Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוונותי, עשיתי תאונה קטנה (שריטה בדלת הנהג ומעיכת הדלת האחורית) שמאשפזת את הענתיקה אצל פחח עד שימצאו החלקים. עלות התיקון יותר משווי הרכב וזה גרם לי לחשוב אולי להשאיר את המרצדס לסופ"ש ולרכוש רכב אחר לנסיעה היום יומית.

מעניין אותי אם ישנם רכבי בנזין קטנים, חזקים וספורטיביים בני 10+.

-קטן. נוסע לבד כל יום הלוך ושוב לעבודה, 80+ ק"מ. כשהייתי צעיר הייתה לי גישה לפיאט 500 (תחילת שנות ה70...) שהיה אוטו פיצי וכיפי. בסטנדרט של היום לא אכפת ליכל מיני לא מנופחת.

-חזק. עם כל הרכבים החשמליים היום, הייתי רוצה משהו שעדיין יכול לתת בעיטה כשלוחצים ולא יגרום לציפצופים מאחורי.

-ספורטיבי. כדי לנצל את יתרונות הקוטן וההספק יש צורך להעביר אותם היטב לכביש, שלדה הדוקה ומתלים טובים הם דרישת המינימום.

-ישן. לא בא לי בטוב לשבת ברכב יותר מדי חכם, אני מעדיף שהשליטה העצמאית של הרכב תוגבל ל ESP/ABS ותו לא. לסבר את האוזן, בהתחלה חשבתי על סתם מרצדס ואז ראיתי שכל הדגמים מ 2016 נהייו כל כך לא נעימים לנהיגה (והכוונה היא לא לנסיעה) שפשוט אני לא מצליח להתחבר לרכבים האלה.

בנוסף. מחיר של עד כ 100 אש"ח, לא אכפת לי ידנית.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

80 ק״מ ביום? אני מניח שהרוב בינעירוני. דומני ששיקולי נוחות ובטיחות מכתיבים רכב קצת יותר גדול

וחוץ מזה, כחבר פורום מנוסה אני מצפה שתיתן לרמז לתקציב.

אופס… שכחתי. ברכבים מ-2016 בלי מערכות התערבות צפה לצפצפה (מובילאיי) שגם רשום ברישיון.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 דקות, Haim_gds כתב:

בנוסף. מחיר של עד כ 100 אש"ח, לא אכפת לי ידנית.

לפני 4 דקות, sperial כתב:

נוחות ובטיחות

נכון, ההגיון (של אשתי לפחות..) אומר ללכת על רכב בסגנון ה ML350 אך אני מתגעגע לתחושת "קארטיניג" של המכוניות הקטנטנות.🙂

פורסם

כתבת פיאט 500, אז קפצה לי האבארת' כאופציה - נוחה היא לא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם לי...

לפני כשנתיים שקלנו לרכוש לילדה אבארת' (מאוד אוהבת ידני) שגם אבא יוכל להשתמש בה מפעם לפעם😄 זה נפל אחרי שאשתי התנגדה {משום מה...)

הצצתי ביד 2 וישנן מספר מכוניות, החל מכמעט חדשות עד ענתיקות בנות 10 במחיר מגוחך.

לפני 28 דקות, zvit כתב:

נוחה היא לא.

אשמח לפירוט.

ד"א, מישהו יכול להגיד מניסיון מה אורך החיים היעיל של רכב כזה? לא אכפת לי להכנס למוסך פעם-פעמיים בשנה לתיקונים אך לא הייתי רוצה רכב כמו ה"איטלקי" של פעם (כמו ה"צרפתי" של היום😁)

• אחראי פורום
פורסם

הדגמים הראשונים (2010 עד למיטב זכרוני 2013) שוברים את העצמות. 

מעבר לזה יש שיפור אבל אתה חייב לבדוק בעצמך.

מה שעוד פחות טוב הם המושבים. קטנים מדי ובלי אחיזת גוף טובה (לא מדבר על גרסאות קצה עם באקטים, מושב סטנדרטי).

האמינות הבסיסית טובה והטיפולים לא יקרים.

מצד שני, זה רכב ספורטיבי בן כמה וכמה שנים.

מעניין אותי איך בנאדם כמוך שרגיל למטראז' ברזל מכובד סביבו יסתדר ברכב שנגמר קצת אחרי השמשות שלו. לי זה הפריע בעיקר כשהילדים ישבו מאחורה.

בגדול, רכב כייפי מאוד אבל עם מגבלות שחייבים לקחת בחשבון.

• רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

100 אש"ח מחיר מכובד ביותר לרכב לכיף. מה עם גולף GTI? בשבילך זה יהיה כמו אופנוע. יש גם אוטומטי. 

אבארת' זה רכב מרגש שקונים לתקופה קצרה ובסוף אתה לא רוצה להיכנס אליו יותר ומעביר אותו הלאה.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 1 דקה, Jack457 כתב:

אבארת' זה רכב מרגש שקונים לתקופה קצרה ובסוף אתה לא רוצה להיכנס אליו יותר ומעביר אותו הלאה.

אבל בעצם אם קנית חדש הפסדת לא מעט כסף אם גלגלת אותו הלאה, ספגת את ירידת הערך

הייתי נראה לי שומר אותו הרבה שנים אם הגב לא היה מתלונן

פורסם

משהו אחר, מחוץ לקופסא, תקציב זעום יחסית - יאריס T ספורט

קצת TLC , והרכב מהנה למדיי. למרות הקילומטרז׳ , מנוע 1.5 אמין. חלקים זולים. כל מוסך כללי מתמצא בהן, ניתנת לתחזוקה עצמית. 

ולטעמי מעלה חיוך יותר מאשר פיאט 500.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, itaysamurai כתב:

מעניין אותי איך בנאדם כמוך שרגיל למטראז' ברזל מכובד סביבו יסתדר ברכב שנגמר קצת אחרי השמשות שלו. לי זה הפריע בעיקר כשהילדים ישבו מאחורה.

זה לא יהיה קל... מצד שני זה יזכיר לי את פעם שהחלום הרטוב שלי היה לנצ'יה🙂 הייתי בכלל מעדיף רכב דו-מושבי, אחרי הכל זה רק אני שנוסע 99.99% מהזמן ברכב.

לפני שעה, Jack457 כתב:

100 אש"ח מחיר מכובד ביותר לרכב לכיף.

זה אינו רק רכב כיף לסופ"שים, הוא צריך להיות הדיילי שלי שספיק ל 100 אלף ק"מ/5 שנים. 

לפני שעתיים, itaysamurai כתב:

האמינות הבסיסית טובה והטיפולים לא יקרים.

מצד שני, זה רכב ספורטיבי בן כמה וכמה שנים.

זאת השאלה שמטרידה אותי, האם ישרוד לי.

לפני 3 שעות, itaysamurai כתב:

הדגמים הראשונים (2010 עד למיטב זכרוני 2013) שוברים את העצמות. 

מעבר לזה יש שיפור אבל אתה חייב לבדוק בעצמך.

מה שעוד פחות טוב הם המושבים. קטנים מדי ובלי אחיזת גוף טובה (לא מדבר על גרסאות קצה עם באקטים, מושב סטנדרטי).

לא חושב שארכוש רכב בן יותר מ 10, מעולם לא ישבתי באבארת' כך שאצטרך להרגיש ולקבל החלטה רק אחרי סיבוב ברכב.

zaf, מה אני מפספס?😊

פורסם

קשה לייעץ, משהו כאן לא סגור על עצמו. (תקציב גבוה מידי, רכב ישן מידי, קטן מידי, בן 10 ?)

תוסיף לזה גם מרצדס ישנה, שרק לאחרונה הלכו שני צמיגים (ג'אנטים?), פתאום גם שתי דלתות?

משהו כאן ...

כמעט מתחשק לי להמליץ על קליאו אוטומטית בצבע שחור שנת 2022.

בהרבה פחות ממאה אלף.

תעשה 80 ק"מ ביום בכיף.

הגיר הרציף + 90 כ"ס עושים את העבודה ביעילות מפתיעה.

פורסם
לפני 15 דקות, Haim_gds כתב:

zaf, מה אני מפספס?😊

תחושה של ״פעם״ . רכב בסיסי באמת, לא חלש בכלל, מרכב קצר זריז באופן מפתיע.

כן, הדגמים האלה בני 15 ומעלה אבל, כפי שכתבתי קצת אהבה והחיוך נשאר אחרי כל נסיעה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, zaf כתב:

משהו אחר, מחוץ לקופסא, תקציב זעום יחסית - יאריס T ספורט

קצת TLC , והרכב מהנה למדיי. למרות הקילומטרז׳ , מנוע 1.5 אמין. חלקים זולים. כל מוסך כללי מתמצא בהן, ניתנת לתחזוקה עצמית. 

ולטעמי מעלה חיוך יותר מאשר פיאט 500.

היאריס ספורט  יוצרה עד 2005. לא נראה שפות"ש מעוניין ברכב סמי אספנות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...