) יהיה רגיש יותר.

לאחר גשם של חורף שלם סביר להניח שדווקא הסנדביץ' יהיה במצב גרוע יותר בגלל התפרקות השכבות - ולא, אני לא סותר את עצמי לכל המדענים עם בעיות הבנת הנקרא.

בחינת הלוחות בתנאי גשם, אלא אם כן אתה נוסע בקבריולה עם גג פתוח והסאב נמצא על הכסא שליד הנהג, הוא לא מבחן נכון למקרה הזה.

פורסם

הסיבה שמשתמשים בMDF ולא בכל עץ אחר, היא לא בגלל ה"עמידות " שלו בפני מזה"א .

אף אחד לא הולך לזרוק את התיבה של הסאב למים ולבדוק אם היא מתנפחת,ויכוח מיותר לחלוטין.

פשוט התעלמתם מהתשובה של אייל...

לכל סוג עץ פרט לMDF יש כיוון בעץ מה שעלול לגרום לגמישות יתר וכן לספיגה נמוכה של הבאס.

הMDF הוא חומר צפוף מאוד וניחן באטימות גבוהה.(וכן הוא לא טבעי ,ולכן הוא אחיד מאוד)

ולכן,הוא "סופג" טוב יותר את הצליל,ולכן מועדף בבניה של תיבות תהודה .

under construction..

פורסם
הוא לא יתפקד טוב יותר. בניגוד לMDF לעצים מלאים יש כיוון סיבים ובגלל זה הם יותר רזוננטים (כמו כן לMDF יש צפיפות גבוהה). זה דבר טוב כשבונים כלי נגינה שכן הרזוננס (יחד עם דברים נוספים) ישפיע על גוון הצליל אך תיבה לרמקול היא לא חלק מכלי נגינה ולכן לא רצוי שהיא "תנגן".

אתה ענית לבחור לפניך שטען ובצדק מלא (!) שעצים דוגמאת אגוז הם עדיפים כתיבת תהודה.

לדעתי ולדעת מהנדסי קול מהטובים בעולם - ואם תרצה אף אשמח לשלוח לך לינקים בנושא...

בתור התחלה אתן לך דוגמאת מהחיים ומי יודע אולי תאמץ את הגישה:

כלי נגינה - תופי,צ'לו (מומלץ לבדיקת רמקולים אגב-בגלל תחום התדרים שלו ואופיים),פסנתרים,כינורות וכ'

ברובם עשויים או מעץ מייפל (עץ הדר) או ברידג' קצת יותר כבד ...נותן סאונד מיד עם נוכחות ובמה קרובה יותר.

הרמקולים שלי:):):):) SONUS FABER יותר ממולץ ...

אני ממליץ לך במידה ואתה לא מכיר את החברה לערוך ממש ביקור קטן באתר הבית

http://www.sonusfaber.com/

אני מאמין בקלות תוכל להשתכנע וכל אחד מהפורום בעצם שעץ אגוז ועץ הדר הם מהמעולים לבניית תיבות תהודה.

בחזרה למציאות- יקר וקשה לעבד אותו,כבד???ממממ...תלוי אם זה אגוז אז כן.

אבל באותה נשימה גם יעיל נגד קימורים למינהם(בטן) בתיבה וכמובן אין צורך בהרבה חיזוקים.

אבל אם אתם באמת רוצים את הכי טוב...

תנסו - ככל הנראה שתשפרו את הסאונד ברמות שלא תתארו בכלל.

פורסם

וואו אבי.

אתה יורה גבוה מאוד !..

אתה רומז שאם אני לוקח 2 סאבים זהים, אותו הרכב, אותה הגברה, אותו פאנל, אותו שיר, אותו פאנל.

אותה מערכת חשמל, אותה נפח תיבה. וכו וכו וכו

ורק משנה את החומר של התיבה, אתה תוכל לדעת באיזו תיבה הסאב יושב?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מעניין מה עומד מאחורי האימרה "אתה יורה גבוה מאוד"???

בכל אופן !

חד משמעית כן!!!!

אני ימליץ לך כל כמה ניסויים שתבין .

תנגן דיסק עם כלים אקוסטים.

קח את אותה תיבה בס שבנית...

תחזק אותה בצורה הכי חזקה שיש- מה תקבל?

סאונד ממוקד יותר.התחום הדינמי יעלה ..."והבמה" תתרחב.

התופים לפתע ישמעו חדים יותר ולא יפריעו לגיטרת בס!

לעומת זאת-

תשחרר אותו בצורה שהוא יהיה יותר חופשי- תקבל סאונד לא תקיף המום משהו...

הBASE DRUM של התופים יחנוק את השירה והגיטרת בס קרובה מדי.

בקיצור "במה" לא ברורה

(המושג "במה" מתאר כעקרון מרחב הסאונד ותחושת האמיתיות של הכלים כל כלי יושב במקומו 0ללא הפרעות של הכלים ביניהם)

מכאן שסאונד מושפע פלאים באופן המיקום ותצורת האחיזה של התיבה.

מסכים איתי עד כאן?

אז תחשוב עכשיו למה קורה לסאונד בתוך התיבה-מרקם העץ והתהודה של הדפנות משפיעות ממש...

ואף בחשיבות גבוהה במקצת מהאחיזה והמיקום שהיא מקור שני לסאונד כי ראשית הסאונד בוקע מהתיבה עצמה.

MDF סיבית ושאר מיזיקין הם נוחים יותר לעיבוד נקודה.

מבחינת סאונד אמיתי הם פשרה כלכלית נטו.

האוריריות של הסיבית תוציא סאונד מקרטע משהו.

המרקם והצפיפות של ה MDF מזכירות סוגי עצים כדוגמת מייפל וברידג' אבל רחוקות שנות אור בעמידות ...ה MDF גמיש ואיפשהו הוא "נובח" לי באוזן לעומת עץ הדר או אגוז ...שהאחרונים נשארים במקומם והחזרים כמו בס לא מגמישים אותם וכאן טמונה-התמונה!

הבמה מדוייקת הרבה יותר,סאונד תקיף והכלים לא עולים אחד על השני.

כך שאין מה להשוות בכלל !

ברור לי מאיפה הקלישאות המטופשות לגבי MDF חברות כמו PEERLESS או RECTUM SOUND

מוכרות מוצרים נחותים במחירים שמציפים כל בית ומכאן הסברה הכל כך אבסורדית שבחירת עץ לתיבה הוא MDF - הם עושים את זה כי זה זול נקודה סוף פסוק!!!

שוב -אני מבכר את ה MDF על הסנדביץ (לפחות בגוף התיבה) אם זאת השאלה.

ברמה אחרת אם יש לכם את הכסף וכלים נכונים.

מובטח לכם שינוי משמעותי.

מניסוי שעשיתי מזמן אומנם לא בבחירת עץ אלה בציפוי הפנימי של תיבה לרמקול (2 סוגי צמר סלעים)

זה בערך כמו לשמוע פסנתר עם מפה...

ואחרי התקנת תיבה איכותי...זה ישמע כאילו הורדתם מפה מעליו.

זה לפחות מה שאני שמעתי ...

עכשיו כדי לסגור את אבן הגולל...

ישנן הרבה פילוסופיות על סאונד מה מתאים מה לא..תחתית השורה הכל עניין של טעם.

הידעתם ש JBL עשו פעם מחקר וגילו שבטון מזוין הוא הכי טוב בתור תיבה לרמקולים(!!!)

(מאוזכר בלינק)

כך שגם צפיפות וגם קשיחות חשובה מאוד(טיעון שמערער במקצת את כבודו של הMDF לא?).

MDF לעומת עץ מלא הוא הרבה פחות קשיח מה שמבטיח שתצטרכו הרבה שכבות של MDF להגיע לקשיחות של העץ המלא.

העץ המלא מוסיף אומנם סוג של "צבע" לסאונד...

ושחושבים על זה אולי בגלל זה ויסקי איכותי נשמר בחביות אלון...

ברמה הפרקטית לדעתי:

הייתי ממליץ על שילוב!

ואני אסביר-את הדפנה שעליה יושב הרמקול חובה פשוט חובה- עץ מלא.

את הדפנות תעשו ב MDF תצפו אותן מבפנים בלבידים דקים (זול יותר) של עץ מלא...

קורות גובה מעץ מלא לחיזוק וקשיחות התיבה.

דבק חם לחיבור הדפנות ואטימה מוחלטת- כן תיבות סגורות לחלוטין נותנת סאונד אמיתי יותר...

(ויאללה בטוח עכשיו תתחיל מלחמת חורמה)

לדעתי זאת הדרך היותר טובה וזולה יותר לפרפקציונסטים מבינכם.

והמון רמקולים איכותיים נבנים בצורה הזאת.

במיוחד הציוד HI END שזו רמה גבוהה מה HI FI המוכר לכולם.

http://www.daedalusaudio.com/design%20notes1.html

באמצע הדף לעניין התיבה .

וואו אבי.

אתה יורה גבוה מאוד !..

אתה רומז שאם אני לוקח 2 סאבים זהים, אותו הרכב, אותה הגברה, אותו פאנל, אותו שיר, אותו פאנל.

אותה מערכת חשמל, אותה נפח תיבה. וכו וכו וכו

ורק משנה את החומר של התיבה, אתה תוכל לדעת באיזו תיבה הסאב יושב?

פורסם

שום דבר לא עמד מאחורי המשפט הראשון שלי, לא ציינתי אם פגעת או החטאת, פשוט ציינת שלקחת LONG SHOOT מבחינתי. (נקודת מבט שלי)

אם אתה צודק או לא, רק מבחן המציאות יכריע ולא שום דבר אחר.

אני מזמין אותך אלי, אני ואתה נרכוש 2 סוגים של עצים שמבחינתך ההבדלים ביניהם הם שמיים וארץ.

יש לי מסור שולחן פה, ויש לי כל כלי אפשרי בנוגע לבנית התיבה.

נשתמש באיזה חומרים שתמצא לנכון, נבזבז על זה חצי יום עבודה.

בסופו של החצי יום עבודה הזה, נכניס את 2 התיבות הללו לרכב, ואתה תצטרך להגיד איזה תיבה אתה שומע.

אם מתוך עשרה נסיונות תוכל בצורה חד משמעית לדעת על איזו תיבה מדובר. והיא עשויה מהחומר האיכותי שאתה מדבר עליו.

אני מוכן לשלם את כל העלויות + סכום שנקבע מראש . (אם אתה מעוניין).

אם לא תצליח ... כל העלויות יפלו עליך.

מקובל ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אתה יודע מה ההבדל ביני לבינך?

שאתה בדקת את יחס אות לרעש - אני הסתקרנתי->שאלתי->ענית->קיבלתי

ועכשיו ידידי היקר

אתה שכתבת :

"שלום .. ביום שבת אני ורום, (SHIBBY) ערכנו מפגש קריה קטן ...

ועשיתי כמה בדיקות העינות לציוד שהיה ברשותו.

"תמונה שניה היא העינות תדרים של המגבר של רום, SOLID AUDIO MANIAC MS40.

תמונה שלישית היא של הIRIVER של רום, הקלטנו למכשיר גל סינוס 1000HZ, ואז עשינו דרכו PLAY בפול ווליום - והתוצאה היא גל סינוס מלא ללא שום קטימה."

אתה בודק לי עם הגל סינוס שלך נקטם בPRE AMP שלך שגם אם ישנה מידת עיוות רחמנא ליצלן שלא תיהיה חוץ מלראות את הגל מאבד טיפה גובה במסך על המחשב הנישא שלך אתה יכול להרגיש בעיוות הנורא שלו הקדשת המון זמן למידה - מחשבה- בדיקה?

מתחת לחגורה הא?

סליחה מראש פשוט לדעתי לא גילית עניין בתשובה טכנית ועניינת גרידא אלה אתה רואה בנימוקים וגם גדולים ממני (ראה שוב בלינק)מצודדים בדבריי כנסיון התנצחות ...

ולא .

אז הנימה של "יאללה בוא נבדוק אותו בשטח" לא הכי מועילה (ראה לעיל בדיוק למה:)).

לשאלתך:

אני לא מעוניין לבנות תיבת בס מושלמת !

האמת אני שוקל אם בכלל לבנות תיבת בס.

אם אתה רוצה לבנות תיבה ולהנות ממנה - (למרות שאני מהמר שכבר בנית תיבה שמובססת על טוהר הקונספט של ה MDF)אני מציע לך לנסות את התצורה של התיבה שהצעתי.

אתה בחור די פרקטי לפי הבדיקה שבצעת תנסה למצוא דרך שתאמת או שתפריך.

לדעתי לא תתאכזב...תעבור שוב על התצורה של התיבה שהצעתי.תנסה ליישם חלק מהדברים ואני בטוח שתרגיש בהבדל...

לגבי כמה ואם בכלל אני אשים לב-WELL אם אתה לא חושב שתשים לב אז למה כל הטירחה?זה משנה אם אצליח במבחן או לא?

אחרי הכל אתה תהנה או שלא מהתיבה אני אשב לי ברכב שלי עם שני רמקולים מאפנים שחוץ מזעקות לשדרוג אני לא שומע הרבה.

לעומת זאת בבית...

:)

יפה השתיקה לדגים..תחשוב על זה ...יש בשתיקה לפעמים אחלה סאונד.

(לא מסר אישי !)

פורסם

"חורך אספלט מצוי (> 2500 הודעות)

helmet_ranks_1s.gifhelmet_ranks_1s.gifhelmet_ranks_1s.gifhelmet_ranks_1s.gifhelmet_ranks_1s.gifhelmet_ranks_1s.gif

im_icq.gif

Re: אחרי התקנת מערכת יש לי מספר בעיות...

גבר גבר, אמרתי אנשים גדולים ממני. לא דיברתי על חסרי מושג גדולים ממני שיושבים בחול.

העובדה שהמיקום שלהם בחול - לא הופכת אותם למבינים ממני, או לבעלי מושג בתחום.

כשאמרתי אנשים שגדולים ממני - פשוטו כמשמעו - אנשים שמבינים עיניין בתחום.

בכל אופן, אני שמתי לך 500 שקלים על השולחן.

אם אתה מעוניין להביא את הרכב אלי ולהרוויח את כספך ביושר - הרווחת.

אתה לא מעוניין - עזוב .. לא חשוב.

"

מוכר לך?

ואני כמעט לקחתי את זה אישי.

תשכנע אנשים בצורה עניינת אל תדחוק לקיר.

הקטע של ההתערבויות האלה ...GRRRRRRRRRRRRRRRR

פורסם

שוב.. מאוד ניסיתי להבין את הטיעון הראשון שלך לא ממש הצלחתי להבין אותו.

אשמח אם תחזור עליו שוב. (לא ציניות, באמת לא הבנתי את הטיעון בנוגע לבדיקה עם הסקופ)

לגבי העיניין שלכשעצמו.

1. אנשים שומעים הבדלים בין הגברות.

2. אנשים שומעים הבדלים בין קרוסים.

3. אנשים שומעים הבדלים בין כבלים של דרייברים.

4. אנשים שומעים הבדלים בין כבלים של סיגנל.

5. אנשים שומעים הבדלים בין פאנלים אפילו אם לא נעשה נעשה שינוי בסאונד.

6. אנשים שומעים הבדלים בין MPEG LAYER 3, לדיסק מקור.

7. אנשים שומעים הבדלים בין סוגי דיסקים.. חברות שונות.

יש אין סוף למה שאנשים מסוגלים לשמוע ולחוות על בשרם.

השאלה שלי, אם השמיעה של האנשים הללו כל כך חזקה וכל כך מדוייקת וכל כך חדה.

למה לעזאזל אני צריך להשתמש בסקופ בשביל לראות גל קטום ? בוא נראה אם הם יצליחו לזהות גל שנקטם ב1DB.

(זה עיוות לכל דבר, ואפילו עיוות אמיתי וקיים במוסיקה יומיומית סביר מאוד להניח שיהיה קשה למצוא מישהו - אם בכלל שיצליח לשמוע זאת)

מה המסקנות שלנו .... פסיכולוגיה בגרוש מופעלת עלינו בכל זמן נתון, אתה טוען שאתה תשמע הבדל ?

ואלה, אשמח לאחכים.

אני יודע שאני -לא- אשמע הבדל, כי גם אם יש הבדל, אני כל כך נעול בדעתי שאין הבדל, שהפסיכולוגיה בגרוש שלי תעבוד הפוך - לכיוון השלילה ולא לכיוון החיוב.

ולכן הצעתי לך, בוא נרים פרוייקט ונראה אם אתה יכול לעמוד במבחן המציאות, השערה שלי ? לא תעמוד.

אתה חושב שכן ? אז יאללה ...

אבי, אתה צריך לזכור שאני לא בפורום הזה מהיום ולא מאתמול.

אנשים מדברים פה על דברים שאינם אמיתיים ובכך מטעים בצורה חריגה בוטה ומגעילה משתמשים אחרים בגלל וודוו אישי שלהם, בין אם מדובר בבורות ובין אם מדובר בוודוו ופסיכולוגיה בגרוש.. זה לחוד.

אני לא בא וקופץ עם התערבות ומציע כסף רק בשביל לדחוק לפינה.

אני קודם מסביר, נותן הסברים מעולם המדע - מאנשים שמבינים עיניין.

את הטיעונים שלהם ואת הסיבה שזה ככה.

אם לאחר כל זה הם עדיין משוכנעים באמת שלהם, ובאופן המעשי שזה קורה במציאות שאנו חיים.

אז אני אומר לעצמי, למה לא ... אם זה באמת אפשרי .. אז אולי באמת אפשר להמציא את הגלגל.

ולכן לא מפריע לי להציע כסף למי שכן יצליח להוכיח את טענתו.

צריך לזכור שכל אחד יכול להגיד שהוא שומע דברים, כמו שכל אחד יכול להיכנס לפורום של BODY BUILDERS ולטעון שהוא דוחק 1000 קילו, זה לא מה שכותבים קובע את מבחן המציאות, זה מה שיכולים לבצע בפועל.

ואכן, לפעמים קל יותר להרתיע אנשים עם כסף מאשר להציע להם משהו ידידותי, זה כניראה האופי של האנשים שנתקלתי פה בעבר.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
שוב.. מאוד ניסיתי להבין את הטיעון הראשון שלך לא ממש הצלחתי להבין אותו.

אשמח אם תחזור עליו שוב. (לא ציניות, באמת לא הבנתי את הטיעון בנוגע לבדיקה עם הסקופ)

חשבתי שסגרנו את הנושא-ניסחתי שוב אפילו התנצלתי למרות שאני חושב שגם הניסוח הראשון היה ברור .

לגבי העיניין שלכשעצמו.

1. אנשים שומעים הבדלים בין הגברות.

2. אנשים שומעים הבדלים בין קרוסים.

3. אנשים שומעים הבדלים בין כבלים של דרייברים.

4. אנשים שומעים הבדלים בין כבלים של סיגנל.

5. אנשים שומעים הבדלים בין פאנלים אפילו אם לא נעשה נעשה שינוי בסאונד.

6. אנשים שומעים הבדלים בין MPEG LAYER 3, לדיסק מקור.

7. אנשים שומעים הבדלים בין סוגי דיסקים.. חברות שונות.

8.אנשים שומעים סוגי עץ ובטח בתיבות בס!!!

השאלה שלי, אם השמיעה של האנשים הללו כל כך חזקה וכל כך מדוייקת וכל כך חדה.

למה לעזאזל אני צריך להשתמש בסקופ בשביל לראות גל קטום ? בוא נראה אם הם יצליחו לזהות גל שנקטם ב1DB.

(זה עיוות לכל דבר, ואפילו עיוות אמיתי וקיים במוסיקה יומיומית סביר מאוד להניח שיהיה קשה למצוא מישהו - אם בכלל שיצליח לשמוע זאת)

הפקטורים שמשפיעים על הסאונד הם רבים למנות - הגורמים שמשפיעים על השמיעה גדולים הרבה יותר...למשל אפילו מידת האור בחדר...הקור(בקור גלי הקול עוברים מהר יותר זאת הסיבה שבאולפני הקלטות קרררררר מאוד)

מה המסקנות שלנו .... פסיכולוגיה בגרוש מופעלת עלינו בכל זמן נתון, אתה טוען שאתה תשמע הבדל ?

ואלה, אשמח לאחכים.

התרד נפתח בנושא סוג העץ לתיבה ,ניסיתי להסביר את דעתי נימקתי וביססתי אותה עם הוכחה - כמו שראית בלינק...מן הסתם ל JBL יש מספיק סקופים לבדוק סאונד ואם הם טוענים שבטון מזויין הוא הכי טוב לתיבה אז ההגיון הבריא אומר שקשיחות הינה פקטור משמעותי ביותר -מכאן שעץ מלא יותר מתאים מ MDF.

ואיך הולך המשפט

""if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants""

(ציטוט מהחתימה האישית שלך)

אני יודע שאני -לא- אשמע הבדל, כי גם אם יש הבדל, אני כל כך נעול בדעתי שאין הבדל, שהפסיכולוגיה בגרוש שלי תעבוד הפוך - לכיוון השלילה ולא לכיוון החיוב.

אז זרוק את הסקופים ושאר כל המדידה האלה ,שב תתרווח באוטו/בבית ותתרגש מהמוסיקה.

אולי הסיבה הזאת שאנשים כמוני וכמוך לפעמים שוכחים את הסיבה להכל-ובוחנים את הסאונד ולא מקשיבים למוסיקה...אחת הסיבות שדי התמתנתי בקטע.

המוסיקה שם הרגש בין אם העיוות הוא 10% או 0.00000003 THD

ולכן הצעתי לך, בוא נרים פרוייקט ונראה אם אתה יכול לעמוד במבחן המציאות, השערה שלי ? לא תעמוד.

השערה שלי הפעם תבין לאן אני חותר ואם ניפגש אז וואלה אולי תמצא שיש לי אוזן טובה ואולי לא.

מה שבטוח אתה תיהיה לי לעזר גדול בכמה דברים שאני רוצה להרים(חיבור מגברים במקביל ,קצת שיפור הסאונד )

וכן הלאפה עליי!

אבי, אתה צריך לזכור שאני לא בפורום הזה מהיום ולא מאתמול.

אנשים מדברים פה על דברים שאינם אמיתיים ובכך מטעים בצורה חריגה בוטה ומגעילה משתמשים אחרים בגלל וודוו אישי שלהם, בין אם מדובר בבורות ובין אם מדובר בוודוו ופסיכולוגיה בגרוש.. זה לחוד.

אני נשמע לך כמו אחד שמדבר בצורה בוטה ?אני נשמע כמו אחד שלא אומר דברים בעלי בסיס?

אני כבר ילד גדול הפנמתי את הרעיון שאם יודעים אז מדברים ואם לא-שותקים.

אני לא בא וקופץ עם התערבות ומציע כסף רק בשביל לדחוק לפינה.

אני קודם מסביר, נותן הסברים מעולם המדע - מאנשים שמבינים עיניין.

את הטיעונים שלהם ואת הסיבה שזה ככה.

תראה שוב בלינק ששלחתי לך JBL זה אחלה חברה ועם מספיק כסף לעשות מחקרים הכי אמינים שיש.

ובנוסף הרמקולים של הבחור ההוא נבחרו כרמקולים הכי טובים שאנשים פרטים בנו ומ 1992 אף אחד עדיין לא עקף אותו.

מקוה שהפעם תסתפק ותפנים.

וגם אם לא תודה כאן בפורום שהפנמת שMDF זה לא הדבר האולטמטיבי לתיבה ותפנים את ההגיון שמאחורי אני שמח.

אם לאחר כל זה הם עדיין משוכנעים באמת שלהם, ובאופן המעשי שזה קורה במציאות שאנו חיים.

אז אני אומר לעצמי, למה לא ... אם זה באמת אפשרי .. אז אולי באמת אפשר להמציא את הגלגל.

ולכן לא מפריע לי להציע כסף למי שכן יצליח להוכיח את טענתו.

אני חושב ששכנעתי אותך ואיפשהו אתה צריך קצת לחשוב על הדברים ולבדוק בעצמך שוב ושוב.

ותראה מה זה - אפילו בחינם!

צריך לזכור שכל אחד יכול להגיד שהוא שומע דברים, כמו שכל אחד יכול להיכנס לפורום של BODY BUILDERS ולטעון שהוא דוחק 1000 קילו, זה לא מה שכותבים קובע את מבחן המציאות, זה מה שיכולים לבצע בפועל.

לא יודע כמה שרירנים כאלה יש כאן שמחפשים תחרות וירטואלית מי הכי טוב או חזק.

אני כאן ללמוד ולהחכים.

ואכן, לפעמים קל יותר להרתיע אנשים עם כסף מאשר להציע להם משהו ידידותי, זה כניראה האופי של האנשים שנתקלתי פה בעבר.

אין צורך להרתיע אותי עם התערבויות לא בשביל זה אני כאן.

אז הנה הכרת אותי...ואני כותב לך בידידות .

פורסם
הוא לא יתפקד טוב יותר. בניגוד לMDF לעצים מלאים יש כיוון סיבים ובגלל זה הם יותר רזוננטים (כמו כן לMDF יש צפיפות גבוהה). זה דבר טוב כשבונים כלי נגינה שכן הרזוננס (יחד עם דברים נוספים) ישפיע על גוון הצליל אך תיבה לרמקול היא לא חלק מכלי נגינה ולכן לא רצוי שהיא "תנגן".

בנוסף לזה, MDF כבד יותר מסיבית.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...