Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שוב ושוב מקבל בהודעות של צ'יטה ואחרים שמאימים-מזהירים שחבילה שלא תמסר תוך כך וכך ימים תוחזר.  תמיד הקפדתי גם מתוך סקרנות לקצר זמנים ולהגיע לנקודת איסוף. עכשיו אני נאלץ לדחות הגעה לאיסוף למספר ימים , האם מנסיונכם האזהרה-הפחדה אמיתית או סתם תרגיל לזירוז פינוי המדפים לחבילות חדשות. מישהו חווה מצב שחבילה הוחזרה, מעניין מה המדיניות האמיתית בפועל של ח.השליחויות וגם דאר ישראל.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • מעניין 1
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא נראה לי שתוכל לקבל פה תשובה רלבנטית, כל סניף דואר / חברת שליחויות / פקיד משועמם והמדיניות שלו.

אצלי לדוגמה אני מכיר את הדוורית בסניף ומעולם לא חזרה לי חבילה, למעט פעם אחת שהייתה בחופש.

פורסם

לא יכול להגיד לך לגבי זמנים מדוייקים, אבל כן יצא שקיבלתי הודעה כזאת(3 ימים) ובפועל בגלל שהייתי בחו"ל הייתי זמין לאסוף אותה אחרי 8 ימים(מניח שזה 6 ימי עסקים), והחבילה כבר נשלחה חזרה לאנשהו. 

• מעניין 1
פורסם

נאמר לי בכמה מקומות שמדובר ב-7 ימי עסקים וזה חוזר. אבל בהחלט תלוי במקום. יכול להיות שיש מי שבוחר להשאיר אצלו תלוי כמה מקום יש לו לאחסן.

פורסם
לפני שעה, ד ו ד כתב:

שוב ושוב מקבל בהודעות של צ'יטה ואחרים שמאימים-מזהירים שחבילה שלא תמסר תוך כך וכך ימים תוחזר.  תמיד הקפדתי גם מתוך סקרנות לקצר זמנים ולהגיע לנקודת איסוף. עכשיו אני נאלץ לדחות הגעה לאיסוף למספר ימים , האם מנסיונכם האזהרה-הפחדה אמיתית או סתם תרגיל לזירוז פינוי המדפים לחבילות חדשות. מישהו חווה מצב שחבילה הוחזרה, מעניין מה המדיניות האמיתית בפועל של ח.השליחויות וגם דאר ישראל.

אם זו פיצוציה/מכולת תתקשר ותבקש שישמרו את החבילה עוד כמה ימים. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מה ש-dave כתב, אחרי 3 ימי עסקים זה עלול לקרות, זאת לא סתם הפחדה. כל מקום מתנהג אחרת.

תסדר ייפוי כוח לחבר/שכן ומקסימום תהיה חייב לו פלאפל. אה ואל תזמין שבועיים לפני חופשת הסקי :)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זו סתם הפחדה (מנסיוני המועט)

בר הפצצה מאיימים אפילו ב 2 ימי עסקים

בפועל אם יחזירו חבילה פה\חבילה שם זה בקטנה (הרי הם מסבסדים את ההחזרה,המוכר בטח שלא ייתן להם אגורה)

אם יצטרכו להחזיר מאסות זה כבר וואחד עלות שאין איך "להסביר" לקודקודים,אז רק מאיימים בכתב,בתכלס מציקים בסמסים שתגיע לקחת כבר..

מקסימום,שיחזירו :),נבקש חדש וישלחו שוב.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

השאלה קצת יותר עקרונית - איפה הגבול?

אם צ׳יטה מחליטים שצריך לאסוף את החבילה תוך 6 שעות מקבלת האס.אם.אס, אז זה אומר שצריך לשבת בבית בכוננות כל היום? ברור שלא.

אני בכוונה מקצין אבל בין הלקוח לבין בית העסק יש סוג של חוזה, ובין העסק לבין חברת ההפצה יש בוודאות חוזה כתוב - מעניין מה כתוב שם מבחינת ההתחייבות של צ׳יטה או המכולת ששם השאירו את החבילה.

אגב, סתם כדוגמה - חבילה שהגיעה מעלי, באתר של הדואר נותנים שבועיים לאסוף אותה.

image.thumb.png.ab2c339eed6bcbd7350ba9c5bc835d3f.png

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם

הדואר אמור לתת פעמיים 14 יום.

אגב, היום שיא החוצפה של הדואר - חבילה מעלי בשווי 3 ש״ח ובגודל שנכנס לתיבת הדואר שלי נשלחה לבית עסק בצד השני של העיר שכדי להגיע אליו אשרוף לפחות 3 ליטר דלק ואשלם חניה. וזאת בעת שיש מרכז חלוקה בשכונה שלי ולפחות עוד 4 מרכזי חלוקה ובתי דואר ברדיוס קילומטר.

• מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, ezuf כתב:

ו סתם הפחדה (מנסיוני המועט)

בר הפצצה מאיימים אפילו ב 2 ימי עסקים

בפועל אם יחזירו חבילה פה\חבילה שם זה בקטנה (הרי הם מסבסדים את ההחזרה,המוכר בטח שלא ייתן להם אגורה)

אתה חושב דואר ישראל מסבסד משהו? לדואר ישראל לא אכפת אפילו לא קצת, זה אתה תשבור את הראש עם המוכר. 

כשהחבילה שלי הוחזרה(אוזניות בסביב ה-30 דולר), היא הוחזרה בחזרה למרכז הלוגיסטי של הדואר. ומשם? חור שחור. הם לא יודעים להגיד לי איפה היא, והמוכר באליאקספרס בטח שלא קיבל מהם כלום. אז שלחתי לדואר מייל זועם לשירות לקוחות שלהם. אחלה. פה זה נגמר. 

• מבאס 1
פורסם

^^

דברתי בכללי על חברות ההפצה,מדואר ישראל עוד לא נתקלתי בהפחדות כי לרוב אני לא מקבל בסניפים שלהם אלא מפנה לנקודת חלוקה בדרך לעבודה\ליד העבודה.

אם כבר פריט שנשלח,החברת שילוח מחויבת למוכר,כי הוא משלם להם על השילוח

המוכר מחויב אליך כי קנית ממנו מוצר.

אז כן,החברת שילוח מעצם היותה מחויבת כלפי הלקוח,לא תרצה לראות לקוח אחד מאוכזב (או כמה),ואז זה עלול להיות כדור שלג

ואם כבר כתבת,הדואר עכשיו פרטי,אז בטח כל שקל שיוצא עובר תחת זכוכית מגדלת..

לגבי הנסיון הרע שלך איתם,צר לשמוע,אבל ככה זה בארץ,נטו מזל (ואז כשמקבלים שירות טוב\חווים הרגשה טובה מתפלאים,כי אנחנו רגילים ל***)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

גם אם נמען מאוכזב וכועס על חב' שילוח מקומית , אין לא למעשה שום אופציה להתנתק מהם בעתיד. הסיבה היא שאת חב' השילוח בארץ במשלוח רגיל בוחר המוכר ולי כלקוח אין שום שליטה בנושא. נכון שיש לפעמים שהמוכר מאפשר בחירה בין חב' שילוח אחרות  כמו UPS , DHL שזה בדרך כלל נקשר לבעיות מכס והדבקת עלויות הזויות. לא שאין אבל הרבה פחות בעיות במכס, במשלוחים רגילים, אבל נגמר בדרך כלל במחיר הרבה הרבה יותר זול

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
לפני 4 דקות, ד ו ד כתב:

גם אם נמען מאוכזב וכועס על חב' שילוח מקומית , אין לא למעשה שום אופציה להתנתק מהם בעתיד. הסיבה היא שאת חב' השילוח בארץ במשלוח רגיל בוחר המוכר ולי כלקוח אין שום שליטה בנושא. נכון שיש לפעמים שהמוכר מאפשר בחירה בין חב' שילוח אחרות  כמו UPS , DHL שזה בדרך כלל נקשר לבעיות מכס והדבקת עלויות הזויות. לא שאין אבל הרבה פחות בעיות במכס, במשלוחים רגילים, אבל נגמר בדרך כלל במחיר הרבה הרבה יותר זול

בגלל מה שתיארת משלמים עם פייפל בעליאקספרס.

ועולים מול אמזון אם יש בעיה עם הדואר, ושולחים להם כמה פניות באתר.

תדאג לעצמך, תהיה סבלני, ותקבל את השירות שאתה צריך.

אם אתה לא דואג לעצמך, אתה לא מקבל שירות אחר כך. אבל ברגע שהתרגלת לדאוג לעצמך, לא אמורות להיות לך עוגמות נפש רציניות.

פורסם

@גולדן191 

לפני שעה, גולדן191 כתב:

בגלל מה שתיארת משלמים עם פייפל בעליאקספרס.

משלם באלי עם פייפל

לפני שעה, גולדן191 כתב:

ועולים מול אמזון אם יש בעיה עם הדואר, ושולחים להם כמה פניות באתר.

תדאג לעצמך, תהיה סבלני, ותקבל את השירות שאתה צריך.

אם אתה לא דואג לעצמך, אתה לא מקבל שירות אחר כך. אבל ברגע שהתרגלת לדאוג לעצמך, לא אמורות להיות לך עוגמות נפש רציניות.

נראה לי שאני בהחלט דואג לעצמי, לא בשלב שאני צריך להתחיל בכך. לא הבנתי את ההקשר לאמזון, פניות לדואר , בקיצור הקטע המצוטט לא ברור.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, ד ו ד כתב:

נראה לי שאני בהחלט דואג לעצמי, לא בשלב שאני צריך להתחיל בכך. לא הבנתי את ההקשר לאמזון, פניות לדואר , בקיצור הקטע המצוטט לא ברור.

לא יודע מה איתך אבל בערך פעם ב-10 הזמנות מאמזון יש פשלה, מגיע לעיר הלא נכונה או לא זז עם המעקב. אז צריך לשלוח כמה פניות באתר של דואר ישראל תחת "משלוחים מאמזון" כדי שזה יזוז.

או למשל 2 פשלות שהיו זה שהחבילה נפתחת באמצע והקיוסק לא יודע מה לעשות עם זה. אז מחזירים, שולחים חזרה לקיוסק, וכן הלאה.

בדרך כלל הכל סבבה, עם בר הפצה אף פעם לא הייתה בעיה.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • תוכן חדש...