Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

תשמע, העלית את הפוסט הזה בדיוק בזמן עבורי.

אני מחפש כרגע רכב לקניה. לא משהו נדיר מידי, או קשה להשגה. יש פה ושם מודעות מעניינות, שלא מחייבות פסילה על הסף, אבל גם לא משהו עם נתונים שגורמים לך לצאת מהעבודה באמצע היום, ולנסוע מיד לראות.

האמת היא, שאין לי לא זמן ולא סבלנות לכל הסינונים וההתקלויות עם סוחרים ועם סתם מוכרים פרטיים שחושבים שיש להם זהב בידיים ומבקשים מחירים הזויים על רכבים יד רביעית וקילומטראז' אסטרונומי.

אז חשבתי לפנות גם אני למישהו כזה, שיאתר עבורי רכב, יסע איתו לבדיקה, יתמקח על המחיר, ויביא לי תוצאה מוגמרת.

תהיתי האם בכלל אפשר לסמוך על האנשים הללו, האם הם בקומבינות עם כל מיני מגרשי פח וסוחרי מדרכה, האם הם באמת מביני עניין ויודעים לסנן (יותר טוב ממני, לכל הפחות) והאם יש ערך מוסף שהם מביאים בגישה לרכבים שהאיש ברחוב לא רואה (לחפש ביד2 גם אני יודע, לא צריך אפילו להכנס כל יום, אפשר לשים התראה אוטומטית).

עריכה: עוד דבר ששמעתי פעם (בשרשור כאן, האמת)  וממש לא מתאים לי- שישנם "מומחים" כאלה שמתעקשים להסביר לי שהרכב שאני רוצה הוא לא הרכב שאני צריך, והם ימצאו לי משהו שיותר מתאים לי...

עם חכמולוגים כאלה, אני בכלל לא ממשיך לשיחה שניה.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אין לי פרטים, אבל יש לי מישהו בעבודה שדווקא הייתה לו הצלחה עם אחד כזה. כלומר, רחוק מלהיות מדגם מייצג ואולי הוא מרוצה כי אין לא מקור להשוואה , אבל זה גם אומר שהדוגמא של פותש לא בהכרח מייצגת. 

אבל שאפו על הפוסט. 

לא הרבה מוכנים לשתף בכשלונות ועוד עם מסקנות על הטעויות שעשה הכותב ולא בניסיון להחזיר למי שאכזב.  

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה על השיתוף.

אני לכן מעדיף למנוע מעצמי תסכול מיותר.. רוכש רכבים חדשים.

כן, אני יודע שזה לא כלכלי. אבל מעדיף לשלם על הנוחות הזאת.

לי יש דעה שהרכבים הבאמת טובים ביד שניה בכלל לא מגיעים ללוחות.

יותר כמו נמכר במעגלים קרובים לבעלים. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תודה רבה לך על השיתוף, אך עם זאת, יש סיכוי לא רע שאם אותו מאתר רכבים רכבים יחליט לחשוף את עצמו, ולספר את הסיפור מנקודת המבט שלו, נקבל סיפור אחר לגמרי. 

לפני כמה שנים, ניסיתי לעשות שינוי קריירה וניסיתי גם לעבוד בתפקיד כזה, והיו באמת המון סיפורים שיש לי מכול היצורים שנתקלתי בהם.

מהר מאוד גיליתי שאי אפשר שלא לקחת מקדמה בתפקיד הזה. כמות האנשים שאין להם שום סנטימנטים אלייך או לעבודה שלך, שיכולים לשניה האחרונה לקנות את הרכב ולשקר לך שהם לא קנו אותו על מנת שלא לשלם לך כלום, היא פשוט אדירה. 

וזה עוד כשאני שם בצד את כמות האנשים שחושבים שאם הם משלמים לך, זה אומר שהם קנו אותך ואם לא מצאת להם יאריס יד 1 קילומטראז נמוך בפנסיונר ב-30 אחוז מתחת למחירון תוך יום וחצי, זה אומר שאתה עצלן ונוכל, כמות החצופים הללו זה באמת בקטנה. 

לא אומר בהכרח שמה שאמרת זה לא נכון או שאתה מגזים, אבל על כול אחד כמוך יש עוד 10 שכמו שציינתי מקודם.

עכשיו יהיה מעניין לשמוע את הצד של המאתר רכבים... 

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2
פורסם

לדעתי בעקבות הג'ונגל שנוצר בשוק הרכב יד שנייה (ר' השרשור המקביל על העדפת סוחרים ביד 2) אין ברירה אלא להיעזר במישהו שמבין לרכישת רכב משומש. יחד עם זאת, כמו בכל תחום יש כל מיני שרלטנים. בעבר המלצתי בכל פה ועדיין ממליץ על הלוחש למכוניות שהוזכר כאן. מניסיוני, אדם ישר ומקצועי.

• רעיון טוב! 2
פורסם

כמו כל בעלי המקצוע. יש חאפרים ויש מקצוענים. תמיד חשוב לעשות תיאום ציפיות ולזכור שהמאתר לא קוסם ולא עושה יש מאין. 

זה לא נכון שאין רכבים טובים בחוץ פשוט מבקשים עליהם מחיר בהתאם. ברגע שבנאדם משחרר את המונח הזה שנקרא מחירון ומתמקד באיכות הוא ימצא.

כמו כל דבר בחיים, גם פה צריך סבלנות 

• אהבתי 5
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 13 דקות, davemustaine87 כתב:

מהר מאוד גיליתי שאי אפשר שלא לקחת מקדמה בתפקיד הזה

סוג של דמי רצינות. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם (נערך)
לפני 18 שעות, Paprika-Metuka כתב:

לאחר חיפוש מעמיק הרכב שמתאים לנו ב100%רק קרניבל מאמצע שנת 2021 בנזין דגם פרמיום (בנזין כי הנסועה שלנו מאוד נמוכה ופרימיום כי רק שם יש את המצלמות ההיקפיות שהן חובה!).
מדובר על רכב מאוד נדיר שכמעט לא נמכר, וכחובב רכבים התחלתי לעקוב אחרי מודעות ביד 2 בעיקר וראיתי בתקופה של כשבועיים 2 רכבים מאוד רלוונטים בדרום הרחוק בלבד, והחלטתי שאין לי זמן להתעסק עם הנסיעות הרחוקות האלה ויש לי לחץ זמן כרגע ואני אלך על האפשרות היקרה של מאתרי הרכבים - שמעתי על זה מהפייסבוק/טיקטוק וגם פה ראיתי אחד כזה.

ולעומת זאת המאתר השני (היקר) חפר לי את הנשמה ועף על עצמו בלי סוף אז אמרתי לעצמי סבבה, הוא הבטיח שברגע שהוא מזהה רכב כזה הוא מזנק - וזה מה שאני צריך, אמר שיש לו קשרים במגזר הדתי ששם אנשים משדרגים את רכבם ויש לו קשרים בקיה 

ומה בפועל? הרגשתי מהשבוע הראשון שנפלתי קורבן והתחלית בעצמי לשבת על יד 2 ואכן מצאתי 2 רכבים (אחד ביד 2. ואחד בפורום קרניבל).
הייתי הראשון שראה את הרכב פיזית. לא שיתפתי את המאתר לראות אולי אני טועה והוא כן עושה משהו? אז רק אחרי יומיים שהמודעה למעלה הוא שולח לי את המודעה הזאת... יומיים!! שיתפתי אותו שראיתי כבר את הרכב ושהמחיר גבוה מדיי כי כל הרכב עם שריטות, ורק אם יתגמשו במחיר אז נרכוש. וביקשתי ממנו ללכת לראות את הרכב ולנסות להוריד את המחיר. בפועל? הוא התקשר רק אחרי שתזכרתי אותו כמה פעמים ואפילו לא נפגש איתם.
ופה קלטתי שנפלתי על מישהו שמכר לי סיפור יפה והלכה המקדמה הגדולה שהוא ביקש.

העצות שלי:
1. תחשבו על מתווך דירות או עורך דין או כל בעל מקצוע שעוסק בליווי או בקבוצות רכישה - התשלום הוא רק בסוף. תעריכו את הכסף שלכם!
2. אם הבנאדם תמיד עונה לכם לשיחה ויש לו מלא זמן לחפור לכם - תחשבו טוב טוב אם זה מה שאתם צריכים.

3. תבקשו 5 ממליצים שהוא איתר להם בדיוק את הרכב הזה, אל תתביישו!!
4. אף אחד לא באמת ינטר או יקפוץ על כל מודעה חדשה שתקפוץ - יש לו כמוכם עוד כמה במקביל ומה הסיבה שיש לו עכשיו לעזוב את הרכבים האחרים ולהעדיף אתכם? לא לחיות בסרט. הם עוברים בין המגרשי מכוניות.

5. תקליטו את כל השיחות איתו! חובה אם תחליטו בסוף לתבוע אותו.

ולסיום, בהצלחה בהחלטות של כולנו, שנשכיל ונדע לקבל את ההחלטות הנכונות.

כמה מקדמה שילמת לו? לא שיתפת.

מתי בדיוק הוא התחיל לעבוד? גם את זה לא שיתפת.

מה היה בשיחה של התיאום ציפיות? גם את זה לא שיתפת.

איך הגעת אליו? לא שיתפת.

האם הבחור שלקחת היה עם המלצות וביקורות טובות?

יש לו דף כלשהו ברשת חברתית אחת לפחות שבה הוא מפרסם?

אני לא מכיר את הבן אדם שאתה מדבר עליו.

יכול להיות שהוא ידע שהרכב לא מתאים לכם לפי המודעה או התמונות.

אולי הוא מחפש אקזמפלרים טובים יותר וראה בתמונות שהרכב עם שריטות והמחיר תלוש מהמציאות?

אולי משהו בנתונים לא ישב לו?

הרי עובדה שהלכת לראות ואמרת שהרכב לא במצב טוב ועם מלא שריטות והם רוצים מחיר גבוה.

העובדה היא שלא קנית.

אם היית אומר פה שקנית את הרכב והוא מושלם עם נתונים טובים נראה במצב מעולה לשנה שלו - והוא לא ידע על המודעה - הסיפור היה אחר לגמרי.

לרוב אנשים שזה העבודה שלהם יודעים מראש לאיזה מודעות אפילו שווה רק להתקשר ולאיזה לא שווה לטרוח.

הם אוכלים, שותים, נושמים את התחום הזה.

מעל 80% (ואני כותב בזהירות בפועל זה כנראה יותר) מהמודעות ביד 2 לא שוות את הטרחה.

כשזה העבודה שלך (או כשאתה מבין בזה באמת) - אתה יודע מתי מודעה שווה התייחסות ומתי לא.

כשאני מחפש לעצמי רכב לפעמים לוקח לי חודשים רבים ליפול על עסקה טובה.

ואני לא מתמקד ברכב אחד, אני בוחר לי כמה דגמים שמעניינים אותי ולוקח את האקזמפלר הראשון שנופל.

כי הרוב עסקאות פשוט לא טובות וקשה למצוא.

מישהו פה כתב שהרבה עסקאות טובות נמכרות מתחת לאף בלי פרסומים - וזה נכון.

לפני שקניתי את ה- i30N הסכלתי גם על קופרות, 308GTI, אפילו BRZים וכו'.

לא אמרתי לעצמי "אני קונה רק i30N ורק במצב חדש ואני רוצה שזה יקרה מחר".

אז למה הוא שלח לך את המודעה אחרי יומיים?

לא יודע - יכול להיות באמת כמו שאתה אומר שהוא לא לקח אותכם ברצינות או עקץ לכם כסף ומערבב אותכם עם סיפורים.

או, או, אפשרות נוספת..... גם יכול להיות שרצה להראות לך שהוא עובד ומחפש ומודע לשוק.

שלא תחשוב שהוא נעלם לכם.

למרות שידע שהרכב הזה לא בשבילכם (כמו שכבר כתבתי זה הרבה פעמים עניין של תחושה כשאתה שוחה בשוק הזה).

אני יכול להגיד לך חד וחלק אני לא מכיר אותך, לא את הבחור שאתה עובד מולו, אבל משהו לא יושב לי בדרך התנהלות של שתיכם.

והבעיה היא שלא שמענו גם את הצד שלו בסיפור.

מצד אחד אמרת שאין לך זמן להתעסק עם זה מצד שני הלכת מאחורי הגב שלו לראות רכב (אז יש לך זמן להתעסק עם זה? אז למה אתה צריך אותו?)

לגבי החלק של המקדמה אני לא מסכים.

אני מבין את ההשוואה למתווך או עורך דין, אבל זה עדיין סיפור שונה.

מתווך דירות יעבוד על דירות שלו בבלעדיות או דירות משיתופי פעולה וכן גם מדירות שראה ביד 2.

מתווך דירות עובד באזור מגוריו - ואם הוא יסע למרחקים, זה קורה ברוב המקרים רק אם מדובר בעסקה של המון מיליונים עם עמלה טובה.

מתווך דירות אכן מקבל עמלת תיווך רק לאחר חתימת חוזה ולא דקה קודם לכן.

מתווך דירות אכן רואה הרבה לקוחות וחלק קטן מהם רק קונה.

מתווך דירות לא מתבאס מהעובדה שבאו לראות את הדירה ולא קנו אותה.

הוא מתבאס אם החליטו לבצע רכישה ומתישהו העסקה מתפוצצת.

או שעשו לו דברים מאחורי הגב (אהמ.....) למרות שטרח ועבד.

זה חלק מהעבודה.

מתווך טוב לא רק טוב בעבודה שלו, אלא גם אחד שיודע להריח מי בשל לעסקה ומי לא.

לא ממטרה של "לדחוף", אלא:

מי בא לטייל ולהעביר את הזמן?

מי רק התחיל תהליך ויקח לו עוד חודשים להבין מה הוא רוצה?

מי קונה עכשיו השאלה אם זה דרכך או לא?

מי מוכר דירה ובשל למכור או סתם מאמין שמגיע לו מאות אלפים מעל מחיר שוק כי הדירה שלו הכי טובה בעולם ויקח לו שנתיים להתאפס על עצמו?

אבל כשהעבודה שלך היא למצוא למישהו משהו, אתה גם רוצה לוודא שיש פה רצינות...

מאתרי מכוניות לא עובדים רק באזור מגוריהם הם יכולים גם לנסוע מחיפה לבאר שבע אם יש שם עסקה טובה.

מאתרי מכוניות כשהם רואים רכב מתאים, לרוב יקחו אותו לבדיקה (ואם לא הם מטורפים ומסכנים את עצמם מקצועית) וישלמו מכיסם כסף על הבדיקה.

ואם תגיד להם דקה אחר כך שירדת מזה? או שקנית משהו אחר לבד?

או שבדיוק כמו שעשית הלכת לראות מכוניות לבד...

אז הוא עבד לחינם נסע לחינם השקיע זמן לחינם?

לסוחר מכוניות יש בלעדיות על המכוניות של עצמו. ואנשים באים אליו. מי שקונה קונה, מי שלא ביי. אז בזבז לך 10 דקות מהחיים...

מה יש למאתר מכוניות? הדבר היחיד שיצדיק את העבודה זה "בלעדיות" על הקונה.

הדבר שיכול להצדיק התאמצות שלא לשווא זה לקחת מקדמה.

אני רוצה להדגיש אני לא מאשים פה אף אחד אבל הסיפור שלך בכלל לא יושב.

אני חושב שגם יכול להיות מצב (לא אומר שזה המצב אבל אומר יכול להיות) - שאתה ממהר לשפוט.

כבר מהשבוע הראשון החלטת שהוא נוכל - זה מעיד על זה שלא היית שלם עם הבחירה שלך. יכול להיות שהוא באמת נוכל אבל כרגע זה לא מעיד עליו כלום.

אם הוא חפרן זה עניין אחר אני מזמן הייתי מעמיד אותו במקום ואומר לו לא להתקשר אלי אלא אם יש משהו קריטי.

אתה? זה מפריע לך ואתה לא מציב גבול. אתה יושב ואוכל את החפירות שלו גם כשזה לא מתאים לך. זה הבן אדם, חפרן. זה האופי שלו. אתה לא מתחתן איתו.

אני גם לא מבין למה לקחת מאתר מכוניות אם בסוף אתה עושה את זה לבד.

וכנראה זה יושב בדיוק על הנקודה הזו - אתה לא שלם עם זה שלא עשית את זה לבד.

מה שכן אני יכול להגיד לך אם אני הייתי מאתר רכבים לאנשים והיה בא לי בן אדם כמוך עם דרישה לאוטו מאוד ספציפי ונדיר שבקושי נמכר (לטענתך), ולא רק זה, רכב שכנראה 99% מהם על הכביש מוחזקים בידי דתיים שברור לכולם שהחזות או טיב התחזוקה של הרכב מעניינת להם אתה יודע את מה, הייתי אומר לך מראש שאו שתגדיל את המבחר של הדגמים שאתה רוצה או תחכה הרבה זמן (הרבה) עד שאולי יפול משהו טוב. והאמת שאם זה היה העבודה שלי - כנראה לא הייתי מסכים לעבוד איתך. זה היה גדול עלי.

אם הוא לא עשה את זה איתך - אז זה באמת לא היה בסדר.

אתה מצפה למצוא אחרי שבוע עסקה טובה על רכב ספציפי ונדיר שבקושי נמכר ופה אני חייב להגיד לך שאתה לא מחובר למציאות.

יש נוכלים בשוק. המון.

גם בתחום הזה, גם מתווכים, גם עורכי דין, ובכל מקצוע שהוא.

יש אנשים לא מקצועיים.

הכל נכון.

בינתיים ממה שכתבת לא התקבלה שום ערובה לכלום לגבי טיב הבן אדם מולו אתה עובד.

עריכה אחרונה על ידי ProMeR
  • אהבתי 2
  • משעמם 1
  • לא הבנתי... 1
  • מעניין 1

עומר :-)

פורסם

תודה על השיתוף שבהחלט מעלה הרבה נקודות חשובות.

אבל האמת שאני חושב שבסופו של דבר השירות הזה פחות מתאים לאנשים עם רקע בתחום ובמיוחד אנשים מהפורום.

אני עוקב אחרי כמה אנשי מקצוע כאלה ברשתות החברתיות, ותקנו אותי אם אני טועה, אבל אין להם באמת איזה קסם או כלים סודיים שנותנים להם יתרון מיוחד,

אלא היתרון שלהם הוא נטו ניסיון, היכרות עם השוק וזמן פנוי. ישר שעולה מודעה על רכב במצב טוב, הם הראשונים ליצור איתו קשר, יודעים לסנן נבלות וישר יכולים לקחת לבדיקה במכוני בדיקה שלרוב הם באמת מכירים וסומכים עליהם. 

אם בן אדם יודע איזה דגמים הוא מחפש, יודע איך לזהות רכב עם נתונים טובים, פנוי כל הזמן לרענן ולבדוק את הלוחות, וזמין ישר ליצור קשר ולקחת לבדיקה, הוא כבר עשה 70% מהעבודה לבדו. במצב זה, ככל הנראה לשלם למאתר רכבים לא ישתלם לו (בקטגוריה זאת לדעתי נמצאים הרוב המוחלט של משתמשי הפורום הפה). 

גם אני במהלך החודש האחרון הייתי בחיפושים אחרי רכב (ועוד בתקציב יחסית נמוך),  ברגע שעלתה מודעה לרכב עם ק"מ מאוד נמוך ונתונים מצוינים, הייתי בין הראשונים להתקשר ולהיפגש עם המוכר, ובסופו של דבר כך רכשתי את הרכב. אבל הדרך לזה הייתה כרוכה בישיבה על הלוחות, לדעת להבדיל בין רכב שמור לבין רכב פח אשפה, ולשאות את השאלות הנכונות עוד לפני שבכלל הולכים פיזית לבדוק את הרכב.

מאידך, יש לא מעט אנשים עם מושג אפסי ברכבים. בשבילם התשלום הזה יכול להשתלם ולהחזיר את עצמו בגדול בעתיד. בלעדיהם (או בלי עזרה של מישהו שמבין), רוב הסיכויים שאנשים אלה ימצאו את עצמם קונים נבלות מסוחרים או מוציאים סכומי עתק על תיקונים של דברים שבקלות היו מוצאים עם קצת ידע, כמו שרואים לא פעם בפורום.

Kia Niro EV 2024

MG4 2023

פורסם (נערך)

.שאני חשבתי למכור את הדירה שלי כדי לקנות אחת אחרת התייעצתי במתווך.

בסוף ירדתי מעניין המכירה והקנייה ונשארתי בבית שלי.

הבחור לא לקח לי שקל.

לדעתי, זה אמור גם בתחום הרכב, מצאת רכב או קונה, אחרי זה תקבל את כספך.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
  • רעיון טוב! 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

שתי הערות בכללי - 

הטיעון של "יכולת לעשות את זה בעצמך" לא תמיד רלוונטי. אתה גם יכול לשמור בעצמך על הילדים שלך אבל לוקח בייביסיטר, אתה יכול להביא את המצרכים בעצמך מהסופר אבל מזמין משלוח. לפעמים משלמים רק על הזמן שחסכת, לאו דווקא על "מומחיות". במקרה הזה הערך הוא אינדיבידואלי, תלוי בהיכרות והנסיון שלך עם שוק יד2. אם בסוף צובט לך לשלם על משהו שיכולת לעשות בעצמך (אני גם מתחבר ד"א) זה גם בסדר.

מקדמה\לשלם רק אחרי קבלת שירות או תמורה - קשה לי לבקר את אלה שדורשים מקדמה אם הנסיון שלהם הראה שקיים קושי ממשי בגבייה לאחר מתן השירות, או שקיים צורך ממשי בסינון לקוחות 'רציניים'.

עריכה אחרונה על ידי yoni162
  • אהבתי 2
פורסם

המטרה של הפוסט הייתה לשתף את קוראי הפורום בלקח שאני למדתי מההליך.

* לי הייתה רק התנסות 1 והמקרה שלי הוא לא קלאסי (מדובר על רכב שנמכרו ממנו בשנים האחרונות כ1200יחידות סהכ) המטרה של הפוסט לא הייתה לשלול את מאתרי הרכבים בכל המקרים בטוח יש מקרים שהוא או כל מכונאי בתשלום יתאים.
* למרות תיאום הציפיות וההבטחות (שבדיעבד הן לא מציאותיות) זה לא עבד עבורי ושיתפתי אתכם למעלה בלקחים שלמדתי על בשרי.
* כל מי שאמר לשלם מעל המחירון - זה ברור והיה כחלק מתיאום הציפיות, הרכבים עם הנתונים הטובים נמכרים בכ30אשח מעל המחירון (לפעמים דורשים גם 50 אשח מעל) המשוקלל של לוי יצחק.
* כמו שמישהו ציין (תודה על התגובה) אולי זה פחות מתאים לאנשים שבפורום ומתעניינים בחיי היום יום. אולי, אבל אולי דווקא בגלל שאני מתעניין ומבין בדיוק את מצב השוק אני יודע שצריך בעל מקצוע ש״יתאבד״ בשבילי תמורת תשלום הולם (וחברים, הלכתי על המאתר רכבים הכי יקר בשוק!)

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...