Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 14 שעות, Iwind כתב:

אדם S משופרת

הדגם עם 150 כ"ס? 

זה רכב נישה של רכבי הנישה, לא חושב שראיתי אותו מוזכר בשנים האחרונות. אפשר פירוט של מה שרכשת?

ראיתי AMG Line A 250 אוט׳ סדאן 2.0 (211 כ״ס) מ 2014, לא ראיתי דבר מ 16. מקריאה בפורומים בחו"ל לא הצלחתי להבין אם הסדרה של ה A-AMG היא ממש ספורטיבית בתחושה/התנהגות (למעט דגמי הקצה עם 400 כ"ס). יש כאן מישהו שבאמת נהג ברכב הזה?

קיבלתי את ה E מהפחחות בסופ"ש שעבר (אחרי פאקיניג 3 שבועות עם פיקנטו, אלהים ישמור!) ואני מרגיש יותר ויותר חושש לו. למרבה השמחה אני לא חייב להחליף רכב במיידי כך שאפשר יהיה להמשיך לחפש עד שנופלים על הרכב המתאים ביותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חשבת על סיביק 1.5 טורבו ידני? יש כמה כאלה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 9 שעות, Haim_gds כתב:

לא ראיתי דבר מ 16

וואלה צודק, הספיק לרדת מהלו"ח, לפני יומיים היה, הלכתי לבדוק את הלינק:

image.png.85f458ed26e1f362a43e0a37854baf19.png

image.png.fc55f3a72ed1b1717276606f785cb0e1.png

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 10 שעות, Haim_gds כתב:

הדגם עם 150 כ"ס? 

זה רכב נישה של רכבי הנישה, לא חושב שראיתי אותו מוזכר בשנים האחרונות. אפשר פירוט של מה שרכשת?

150 כ"ס לפני stage 2, ידנית 2016 עם 140 על השעון. מצד אחד מאוד נישתי ומצד שני יש הרבה במשותף עם אסטרה וקורסה מכנית, עם אדם רגילה קוסמטית.
כרגע אין בלוחות אבל הן צצו פה ושם בחודשים בהם חיפשתי באש נמוכה, מצאתי אותה בכלל בקבוצת פייסבוק של אבארטים. תכננתי להתחדש לקראת סוף השנה אבל הייתה הזדמנות טובה ולקחתי. נשארתי עם לפחות שליש מהתקציב בכיס.

אני לא יודע איך הרכב כשהוא סטוק אבל עם הקוליאוברים הוא נוקשה ומעביר את איכות האספלט ישר לעמוד השדרה, מפתיע לטובה בבאמפרים שזו צרה באזור שלי. ההגה מתקשר מדהים ביחס לקליאו למשל. קח בחשבון שזה רכב חם ראשון שלי, התנסתי בM2 וכו' אבל רק במסלול והניסיון שלי עם הוט האצ'ים מסתכם בסיבובים בודדים.
הנסיעות שלי מתחלקות לבערך 40 אחוז דרכים מפותלות בגליל, 40 אחוז כביש מהיר ו20 אחוז עיר. קניתי את הרכב בשביל החלק הראשון והוא מדהים! כיף גדול גם במהירויות שפויות (יחסית...) הרכב קל ויודע לרגש. המנוע מרגיש אולד-סקול כי הטורבו נכנס מאוחר והוא דיי עגלה בסלד נמוך, הבנייה של הכח עושה לי את זה וזו תכונה שהולכת ונעלמת לצערי...
בכביש מהיר הוא סבבה בזכות ההילוך השישי. בעיר יש יתרון של חניות וקל לתמרן, עשו עבודה טובה עם ההגה גם פה. אבל הדלתות ענקיות ויוצא שאני יושב יחסית קרוב אז צריך הרבה מרווח לצאת ביחס לבימבה. תא הנוסעים מרווח מספיק ל-2, אחלה מושבים, מרגיש איכותי גרמני כזה.

אחרי שאצבור קצת חוויות אעלה סיכום, עד אז מוזמן לשאול :)

627400937_4250480375088988_6528049032616419271_n.thumb.jpg.cbcfbece3e7286229a054f93505e2599.jpg

• אהבתי 2
פורסם

מצטער Tom_22, לא מתכוון לזלזל. לא ידעתי כי למיני יש דגמי קצה כאלה, אך מה שקצת מפחיד אותי זה הסוחר רכב... מלאתי את הטופס יצירת קשר שלשום אבל בנתיים שום תגובה.

נסעתי קצת על המיני המקורית בתיכון, משום מה כשהצצתי במודעה קפצו לי לא מעט זכרונות מאז (טובים ורעים):rolleyes:

פורסם
לפני 45 דקות, Haim_gds כתב:

מצטער Tom_22, לא מתכוון לזלזל.

הנחתי שנפל בין הכיסאות (הודעות).

ולא חייב את הרכב הספציפי במודעה. זו פשוט דוגמה למה שהתכוונתי.

פורסם

מה לגבי אאודי A1 חמימה? 

דגמי ה 1.5 150 כ״ס.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בנושא הזה אך לא בטוח כי קשור.

לאחר שיחה עם אשתי, האם הרכבים האלה מתאימים לנסיעה מנהלית שרובה בין עירונית? אני ידע כי ניתן לבצע זאת אך השאלה היא אם ישרדו לתקופה מספיק ארוכה. ניצול היכולות הספורטיביות יהיה בעיקר בסופ"שים ותו לא🤕

פורסם (נערך)

אתה לא ילד ואני בטוח שכבר למדת שחלק חשוב מהחיים זה למצוא את הדרך להנאות קטנטנות בהזדמנויות לא מתוכננות.

רכב מהנה זה לא רק לסופש. 2 הסנט שלי...

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני הייתי הולך על המיני קופר למרות שאבארט יותר מתאימה לי אישית אוטומטית.

המיני קופר פחות חדה מהאבארט (תלוי בדגם של ה S יש כמה שהן מהנות יותר אם תמצא) ופחות מהנה, אבל בכללי גם אופציה.

פורסם
לפני 15 שעות, zaf כתב:

מה לגבי אאודי A1 חמימה? 

דגמי ה 1.5 150 כ״ס.

אגב, לא מצאתי בהודעות מה התקציב שלך לרכב הזה.

אאודי הן באזור ה 100 אלף שקלים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...