Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה ליישומון ריצה פשוט.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לא מעט המלצות ליישומני ריצה, אך מבחינתי הם מתוחכמים מדיי. לא רוצה לראות מסלול על המפה, לא מחפש תוכנית שתאמן אותי איך לשפר זמני ריצה וכיו”ב.

מחפש יישומון שמודד מרחק וזמן, זה הכל. אם הוא בעברית נחמד אך לא חובה.

פורסם

מה מפריעות לך הפונקציות האחרות? דאג להגדיר שהמסלול לא יעלה לרשת וחסל. תביא בחשבון שמוני צעדים - בוודאי על הטלפון - לא שווים הרבה לצורך מדידת מרחק. אם אתה רוצה למדוד מרחק תזקק ל-GPS. כל שאר הפונקציות יפעלו רק אם תפעיל אותן.

אישית אני משתמש כבר הרבה שנים בשעונים עם GPS, די הרבה שנים פולאר, ובשנתיים האחרונות סמסונג.

כפי שכתב פינדר - ציין איזה מערכת יש לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

איזה שעון ו\או טלפון יש לך?

טלפון סמסונג s22

שעון סמסונג fe

לפני שעתיים, sperial כתב:

מה מפריעות לך הפונקציות האחרות? דאג להגדיר שהמסלול לא יעלה לרשת וחסל. תביא בחשבון שמוני צעדים - בוודאי על הטלפון - לא שווים הרבה לצורך מדידת מרחק. אם אתה רוצה למדוד מרחק תזקק ל-GPS. כל שאר הפונקציות יפעלו רק אם תפעיל אותן.

אישית אני משתמש כבר הרבה שנים בשעונים עם GPS, די הרבה שנים פולאר, ובשנתיים האחרונות סמסונג.

כפי שכתב פינדר - ציין איזה מערכת יש לך.

לא מפריע לי שהמסלול יעלה לרשת, אין לי חשש שלמישהו בכלל איכפת איפה הייתי או מה הפעילות שלי, רק ציינתי שמבחינתי זה מיותר.

כן יודע שהמונה צעדים לא מדוייק בכלל, לכן לא הזכרתי צעדים אלה רק מרחק (gps) וזמן (שעון).

האפקלציות מסבכות אותי, מרוב אפשריות אני לא מוצא את הבסיס, כמו שכתבתי רוצה לדעת מרחק שעברתי ובאיזה זמן.

פורסם (נערך)

אני עם STRAVA כבר כמה שנים, עם הגירסה הבסיסית החינמית.

יש קצת יותר פונקציות מאלה שציינת, אבל בסה"כ די פשוט וברור.

ככה נראה סיכום של פעילות (אופניים, אבל אפשר לבחור גם ריצה)

מציג גם מפה, ואפשר לראות פירוט של מהירות ומרחק בקטעים, אבל אני לא משתמש בזה.

Unt22itled.jpg

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
פורסם

היא כנראה בעייתית מבחינה זו שכל אחד יכול לראות איפה אתה (אולי בינתיים תיקנו).

אני לא מכיר את האפליקציות שלא קשורות לשעון, אבל בכל האפליקציות שאני מכיר אין שום תחכום מיותר ואין בעיה לכבות פונקציות מיותרות או להתעלם מהן. אתה חושב שאני מתייחס להמלצות של השכון או הטלפון? כבודן במקומו מונח, ושם הוא גם נשאר. אפילו לא מקפיץ תזכורת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משתמש בstrava החינמי כבר כמה שנים, לריצה, אופניים, וגם לפעמים הליכה.

תנסה לתת לה עוד צ׳אנס, לדעתי היא הכי אינפורמטיבית ודי נוחה.

כל מה שאתה צריך זה ללחוץ על record, לבחור את סוג הפעילות (רק בפעם הראשונה, בפעם הבאה הוא כבר יזכור) וללחוץ start.

כשאתה מסיים, אתה עוצר את הפעילות, ושומר את התוצאה.

אחרי זה אתה יכול לראות את הפעילות האחרונה, ואת כל הפעילויות הקודמות בקטגוריית you בטאב activities. בטאב progress אתה יכול לראות תצוגה סיכומית שבועית וחודשית.

יש שם עוד אינסוף אופציות שקשורות לרשת חברתית (לעקוב אחרי פעילויות של אחרים וכו׳) אבל אתה יכול להתעלם מזה.

פורסם (נערך)

אני רץ באותו מסלול קבוע אז אני מודד פעם אחת 5 קילומטר ורץ אותם הלוך חזור וזמן אני פותח שעון בהתחלה וסוגר בסוף

(שלב הבא זה לסמן את ה5 קילומטר בשביל)

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

Strava זה אוברקיל עם יותר מידי פונקציות וגם כל לחיצה שנייה מביאה אותך ל"תקנה את הSUB שלנו!!". (וגם אחרי מה שהם עשו לFATMAP אהובתי😭לא מגיע לנבלות האלה את הביטים על המכשיר שלי)
תשתמש בNike Run Club. יש שם "מאמן" וכל מיני שיט כזה, אבל זה זניח ואפשר לבטל את זה. מתאים בדיוק למדידית מרחק וזמן ואינטרוולים, בסוף אפשר לראות גם מפה יפה של המסלול אם הGPS דלוק. 
מופעלת ועוצרת בכפתור אחד, מאוד פשוטה.

פורסם
לפני 8 שעות, דובצע כתב:

אני רץ באותו מסלול קבוע אז אני מודד פעם אחת 5 קילומטר ורץ אותם הלוך חזור וזמן אני פותח שעון בהתחלה וסוגר בסוף

(שלב הבא זה לסמן את ה5 קילומטר בשביל)

בהתחלה זה מה שעשיתי, בדקתי במפות גוגל את המרחק שאני רץ, ויש לי מסלול שהוא קבוע למדיי ומסלול נוסף של מדיי פעם. זה באמת אידאלי אם לא משנים מסלול ואז נשאר רק למדוד זמן.

בתאריך 27.11.2025 בשעה 07:32, Night Driver כתב:

האפליקציה הבסיסית של סמסונג HEALTH לא מספקת אותך?

לא ברור לי... יש ספירת צעדים וגם הפעילות נמדדת לפי שעות ולא לפי סשן.

יש אופציה דרך השעון אך היא פתוחה לדגמי 8 ומעלה ולא ל fe שיש לי.

• תוכן חדש...