Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום בצהרים יצאתי מהקריון הביתה.. נסעתי בנתיב שלי, יש שם רק אחד כשפתאום אחד יוצא מחניה יש לו תמרור זכות קדימה והוא כמובן שם עליו זין גדול מאוד והחליט לנשק לי את האוטו מקרוב!!! כששמתי לב שהוא יוצא עלי דפקתי ברקס וצפרתי אך כבר היה מאוחר מדי והוא התנגש בי! לאוטו נגרם נזק לבמפר ולכנף הימיני, גררו אותו לטבעון, אלוהים יודע איפה זה! אותי לעומת זאת פינה אמבולנס לבית חולים נהריה. אני סובלת מכאבי תופת בגב התחתון וזה ממשיך לאורך כל עמוד השדרה! יש לי בעיות בעיינים וכנראה בגלל השוק שקיבלתי אני רואה נקודות שחורות! הייתי בבית חולים מ3 עד 8 ומחר אני צריכה להגיע לבדיקות של עיינים והביאו לי ללכת לפיזיותרפיה. עכשיו בקשר לשאלות שלי, לקחתי את כל הפרטים של הנהג, הזמנתי משטרה אבל היא לא רשמה שום דוח! יש לי 3 עדים שהוא היה אשם. מחר אני הולכת לביטוח, וגם לכל הרופאים אם אני אזוז כי כרגע הגב הורג אותי! האם תהיה לי בעיה להוכיח שהוא זה שאשם אם המשטרה לא רשמה כלום?!

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך את השמות של העדים?

אם כן לא אמורה להיות בעיה..

בכל מקרה אם הוא בנאדם נורמאלי הוא יודה באשמה..(אבל אנחנו בישראל אז לכי תדעי...) :D

החלמה מהירה ורק בריאות!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש לי את השמות הטלפון הכל.. חח יודה.. כשהוא דפק אותי היתי בשוק בכלל והוא צרח עלי! ואז באו נהגי מוניות ועוד אנשים שראו והגנו עלי בזמן שחוויתי ההיסטריה, צרחו עליו שהוא אשם ומה הוא צועק עלי בכלל! בקיצר הוא הודה שהוא אשם בפני אבל כל הזמן רצה איכשהו להוציא אותי אשמה, ואין לו שום דרך לכך! תודה אני מקווה שאני אהיה בסדר כי כרגע אני מרגישה שאוטוטו אני אתעלף, לא רק מהכאבים..

פורסם

גשי לתחנת המשטרה הקרובה לביתך, כנראה שתתבקשי לכתוב מה שנקרא "הודעת נהג" - תיאור, מנקודת המבט שלך, של התאונה.

אל תשכחי לקחת איתך ת.ז., ביטוח, רישיון נהיגה. במשטרה תקבלי אישור על התאונה.

פורסם

תודיעי לסוכן/חברת הביטוח שלך בטלפון. זה מספיק בשלב הראשון.

בשלב ראשון תטפלי בבעיות הבריאות. עזבי את האוטו לנפשו כרגע.

אספי קבלות על כל שקל שאת מוציאה ,כולל מוניות (אם צריך).

שלחי לסוכן הודעה מסודרת בפקס -ואם תוכלי לקבל עדות בכתב מ-3 האנשים - מה טוב.

אם לא ,שמרי את פרטיהם.

בקשי מהסוכן/חברה לדאוג לתיקון הרכב. אם הרכב חדש למדי (עד גיל 3 כמדומני) - זכותך לקבל תיקון בחלקים חדשים ומקוריים.

כאמור -את הדאגה לאוטו תשאירי לאח"כ.

פורסם

אני הזמנתי משטרה.. באו שני שוטרים שרק הביאו לי את הפרטים שלו ולהיפך, ובזה זה נגמר. הרגשתי ממש חרא בקושי עמדתי על הרגלים אז האמבולנס פינה אותי, כל הדבריםש לי נשארו באוטו ואחר כך הודיעו לי שגררו את האוטו לטבעון, אני מקווה שלא מיקרה שום דבר בדרך..

פורסם

באמת קודם תדאגי לבריאות שלך, עיינים וגב זה יותר חשוב מ 1000 כלי רכב, תעשי את כל הצילומים וצילומי ה ct הדרושים, לכי מחר שוב להיבדק, אחר כך באמת תיצרי קשר עם העדים לתאונה, גדי עם רישיון הניגה ביטוח ורישוין רכב לתחנת המשטרה מחלקת תנועה, מסרי הודאה ויגיע אלייך אישור שתתני לסוכן ביטוח, שיצור קשר עם ביטוח של הנהג הפוגע.

עכשיו עוד משהו, אמרת שלבסוף הוא הודה אבל ניסה להוציא אותך אשמה, מישהו שמע שהוא הודה באשמתו ויכול להעיד?

זה חשוב, כי דברים כאלו נגררים לבתי משפט ואין לזה סוף.

וסתם שאלה הנהג שפגע בך בן כמה הוא ואיזה מכונית היתה לו ולך?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

העיקר שהכל בסדר בסופו של דבר,רכוש אפשר להחליף,לסדר,בנאדם אי אפשר

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

לגבי הטיפול הרפואי:

תאספי כל קבלה, כל מרשם שאת מקבלת, כל חוות דעת של רופא וכו'.

כשתרגישי יותר טוב תפני עם כל זה לעו"ד כדי לקבל חוות דעת.

הפיצויים שתקבלי מהביטוח כשאת מגובה בעו"ד הרבה יותר גבוהים, ושכר הטרחה שלהם מעוגן בחוק כאחוז מסויים (אני חושב ש-11%) מערך הפיצוי ככה שמכיסך לא תשלמי ולו שקל אחד.

לגבי ההשתתפות העצמית, אם יש לך עדים, תבקשי מהם עדות בכתב, או שתקליטי אותם (עדיף בכתב), ותתעדי את מה שאת זוכרת.

גשי למשטרה ותבקשי מהם אישור על דיווח על תאונה.

בהצלחה!

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

בתאונה עם נפגעים השוטרים חייבים לגבות עדות מהמעורבים בתאונה, לחקור ומצוא אשמים, להעמידם לדין אם יש הצדקה.

אני מתפלא שלא כך נהגו, בדרך כלל הם קופצים על מציאות כאלה...

dirty old man

need love too

• אחראי פורום
פורסם

קודם כל תרגישי טוב!

אם תבקשי,המשטרה אמורה לזמן אותו לבירור ואז יש תיעוד

משטרתי שהפוגע הודה (או לא,או כל טענה שלו-העיקר שהמשטרה מעורבת)

וגם אם לא-כל עוד יש לך את פרטיו ועדים-לפחות למה שקשור לתביעה,את מכוסה.

לצערי יצא לי להתנסות בהנ"ל לפני פחות משנה עם נהג פוגע בלי ביטוח וטסט....

אם תרצי עוד משהו, בפרטי בכיף.

החלמה מהירה, איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה לכולם, לצערי אני לא מרגישה יותר טוב עבר עלי לילה מאוד קשה של הקאות במקום שינה. בקשר לרכבים לי יש בורה שנת 2000 טורבו דיזל ולזבל ההוא שהיה בן 40 משהו כזה היתה אימפרזה ישנה שנת טרטח. כשהוא אמר כן אני אשם נהג המונית שמע את זה, הבעיה שהכרטיס ביקור שהוא הביא לי נמצא באוטו.. יחד עם כל הדברים שלי, פשוט כשכל כך כאב לי כבר לא חשבתי להוציא כלום ולא ידעתי שיגררו לי את האוטו בלי לשאול אותי.

• תוכן חדש...