Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חונים שם על שינדלר (הכביש הראשי, שמתחבר לנשר), או בחיים הזז, בצד האחורי של המרכז המסחרי. אבל היה צפוף שם עוד לפני שבנו חלק מהמגדלים. כשהגעתי לשכונה הי בה משהו כמו 4 מגדלים, והיו שם הרבה רוחות. כשעזבתי היו לפחות 15 מגדלים (לא כולל עוד כמה בהמשך הרחוב, בטריטוריה של נשר), והכל היה חנוק.

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 4 דקות, sperial כתב:

חונים שם על שינדלר (הכביש הראשי, שמתחבר לנשר), או בחיים הזז, בצד האחורי של המרכז המסחרי. אבל היה צפוף שם עוד לפני שבנו חלק מהמגדלים

סבבה, תודה על המידע

לפני 4 דקות, sperial כתב:

כשהגעתי לשכונה הי בה משהו כמו 4 מגדלים, והיו שם הרבה רוחות. כשעזבתי היו לפחות 15 מגדלים (לא כולל עוד כמה בהמשך הרחוב, בטריטוריה של נשר), והכל היה חנוק.

צחקתי בקול

פורסם
לפני 22 שעות, sperial כתב:

צ'יטה מבקשת ממך לבחור נקודת איסוף - ואז, כשאתה מגיע לבדף הבחירה, אין שום בחירה.

גם אני נפלתי בזה, עד שהג'נזיס שלי הסבירו לי.

בתחתית הדף יש גלגל. מגלגלים אותו עד שמגיעים לאופציה של "בחירת נקודת איסוף". לוחצים, ורק אז נפתחת האופציה. אחרי זה, אתה יכול אפילו להחליף עיר, אם תרצה...

אם אתה סתם מנסה ללחוץ על נקודת הדיפולט שנבחרה לך, ומופיעה בגדול בראש הדף (כמו שאומר ההגיון של היוזר הממוצע), זה פשוט לא עושה כלום.

לגבי הצבי הדוהר - אצלנו בשכונה (20 אלף תושבים)  היו עד לפני כמה חודשים 4-5 נקודות איסוף, מפוזרות בכל רחבי השכונה.

כולן נסגרו בזו אחר זו, ועכשיו, אני צריך לנסוע במיוחד למרכז העיר, לחפש חניה, כדי לאסוף את השטות ב-3 דולר.

בשבוע שעבר, הגעתי לאחת מנקודות האיסוף ההן (כדי לאסוף חבילה של צ'יטה), ובמקרה פגשתי את בעלי הפיצוציה. שאלתי אותו למה הוא מחלק עכשיו רק צ'יטה, ולא דואר ישראל, אמר שזה פשוט הפסיק להשתלם, ואין לו שום כוונה לממן אותם מכיסו.

מהנסיון הפרטי שלי - בזמן האחרון צ'יטה ממש השתפרו בזמני האספקה, השירות של עלי אקספרס למשלוח עד הבית (חינם מעל 45 דולר), סטייל אמאזון הוא ממש אחלה, וחוסך את כל הטרטור.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

עזרתי היום למבוגרת בקיוסק לגבי משלוח דואר ישראל מעליאקספרס מעקב RS **** Y לגבי זה שהחזירו לה חבילה חזרה למודיעין

הגיעה לקיוסק ב24.12 והוחזר ב 4.1

עזרתי לה לשלוח פנייה לדואר שיחזירו חזרה

אבל כאמור מדובר במקום שיש לו ימבה מקום לחבילות אז זה לא משקף על כל הקיוסקים בטח

• תוכן חדש...