Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בורג של סל"ד סרק?

לדעתי נמדדת כמות המזהמים (לא רק co , גם co2 וגם Nox )

לא סה"כ כמות, אלא מודדים את הכמות שנפלטה מחולקת בנפח האוויר שנפלט. כך שאם תיתן פחות סל"ד, יצא גם פחות אוויר, והאחוז היחסי של הזיהום ישאר אותו דבר. (אולי יעלה עקב זיוף מנוע בסל"ד נמוך מידי).

זאת לפחות דעתי. שהרי מי שרכבו תקין ונותן קצת גז ומדליק מזגן לא נכשל בגלל זה.

פורסם

אני רוקנתי ממירים במ"ס רכבים שהיו בבעלותי

לעןלם לא נתקלתי בעלייה שך צריכת הדלק

ולא בתקלות

האופציה היחידה שאני חושב שממנה יוצאות תקלות היא

שבהחלפה של דמוי ממיר אותו בעל מקצוע התעסק עם החיישני למדה

אגב ...

שקראתי את ההודעה שלך שכתבת לגבי הבדיקות החדשות שיהיו

ישר הרמתי טלפון לחבר טוב שלאהיו יש מכון טסטים בנתניה

והוא לא שמע על דבר כזה אז ...

פורסם

אוקיי תודה רבה.

אני כנראה אלך על ריקון הממיר והסופת צינור במרכזו, האם יש משהו מיוחד שצריך לשנות במחשב הרכב כאשר עושים דבר שכזה?

פורסם

בהנחה ואין לך בעיה לקרוא אנגלית, השרשור הזה יכול ללמד אותך טיפה על הנושא.

אני אישית תומך לגמרי בדעה של לקנות ממיר high flow מאיביי, גם יפחית את זיהום האויר וגם שיפור בביצועים, כל מה שתצטרך לעשות הוא לקחת מידות של הממיר המקורי כדי שתוכל לדעת מה לקנות, וגם את זה אין שום בעיה להראות לך איך עושים.

את ההרכבה כל אגזוזן יוכל לבצע ב-10 דקות של ריתוך.

מוטי.

פורסם
בהנחה ואין לך בעיה לקרוא אנגלית, השרשור הזה יכול ללמד אותך טיפה על הנושא.

אני אישית תומך לגמרי בדעה של לקנות ממיר high flow מאיביי, גם יפחית את זיהום האויר וגם שיפור בביצועים, כל מה שתצטרך לעשות הוא לקחת מידות של הממיר המקורי כדי שתוכל לדעת מה לקנות, וגם את זה אין שום בעיה להראות לך איך עושים.

את ההרכבה כל אגזוזן יוכל לבצע ב-10 דקות של ריתוך.

מוטי.

קראתי את הת'רד הזה ואת התגובות שלך בו לפני פתיחת הת'רד הזה, ואכן למדתי ממנו הרבה. בגללו חשבתי שהפתרון הטוב ביותר עבורי יהיה ריקון הממיר מחליקו הפנימיים וריתוך צינור בתוכו, ככה אתה המלצת אם הבנתי נכון. בכ"א אני אבדוק לגבי ממירי high flow, למרות שזה לא נראה לי פתרון טוב עבורי (העבודה של ריקון הממיר וריתוך צינור לתוכו תעשה כמעט בחינם). בכל אופן, אשמח לדעת איך מודדים את הממיר הקיים (אין לי גישה לליפט).

תודה על התגובה.

פורסם

מדידת הממיר הקיים היא פשוט לקיחת מידות האורך, הרוחב, הגובה וקוטר הכניסה והיציאה (שב-99.9% יהיו זהים אחד לשני)... אתה יכול פשוט להרים את האוטו עם ג'ק, לתמוך אותו עם בוקים תקניים (חובה!!), ולקחת את המידות עם סרט מידה נורמלי... אין לך בוקים? חניה עם שני גלגלים על המדרכה וזחילה זריזה אל מתחת לאוטו ישיגו את האפקט גם כן.

מוטי.

פורסם

הבנתי.

מחר אני אקפוץ לאגזוזן, הוא בטח ירים את האוטו על ליפט לבדוק מה קורה. על הדרך אני אקח מדידות, במידה ואני לא אזמין מאייביי - האם לדעתך כדאי לי לרוקן את הממיר הנוכחי ולתוכו להלחים צינור כמו שמתואר באיור ה3 שהעלת בת'רד של רוני?

• תוכן חדש...