Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה נשמע בטוח בעצמך.

אתה מעוניין להפוך את הנושא הזה ל"מעניין" יותר ?

פשוט כל שאר הבחורים שעשיתי להם מבחנים עיוורים בנושא ... די נכשלו ...

אני לא חושב שהאוזניים שלך שונות משלהם..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

היות ועונת המבחנים בשיאה (מחר "מבנה שווקים וארגון ענפי" וזה מה שאני עושה עכשיו ... לא טוב) מבחני אודיו בשימחה יתקיימו אך החל מסוף יולי.

בגדול? חבל לבזבז כסף על דיסקים מקוריים ,מגברים, H/U ועוד עם מקבלים תועלת דומה במחיר נמוך יותר...

איך אתה מתכנן את המבחנים שלך?

ABX?

האם תהיה קבוצת בקרה?

כמה דגימות אתה רוצה לבצע?

מה מספר המשתתפים (רוחב המדגם) שיספקו אותך לצורך הסקת מסקנות?

מה ה P-value שאתה מכוון אליו?

אני מאוד מאוד בעד מבחנים ואין לי שום בעיה להודות בטעיות כי אני ורבים אחרים יוכלו ללמוד מהם.

אפשר לארגן בדיקה רצינית באחד מהמפגשים הקרובים (החל מסוף יולי...) שבה תתבצע השוואה בין קידודים , מגברים, יחידות ראש וכל הבא ליד. את המבחנים האלו כדאי לעשות בצורה רצינית ומדעית עם קבוצת בקרה, "פלסיבו" - ה X שלנו שלא נמצא במבחן, מספר רב של דגימות כדי לנסות להגיע לתוצאות חד משמעיות ועוד...

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

בכיף.

אתה מביא את הדיסק המקורי שאתה מדבר עליו.

אתה מביא את הDECK שדרכו נשמע את הדיסק. (מבחינתי פאנל של רכב).

ואתה בוחר את ההגברה, ואת הרמקולים שדרכם תשמע את הדיסק בצורה הכי טובה שלך.

אני לוקח את הדיסק, מעתיק אותו למחשב, הופך אותו לMPEG LAYER 3. ומחבר את המחשב לאותה ההגברה ולאותם הרמקולים שאתה שומע דרכם.

אתה תאזין, ותגיד לי מה אתה שומע ... את המקור. או את המחשב שלי.

מספיק חד משמעי בשבילך?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בכיף.

בינתיים תמצא את איך לקודד HDCD וגם כונן למחשב שיכול לקרוא את ה 20 BIT של HDCD.

רוב המוזיקה שאני שומע מוקלטת ב HDCD. הפורמט הזה הוא 20BIT אך כתוב בצורה כזו שכל דיסק יכול לקרוא אותו אך ב 16BIT.

הH/U ברכב הינו בעל DAC 20BIT.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...