Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף?

מעניין אותי בעיקר בטיחות.

כמו כן אני נוסע כל יום כ150 ק"מ מתוכם עליות וירידות וסיבובים... מעוניין לנסוע נורמלי + אפשרות לעקוף משאיות בבטיחות ובזריזות.

תודה

פורסם

אין ספק שבסיריון המנוע הרבה יותר זריז ומאיץ.

חשוב לציין שסיריון דור קודם הינה הקטנה המהירה והחזקה בישראל!!

1300 - 102 כ"ס!!

ממליץ על הסיריון-מאמין שגם אוטו בטוח.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

:shock:

חשוב לציין שסיריון דור קודם הינה הקטנה המהירה והחזקה בישראל!!

1300 - 102 כ"ס!!

ואיך זה קשור לסיריון החדשה ?

ממליץ על הסיריון-מאמין שגם אוטו בטוח.

אמונה זה דבר טוב. על מבחני ריסוק שמעת?

פורסם

אביעד תודה על ההערות - השאלה אם יש לך משהו חיובי (או שלילי) להגיד עליהם מעבר למה שכתוב ב motocar ?

הבנתי שהסיריון הזו פחות חזקה מהקודמת, אבל עם יתרונות אחרים.

יש למישהו משהו יותר חכם להגיד ממני בנושא? (אני ממש לא מתמצא)

פורסם

אין לי משהו מהותי לומר על הסיריון - מדובר במכונית חדשה למדי, עוד אין הרבה על כבישי ארץ ישראל- אבל ממה שאני ראיתי - מדובר באחת הקטנות היותר יפות שנעות על הכבישים השוממים שלנו.

[היא והניסן מיקרה נראות כמו חצי-תאומות, ושתיהן נראות כאילו נלקחו מסרט אנימציה יפני]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

השמועות (ומספר מבחני רכב) אומרות שהגטס זוללת דלק כמו מכונית אמריקאית ממוצעת (משנת 72) - 1:8.5

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

לפי מה שהבנתי הסיריון היא בעצם טויוטה ובארץ היא דייצו.

מבחינת בטיחות ונוחות אין לי מושג.

אבל אני אישית הייתי לוקח את הסיריון כי הוא יותר אמין ולא שותה דלק...למייטב ידיעתי הוא ממש חסכוני

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

בין סיריון וגטס הבחירה קלה - סיריון. היא נראית הרבה יותר טוב, מאובזרת יותר, מרווחת יותר, מנוע זריז יותר וחסכוני יותר. בטיחות? שתיהן דומות למדי, ולא מהמובילות בקבוצה, אך גם לא גרועות כלל.

אתה תהנה יותר מהסיריון, לדעתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

במבחנים של ידיעות אחרונות, הסיריון החדשה נצחה את הגטס ואת השברולט אוואו.. נראה לי שאפשר לסמוך עליהם;) אבל בעקרון אתה יכול לבדוק את הרכב ולראות מה יותר מתאים לך, אחרי שתדע פרטים טכנים על הרכב.....

שבת שלום:-D

• תוכן חדש...