Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל MIKMIK. . . .

תקשיב אחי זה כבר הפך לת'רד של של התפלספויות.

אנחנו לא מדברים פה על נושא שיש אנשים שיודעים ויש כאלה שלא ופשוט צריך טיפה ניסיון בשביל לדעת,

בכל זאת טכנאי קול לומדים טיפה יותר מאיתנו ובתור אחד שיש לו ידידה מאוד טובה שלמדה ועובדת במקצוע הרמתי אליה טלפון.

תשובתה אחרי שעיינה טיפה בנושא-

תפקיד הסאב להוציא צליל נמוך ובשל כך בלית ברירה בעל דחיפת אויר גבוהה הגורמת לויברציות.

הסאב זקוק לתיבה אטומה והיא חייבת להיות חזקה ואטומה (חוזק וצפיפות) משום שכל סאב פשוט מעביר ויברציות בכל התיבה והסאונד מתעוות כך ומגיע לאוזן בצורה לא מושלמת כפי שהוא כוון.

בנוסף חייבים לשים חומר לבידוד קול (צמר סלעים) בתוך התיבה ע"מ לקבל שלמות קול וצליל מדוייק!

לאחר שפתרת את הבעיה הנ"ל יש לפתור את המגע של התיבה עם המשטח שהיא נוגעת בו משום שבשיר עם באס לא נמוך במיוחד לאורך זמן התיבה רוקדת על המשטח ונותנת עיוות קטן אומנם אבל נוסף. ואם לא רואים שהיא זזה מהמקום אז זה לא אומר שהיא לא רוקדת. למשקיענים יש לחבר את התיבה למשטח.

כאשר סיימנו את נושא הוצאת הצליל מהתיבה יש לעבור למעבר הצליל במרכב הרכב, חומר לבידוד קול.

אבל זה כבר יוצא מהנושא.

תמונה להמחשה http://www.dynamat.com/car_trunk_kits.htm

האילוסטרציה תואמת גם למרכב הרכב ואותו עיקרון גם לגבי התיבה.

SOUND 1 ON 1

עכשיו שסיימנו עם התיאוריה

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבי 26, הדוגמאות שנתת מהחיים רק מחזקות את מה שכתבתי קודם, עץ טוב לכלי נגינה אך רמקול הוא לא כלי נגינה. יש לי גיטרות שעשויות מעצים שונים כך שהדבר לא זר לי.

אני מכיר את החברה, מכיר את האתר וגם שמעתי רמקולים שונים שלהם. סונוס ידועים כרמקולים עם המון צבע, אולי אחת הסיבות היא התיבה. בלינק הבא שאני נותן לך טען אחד הכותבים שהפילוסופיה של סונוס היא שרמקול הוא כן כלי נגינה (אני לא יודע אם זה נכון אך אתה יכול לראות שרוב הכותבים מסכימים):

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=124&msgid=24027194

אתה בעצמך טוען שהעץ מוסיף גוון לצליל. חברות רבות מנסות להמנע מזה, תמיד יש את היוצאות דופן (ויש הרבה יותר רמקולים שעשויים MDF כולל רמקולים יקרים).

חברות אודיו עושות דברים שונים כדי להבדיל את הרמקול שלהם משל חברות אחרות. חלק מהדברים הללו יכולים להיות שימוש בעץ. עץ יכול לשמש כתיבת תהודה, ישנן דרכים שונות לגרום לכך שהרזוננס שלו יפחת. למשל לשים שתי פלטות הפוכות אחת לשניה כך שכיוון הסיבים יהיה נגדי וגם העובי נכנס למשוואה. העלות של הדברים הללו גבוהה ובדרך כלל הם נועדו בשביל לספק את רצונות הלקוחות שאוהבים יוקרה ופחות בגלל שזה גורם לרמקול להשמע טוב יותר.

MDF בעובי מסויים יהיה טוב יותר מעץ טבעי באותו העובי אם המטרה שלנו היא מעט רזוננס (שלא לדבר על זול משמעותית).

שקד, שאל את הידידה שלך מדוע המון חברות ממליצות על תיבה פתוחה והמון חברות ביתיות מוכרות סאבים עם תיבה פתוחה, האם כולן טועות? כמו כן שתסביר בבקשה כיצד הצמר סלעים עושה את אותם ניסים ונפלאות.

פורסם
אין צורך להרתיע אותי עם התערבויות לא בשביל זה אני כאן.

אז הנה הכרת אותי...ואני כותב לך בידידות .

שוב אבי, שמח להכיר.

לגבי אי ההבנה המקורית בתרד של הסקופ - כיסינו את הנושא הזה.

לגבי אי ההבנה הנוכחית בתחילת ההודעה לפני הקודמת שלך, לא הבנתי את זה:

"אתה בודק לי עם הגל סינוס שלך נקטם בPRE AMP שלך שגם אם ישנה מידת עיוות רחמנא ליצלן שלא תיהיה חוץ מלראות את הגל מאבד טיפה גובה במסך על המחשב הנישא שלך אתה יכול להרגיש בעיוות הנורא שלו הקדשת המון זמן למידה - מחשבה- בדיקה?

מתחת לחגורה הא?"

נעבור הלאה, כפי שכבר הסברתי את הסוגיה לגבי הסקופ ....

הסקופ יכול "לראות" בצורה יוצאת דופן אות של גל קטום, וזה עיוות לכל דבר.

העובדה שאנחנו יכולים לראות את זה בצורה מושלמת על צג מחשב, אומרת שנוכל לשמוע אותו בהתאם ?

אני חושב שלא, ואפילו רחוקים מזה ..למרות שזה שינוי סאונד לכל דבר...

ולכן אינני חושב שהאוזניים שלי לדוגמא יוכלו לזהות את "סוג" תיבת התהודה רק מלאזין לאלמנט.

אתה אומר שאתה יכול, אבל שוב כפי שאמרתי.. לפעמים לא מספיק רק לטעון .. יש נושאים שרק מבחן בפועל יכול לקבוע האם זה שוני אמיתי או פחות אמיתי.

ולא, צר לי משהו בהתנסחות הקודמת שלי לא היה ברור - לא התכוונתי שהינך בוטה.

(אם היתי חושב שאתה בוטה כלפי או שלא היתי מגיב או שצורת ההגבה שלי היתה מסתיימת ב-"הכסף מחכה לך על השולחן")

shaked, ציפיה גדולה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תגובה זריזה( אני אתקשר אליה שוב אח"כ)

גם אני שאלתי אותה את השאלות הללו-

1) צמר סלעים: פשוט קשור לתכונות שלו שהוא מסוגל לספוג צליל ולא להעביר אותו הלאה. קשור למבנה שלו.

2)תיבה פתוחה או סגורה:היא אמרה לי שחוץ מזה שלשניהם קוראים סאבים אין יותר מדי מן המשותף בין סאבים ביתיים לסאבים לרכב.

החברות עושות מה שמשתלם להם כלכלית והם מוציאים המון המון כסף על המחקר בשביל זה.

הסאב פשוט נשמע הרבה יותר טוב עם תיבה לא מהונדסת מחומרים פשוטים כאשר היא פתוחה בגלל החזר הצליל מדפנות התיבה והמעבר שלא מכוון בדיוק למרכז הבמה הרצוי, בנוסף פחות לחץ על התיבה משום שללחץ אויר יש חופשיות בתנועה.

חשוב להדגיש שהצליל עצמו יוצא מהסאב ומהפורט יצאו החזרי גלי קול.

VW GOLF V5 2001

פורסם

שקד, צר לי אבל ידידתך טועה. יש המון מן המשותף בין סאבים לרכב ולבית ויש דרייברים שמשתמשים בהם גם לבית וגם לרכב. תיבה אטומה קלה יותר לתכנון ולבניה ורוב החברות לרכב לא מייצרות תיבות כך שכל מה שנשאר להם הוא התכנון. צר לי אך היא כנראה לא בקיאה בנושא. אם אתה רוצה לדעת האם היא באמת מבינה בתכנון תיבות תשאל אותה האם היא יודעת לתכנן תיבה על פי נתוני T/S והאם היא מבינה מה כל נתון אומר.

ההסבר לגבי הצמר סלעים גם הוא מוטעה. כנס לFAQ וקרא את ההסבר עליו.

אני חלילה לא מזלזל בידידה שלך אך יש מהנדסים בתחום שטוענים אחרת ממנה ויש בפורום הסברים מפורטים בנושא.

פורסם

ואלה אחי לא יודע מה להגיד לך.

אני מאמין שהבסיס נכון לגבי כל התחומים והיא עובדת במקצוע אומנם יותר בציוד HI-END למערכות מתקדמות ולא ברכב אבל עדיין . . .

אני אדבר איתה שוב ונראה.

VW GOLF V5 2001

פורסם

חברה, אתם רוצים להגיד לי שבתיבת סיבית/סנדוויץ אני ישמע אותו הדבר בכל תחום התדרים בצורה זהה להתנהגות של ה-MDF ?

פורסם

אייל ידידי.

כשמיתרי של צ'לו רוטטים על תיבת תהודה מה הם יוצרים?

מיתרי פסנתרים מקבלים נקישות מהפטיש וגם הם רוטטים על תיבת תהודה מה הם יוצרים?

שבס רגל של תופים נבעט מה נוצר בתוכו?

אני מניח שאתה רואה לאן זה הולך...

גלי קול..

אין בעצם משהו אחר הכל זה גלים...

מלבד לסינטיסייזרים שמייצרים גלי קול בצורה אלקטרונית כל הכלים האקוסטים מנתהגים בדיוק כמו ממיברנה של רמקול כאשר השדה האלקטרומגנטי גורם לה לנוע אחורה וקדימה ובעצם מידת התנודה היא שיוצרת גל קול.

זה לא כל כך משנה כמה "קישוט" העץ המלא יוצר?

הוא ערב יותר לאוזן נקודה .

אם שמעת פעם רמקול אולפני כמו YAMAHA הלבנים מכורים ביותר SHIT BOX

הם כל כך חסרי צבע כך שהם בעלי רמת שקיפות הטובה ביותר באולפו.

רק באולפן.

שמיעה ב FLAT ברמה הזו נדרשת רק באולפנים ורק שם!

שמיעה כיפית בבית או באוטו תעשה ע"י רמקולים שאינם רמקולים אולפניים.

אלה אם כן בפקקים מדי בוקר אתה עושה הקלטות של נהימות המנוע של או ששירי מימון שוכבת לך בבגאג' עם איזה נוימן איכותי ...:)

אני מניח שהויכוח או נגיד הדיון במה טוב לא יגמר לעולם...

וזה גם על הכיפאק מבחינתי.

כל אחד תורם את דעתו לכאן וזה לגיטימי- מהנסיון שלי ומדברים שאני למדתי בחיים אני כתבתי לכם תצורה אפשרית של תיבה איכותית לגמרי.

כמובן שבתצורה זאת אינכם זקוקים לבנות תיבה חדשה אלה רק לשפצר את הקיימת.

שילוב היתרון הכלכלי MDF + קידמת התיבה מעץ קשיח ומלא -ציפוי הדפנות בלבד(רצוי בהדבקה מקצועית חמה) איכותי של עץ מלא ,כמובן חיזוק בקורות מעץ מלא לדעתי יניבו תיבה עם סאונד ממוקד יותר ,מפורט הרבה יותר.

חשבתי שאם אשלח לכם לינקים של בעלי מקצוע ממש -שזכו בפרסים ושעומדות מאחוריהם שנים טובות של ניסוי ותיהייה מה הכי טוב בתור תיבה וכמו כן חיזוק עמדתי בנושא תיבה עם השלכה ברורה לתיבת בס-הניסוי של JBL,תוביל אותכם להפנמת הידע ...ולגיטימי לגמרי שלא תסתפקו בזה.

אני לא רואה מה אוכל להוסיף עוד בנידון, אני מתאר לעצמי מכמות הה"פ שאני מקבל שזאת פרה קדושה מבחינתכם ואני פרות אוהב בפיתה רצוי WELL DONE אז מקווה שעבור אלה שיותר פתוחים בדעתם שפרה זו עלתה על המוקד.

אז אני אזרוק לאויר עוד משהו שיפתיע אותכם...ראיתי שישנו ויכוח מתמיד לגבי תיבה פתוחה או סגורה.

אתה רוצים בס מפורט יותר?יורד נמוך יותר? - תיבה סגורה הכי טובה להאזנה למאזין שנמצא קרוב...

(אני מדבר על רמקול בכלל -וכמובן שרמקול עם דפנות חזקות דיים)

רכב נחשב לתחום האזנה קטן ולכן תיבה סגורה היא ממולצת.

מזמין כל שרוצה לדו קרב.

עוד קלישאה לנפץ- פטיפון ב 1000$ ברוב המקרים איכותי מכל CD שתמצאו במחיר כפול ממנו למה?

אחרי שתקטלו את זה אספר...והפעם בדרך מעניינת ופשוטה.

בהצלחה לכל אלו שהפנימו את המסר והולכים לעשות UPGRADE לתיבה שלהם...

אבי 26, הדוגמאות שנתת מהחיים רק מחזקות את מה שכתבתי קודם, עץ טוב לכלי נגינה אך רמקול הוא לא כלי נגינה. יש לי גיטרות שעשויות מעצים שונים כך שהדבר לא זר לי.

אני מכיר את החברה, מכיר את האתר וגם שמעתי רמקולים שונים שלהם. סונוס ידועים כרמקולים עם המון צבע, אולי אחת הסיבות היא התיבה. בלינק הבא שאני נותן לך טען אחד הכותבים שהפילוסופיה של סונוס היא שרמקול הוא כן כלי נגינה (אני לא יודע אם זה נכון אך אתה יכול לראות שרוב הכותבים מסכימים):

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=124&msgid=24027194

אתה בעצמך טוען שהעץ מוסיף גוון לצליל. חברות רבות מנסות להמנע מזה, תמיד יש את היוצאות דופן (ויש הרבה יותר רמקולים שעשויים MDF כולל רמקולים יקרים).

חברות אודיו עושות דברים שונים כדי להבדיל את הרמקול שלהם משל חברות אחרות. חלק מהדברים הללו יכולים להיות שימוש בעץ. עץ יכול לשמש כתיבת תהודה, ישנן דרכים שונות לגרום לכך שהרזוננס שלו יפחת. למשל לשים שתי פלטות הפוכות אחת לשניה כך שכיוון הסיבים יהיה נגדי וגם העובי נכנס למשוואה. העלות של הדברים הללו גבוהה ובדרך כלל הם נועדו בשביל לספק את רצונות הלקוחות שאוהבים יוקרה ופחות בגלל שזה גורם לרמקול להשמע טוב יותר.

MDF בעובי מסויים יהיה טוב יותר מעץ טבעי באותו העובי אם המטרה שלנו היא מעט רזוננס (שלא לדבר על זול משמעותית).

שקד, שאל את הידידה שלך מדוע המון חברות ממליצות על תיבה פתוחה והמון חברות ביתיות מוכרות סאבים עם תיבה פתוחה, האם כולן טועות? כמו כן שתסביר בבקשה כיצד הצמר סלעים עושה את אותם ניסים ונפלאות.

פורסם
חברה, אתם רוצים להגיד לי שבתיבת סיבית/סנדוויץ אני ישמע אותו הדבר בכל תחום התדרים בצורה זהה להתנהגות של ה-MDF ?

לא(!) אם מדובר באותו העובי של עץ, כי לכל עץ חוזק משלו, ויתכן למשל שלעץ סנדוויץ' תצטרך עובי

כפול מזה של MDF ע"מ לקבל את אותו האפקט (בצורה תיאורטית)

מכיוון שעצם היותנו אנשים מן השורה שמעוניינים בתיבה טובה, ולא מעיקה לתכנון, MDF מאפשר לנו את

העבודה והנגישות הרצויים.

אם תיקח פלטה של סיבית 10 מ"מ, ופלטה של MDF בעובי 10 מ"מ ותכין מהן תיבות, לכל תיבה תהיה

תכונה/סאונד משלה בגלל עצם היותה שונה בחוזקה/עובייה/המסה שלה.

אולי התכונה תהיה ברת שמיעה, ואולי לא, את התשובה לכך אני יודע, ושומר לעצמי כי לא אוכל להוכיח

לאף אחד כיצד עניתי עליה בעזרת ראיות מוצקות... ;)

אגב, בחו"ל וגם כאן בארץ מן הסתם, יש עץ (לא זוכר את שמו) שבתכונות שלו הוא טוב מה MDF,

והכוונה בעצם:

יותר חזק, צפוף, וקל, ואיתו כל מתקין מקצועי היה רוצה להכין תיבות אולם עצם היותו יקר פי יותר משלושה מעץ ה MDF ובכך הופך אותו לפחות נגיש.

בקיצור, MDF נגיש יותר למשתמש הממוצע ולשאר כמובן, ולכן מועדף יותר.

אם הוא היה מיתוס בר שבירה, מזמן היו עושים זאת... (לכל אלו שחושבים להמציא את הגלגל...)

פורסם

ידידי היקר

תקרא שוב את מה שכתבתי

לא דיברתי על סנדביץ כי הוא עץ לא מתאים !הוא אומנם איכותי לארון מטבח בשל עמידותי היחסית במים(יחסית)אבל הגמישות שלו וצורת המרקם והשכבות הופכות אותו להרבה פחות יעיל בתור תיבה.

אתה די לא ברור לי.

מצד אחד

"

מכיוון שעצם היותנו אנשים מן השורה שמעוניינים בתיבה טובה, ולא מעיקה לתכנון, MDF מאפשר לנו את

העבודה והנגישות הרצויים."

וגם

"

אם תיקח פלטה של סיבית 10 מ"מ, ופלטה של MDF בעובי 10 מ"מ ותכין מהן תיבות, לכל תיבה תהיה

אולי התכונה תהיה ברת שמיעה, ואולי לא, את התשובה לכך אני יודע, ושומר לעצמי כי לא אוכל להוכיח

אגב, בחו"ל וגם כאן בארץ מן הסתם, יש עץ (לא זוכר את שמו) שבתכונות שלו הוא טוב מה MDF,

והכוונה בעצם:

יותר חזק, צפוף, וקל, ......."

אז איך בחור כמוך שמבין בערך מה צריך לתיבה לא אומר דרשני למיתוס המשעמם הזה?

ידידי היקר.

אמרת שאתה מאלה שרוצים משהו טוב!

(אז מכיוון שאני לא רואה שום סיבה אלה אם כן דיעה פה מתגבשת בקבוצות קבוצות)

תחשוב שוב על הדברים שאמרת-תבדוק את התצורה של התיבה שהצעתי.

ותחשוב שוב לפני שאתה אומר לא במיוחד שלתובנה פחות או יותר הגעת.

UOTE=blackmazdaF]לא(!) אם מדובר באותו העובי של עץ, כי לכל עץ חוזק משלו, ויתכן למשל שלעץ סנדוויץ' תצטרך עובי

כפול מזה של MDF ע"מ לקבל את אותו האפקט (בצורה תיאורטית)

העבודה והנגישות הרצויים.

והכוונה בעצם:

יותר חזק, צפוף, וקל, ואיתו כל מתקין מקצועי היה רוצה להכין תיבות אולם עצם היותו יקר פי יותר משלושה מעץ ה MDF ובכך הופך אותו לפחות נגיש.

בקיצור, MDF נגיש יותר למשתמש הממוצע ולשאר כמובן, ולכן מועדף יותר.

אם הוא היה מיתוס בר שבירה, מזמן היו עושים זאת... (לכל אלו שחושבים להמציא את הגלגל...)

פורסם

אבי, אתה ראית את מי ציטטתי?

אתה ראית מה הוא שאל?

לזה עניתי, ואני לא מתכוון להרחיב יותר ממה שהוא שאל, מהסיבה הפשוטה שאין לי מה להכנס לויכוחים

הללו אתכם, כי לא כ"כ משעמם לי בחיים.

לי - מאוד טוב עם תיבות ה MDF, ואני יודע כיצד הסאבים שלי נשמעים גם עם עצים אחרים, להוציא

את האפליקציה שלך, שבהחלט נשמעת מעניין.

אם איי פעם אעזר בעצתך? יכול מאוד להיות, אני לא נוטה לשלול במהרה, אולם אני יודע מה טוב ונוח לי,

ומה לעשות... לפעמים נוח זה מקום דיי מקובע... :)

שנת 92, 180,000 מקורי, יד שלישית, במצב מצויין! :)

פורסם

שמחתי לשמוע שהתעניינת בתצורה שהצעתי לתיבה.

מקוה שיום אחד תשתעמם עד כדי שיפצור התיבה :)

ואז תעלה רשמים שלך ושל חברים האם הסאונד נשמע יותר טוב.

תתחיל רק מהדופן הקדמית.לדעתי אתה תרגיש בהבדל.

נ.ב:

מאיזה שנתון המאזדה שלך?

פורסם

יודע מה אבי, אתה כל כך בטוח בעצמך שהשוני כל כך חזק מורגש ובריא, שאינך טוען אפילו שרק הינך נהנה ממנו, אלא כל אחד אחר גם יהנה ממנו.

אם היה מותר להתערב בפורום הזה - או להציע כסף, אולי היתי שוקל זאת.

בכל אופן אסור, ולכן זה די מסרס את המבחן דרך שהצעתי לך כבר בתחילת התרד.

רק דבר אחד יש לי להגיד לך - אם תביא תיבה בנפח X, שלטענתך הסאב נשמע שם "טוב יותר".

אני אצמיד לתיבה הזאתי, תיבה מעץ נחוץ יותר (לטענתך) באותו הנפח.

מאוד אשמח להתרשם ולשמוע הכיצד כל תיבה תדפוק בתוך האפליקציה של הרכב, וכיצד אתה מזהה את האלמנט רק לפי תיבתו.

טוב שלא רשמת "אם היה מותר להגיד זין בפורום הזה אז הייתי אומר זאת אבל בגלל שאסור להגיד זין אני לא אגיד זין". כמו שנאמר לך בהודעה פרטית, אם אתה רוצה להתחרות בויקטור צ'נדלר אתה מוזמן לפתוח אתר. פה לא יעסקו בכל ת'רד בהתערבויות והימורים. להבא שתתנסח כך כל ההודעה תמחק. אתה מוזמן להציע לבחור לבחון את העניין, לא על כל דבר צריך להתערב ואם אתה רוצה לעשות זאת - בה"פ.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בבבבבקשה ממנהל הפורום לסגור את הת'רד

זה לא שאני בורח מעימותים ודיונים רק שפשוט נכנעתי מלהוכיח.

ובין אם אני אבדיל או לאוו...

מה זה ממש משנה?

אם אתה נעול שMDF זה הכי טוב לבאס אחלה גבר -תהנה!

אם אתה לא מקבל נימוקים הגיוניים ואיפשהו קצת שחוזרים על עצמם-לגיטימי ...אשכרה חופש הדיעה!

בכל אופן אם מישהו פעם שהוא באופן הגיוני יסתכל ויברור את הדיעות שהעלנו שנינו ,יקבל את ההמלצה שלך או שלי אז הת'רד הזה מימש את עצמו .

יש לכל דבר הרבה פנים.

בוא נסגור על העובדה שאתה פרפקציוניסט שבודק אחוזי עיוות של אלמנטים אצלך...

ואם ניצמד לגישתך...התיבה אמורה להיות עשויה מהחומר הכי טוב וזה מה שאני אומר...

ביקשת את ה THE BEST

הכי טוב לדעתי היא הפשרה שהעליתי לך.

גם שומרים על הMDF המקורי וגם מחדשים את התיבה במשהו איכותי יותר.

תאמין לי שאם לא תיהיה כזה אנטי ופשוט תנסה קיים סיכוי שתהנה יותר...

וגם אם לא בשניה הראשונה...

פתאום יתגן איזה שיר שאתה זוכר כל תו שלו ...ולפתע תקבל במה מדוייקת יותר.צליל מפורט וממוקד יותר(בטוח שבכמה מהשדרוגים שלך זה קרה לך).

או שלא...

מה שלא תבחר -רק שתהנה באמת זה העיקר לא הרדיפה אחרי השלמות(מניסיון...).

אבי.

פורסם

אבי26, אני לא בא להתווכח, כי לא יצא מזה שום דבר.

לא הוכחת שום דבר, רק העלת נימוקים, הוכחה צריכה להעשות במבחן המציאות.

אתה חושב שהוכחת ? סבבה.. אני מסכים. הוכחת.

בכל אופן, לגבי פרפקטציוניסט, אני אכן פרפרקטציוניסט.

כשסיימתי את הסיפור עם SHIBBY, הוא אמר לי .. יאללה.. בוא נכוון את ההגברה שלי לפי הסקופ.

שאלתי אותו, "למה" .. הוא אמר שהוא רוצה שזה יהיה "כמו שצריך" ..

אמרתי לו .. כן .. אבל אתה צריך לזכור ש"כמו שצריך" זה המחשב אומר.

אם אתה רוצה "כמו שצריך" מבחינתך, אתה צריך לכוון את המערכת לפי האוזניים שלך, לא לפי המחשב.

אם היה מדובר הגברות עוצמתיות ולא היה בעיה של הספקים - לא היה בעיה לכוון את ההגברות לפי סקופ.

בגלל שאין מדובר במצב של הספק ללא גבול - אנו נאלצים להתפשר על קליפינג.

ולכן, לא ממש הגיוני לטעון את מה שטענת, כי כפי שאתה רואה, אינני תומך בטענתך אף נוגד אותה באופן מוהבק.

*** לגבי הערה של מנהל הפורום שהוסיף להודעה הקודמת שלי, בחרתי לא להגיב.

אך עכשיו החלטתי כן להגיב.

העובדה שציינת זאת, לא נוגדת את כללי הפורום.

והסיבה שציינתי זאת, זה בשביל שאנשים לא יחשבו שאני "נרתע", אז הסברתי שזה נוגד את כללי הפורום.

אם אתה חושב שזאת דרך להתחכם, זאת ממש לא, בסך הכל הסברתי את העיניין בצורה מובנת שלא ינסחו את זה בצורה שונה ושגויה.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...