Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ברכב נשמה (או: רכשתי KIA SOUL)

פוסטים מומלצים

פורסם

די מדהים, אבל בתקופה שבה הייתי צופה בסרטוני דאשקאם אמריקאיים הסול כיכבה, בדרך כלל כקורבן של איזה אהבל שאיבד שליטה והעיף אותה לכל הרוחות.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תתחדש! בחירה טובה לטעמי.

שקלתי את הסול לפני כמה שנים כשחיפשתי רכב, בעיקר כי העיצוב הקופסתי שלה היה חינני בעיני,

ובזכות המכניקה "של פעם" שאמורה להיות גם אמינה בהתאם.

רק תא המטען הקטן הוריד אותה אצלי בדירוג המועמדות.

פורסם

לא מכיר את הרכב אישית, אבל תמיד אהבתי את העיצוב. לגבי אמינות - כשאתה גולש למחוזות של גיל 13 ומעלה זה כבר יותר מזל משכל, בלי קשר לארץ המוצא. מאחל לך שפע של מזל :)

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

די מדהים, אבל בתקופה שבה הייתי צופה בסרטוני דאשקאם אמריקאיים הסול כיכבה, בדרך כלל כקורבן של איזה אהבל שאיבד שליטה והעיף אותה לכל הרוחות.

זוכר, זה גם היה מלווה בכותרת מהסוג:

"The Kia Lost It's Soul.."

פורסם
לפני שעתיים, PASHUT כתב:

כמה עלה האוטו עצמו לפני יישור קו?

תתחדש!

לפני כשעה, Stavik כתב:

במחיר של 20א שווה שווה תתחדש

לפני כשעה, BoazB11 כתב:

תתחדש! בחירה טובה לטעמי.

שקלתי את הסול לפני כמה שנים כשחיפשתי רכב, בעיקר כי העיצוב הקופסתי שלה היה חינני בעיני,

ובזכות המכניקה "של פעם" שאמורה להיות גם אמינה בהתאם.

רק תא המטען הקטן הוריד אותה אצלי בדירוג המועמדות.

לפני 58 דקות, PASHUT כתב:

לפי השרשור הסמוך, ייתכן ושווה לך להחליף שמן ופילטר פעמיים בשנה לשמור על המנוע (300 ש''ח בערך)

המחיר היה 20, כשהמחירון 14. 

אין אחת שנמכרת במחירון כולם מעל. 

גם שאר המקבילות שלו סיד/פורטה וגם שאר היפניות והקוריאניות מעל מחירון. ללא קשר למצבן, ורובן מזוויעות. 

האקזמפלר הזה היה שווה את זה על פי הנתונים / היסטוריה/ בדיקה וכו'. 

מכיוון והקילומטר הממוצע עומד על 11 לשנה בערך, הרכב עבר טיפול שנתי כל שנה, לפני הק"מ המיועד לטיפול. כל שכנראה זה יעזור לשמור על המנוע. 

המכונאי שלי הרים מכסה שסתומים להחליף אטם שהזיע במעמד הבדיקה ודיווח שהכל נקי ויפה ובמצב נהדר. 

הוחלף שמן פילטר. 

והק"מ השנתי צפוי להיות נמוך מאוד ככה שיעבור טיפול שנתי ולא לפי ק"מ. 

תא המטען באמת קטן באופן מפתיע לגודל החיצוני שהרכב משדר. אבל יותר לו עומק וגובה. פחות אורך פנימי. מקווה שיספיק לעגלה.

אבל לעומת הסוויפט הנוכחית, גדול יותר. אז זה שיפור בתנאים. 

והכי חשוב, מואר! 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, dj_dani כתב:

תא המטען באמת קטן באופן מפתיע לגודל החיצוני שהרכב משדר. אבל יותר לו עומק וגובה. פחות אורך פנימי. מקווה שיספיק לעגלה

אצלי בדייהטסו גודל דומה 240 ליטר בלבד אבל נכנס הרבה 'לגובה' אם תקפל עגלה ותעמיד אותה (קצת על חשבון החלון האחורי אבל לא נורא)

משתדל לעזור

פורסם

תתחדש רכב נדיר על הכביש שלא מובן למה לא הצליח יותר.

איך הנוחות? ביצועים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 47 דקות, yulianx כתב:

תתחדש רכב נדיר על הכביש שלא מובן למה לא הצליח יותר.

איך הנוחות? ביצועים?

בנתיים כ- 100 קמ, מאוד מרווח ובמיוחד גג גבוה שנותן תחושה עוד יותר מרווחת. מושבים נוחים, הגה מתכוונן לעומק ולגובה, משענת יד, מושב מתכווננן לגובה, קל מאוד למצוא תנוחה מושלמת. במעבר על שיבושים ובמפרים זה לא c3, אבל זה שיפור שנות אור מהסוויפט. 

הרכב עם 140 סוסים אבל לא ממש מרגישים אותם, הגיר לדעתי קצת לא מכויל מיטבית. זה לא שחסר כח אבל הגיר לא מגיב במהירות כמו גיר מתוחכם. 

עוד צריך ללמוד אותו ולדעת לנצל אותו. 

ההגה מאוד רך, שזה נחמד בעיר, מחוץ לעיר קצת פחות. מרגיש כמו ההגה של הפונטו ספייס במצב סיטי למי שמכיר. רק שפה זה לא חשמלי ו"מתקשח" עם העלאת המהירות

• מעניין 1
פורסם
לפני 8 שעות, dj_dani כתב:

המחיר היה 20, כשהמחירון 14. 

אין אחת שנמכרת במחירון כולם מעל. 

גם שאר המקבילות שלו סיד/פורטה וגם שאר היפניות והקוריאניות מעל מחירון. ללא קשר למצבן, ורובן מזוויעות. 

האקזמפלר הזה היה שווה את זה על פי הנתונים / היסטוריה/ בדיקה וכו'. 

מכיוון והקילומטר הממוצע עומד על 11 לשנה בערך, הרכב עבר טיפול שנתי כל שנה, לפני הק"מ המיועד לטיפול. כל שכנראה זה יעזור לשמור על המנוע. 

המכונאי שלי הרים מכסה שסתומים להחליף אטם שהזיע במעמד הבדיקה ודיווח שהכל נקי ויפה ובמצב נהדר. 

הוחלף שמן פילטר. 

והק"מ השנתי צפוי להיות נמוך מאוד ככה שיעבור טיפול שנתי ולא לפי ק"מ. 

תא המטען באמת קטן באופן מפתיע לגודל החיצוני שהרכב משדר. אבל יותר לו עומק וגובה. פחות אורך פנימי. מקווה שיספיק לעגלה.

אבל לעומת הסוויפט הנוכחית, גדול יותר. אז זה שיפור בתנאים. 

והכי חשוב, מואר! 

אל תרגיש "פראייר". 

יש רכבים שהמחירונים השונים(במיוחד לוי יצחק) פשוט מזיינים אותם ללא סיבה ניראת לעין. 

רוב רכבי קיה הישנים הם כאלו מלבד הפיקנטו(מעניין למה...) 

לכן זה שהם נסחרים מעל המחירון זה בדרך כלל פשוט תיקון על מחירון עלוב. יש רכבים שדורשים עליהם מעל המחירון המנופח גם ככה. 

זה הזייה מוחלטת שהקיה סול 2012 עלתה כחדשה 41 אלף יותר מפיקנטו מקבילה, והיום שווה 5-6 אלף פחות במחירון. 

ובקשר לרכב עצמו,  מי שלא נמצא בשוק הזה של הרכבים ב-20 אלף, לא ידע להעריך איזה פנינה מצאת. 

אני כרגע גם עוזר למישהי למצוא רכב ב-25 אלף, והסיפור כמעט זהה לשלך, אין כמעט אופציות כי כמעט לכול האופציות האוטומטיות יש מחלות וכשלים, והמעט שיש, מחיר זה לא אינדיקציה כלום. 

רכבים ללא 4 טאסות, פגיעות פח בולטות ופנסים שלא יעברו טסט גם אם הבוחן עיוור, אבל בכול זאת הרכב עבר טסט, זה נחשב רכב מציאה.

וזה רק מה שרואים מהתמונות, כשמתקשרים מתחילים מגוון סיפורים- והרכב יד 4 ולא יד 2, אין שום ידיעה אמיתית על מתי הרכב מטופל ומה הוא מטופל, הרכב של חמותי/סבתא/גרושה. וככה זה כול רכב. וכולם זה 5-10 מעל המחירון. היחידים שמבקשים "רק" מחירון זה רכבים עם 200 אלף וצפונה. 

התקציב הוא 25,  והיא מוכנה לשלם 25 או אפילו 30 על רכב שהמחירון הוא 20, אבל פשוט אין כלום. מתוך 10 רכבים שמצאנו ראויים לפי המלל והתמונות, אחרי שיחת טלפון, לא נמצא רכב אחד שראוי אפילו לנסוע לראות אותו. היא כבר מתחילה לחשוב על עליית תקציב משמעותית לכיוון 50-60 אלף. 

זכור לי שהשוק לרכבים זולים תמיד היה קשה ומפוצץ שקרנים ורמאים, אבל עכשיו... זה על סטרואידים. 

תתחדש על הרכב, ובאמת סחטיין על הסבלנות. 

• אהבתי 4
פורסם

תתחדש, אני תמיד אהבתי את העיצוב שלה ואפילו תכננתי שתהיה מחליפה לקיה ריו 2012 שהייתה לנו.

אבל כלכך נכוויתי מהריו שאני צריך כמה שנות צינון מרכבים קוריאנים.

מבין שלל מכוניות ספורטיביות שהיו שלי הריו הייתה הכי פחות אמינה, הכי פחות נוחה וצרכה הכי הרבה דלק.

VW Golf GTI 2006 Manual

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...