Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה ליישומון ריצה פשוט.

פוסטים מומלצים

פורסם

@Ron Poh יש לי galaxy watch 6 והוא סופר לפי סשנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 47 דקות, Ron Poh כתב:

לא ברור לי... יש ספירת צעדים וגם הפעילות נמדדת לפי שעות ולא לפי סשן.

יש אופציה דרך השעון אך היא פתוחה לדגמי 8 ומעלה ולא ל fe שיש לי.

אני עם גלקסי ווטץ 4 ןהוא מזהה אטומטית פעילות וסופר אותה בנפרד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יוצר סשן אחרי שמזהה 10 דקות פעילות. ברשימת הסשנים מופיע בצבע שונה מסשנים יזומים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מפעיל ישירות ממסך השעון.

פורסם (נערך)
לפני שעה, sperial כתב:

@Ron Poh יש לי galaxy watch 6 והוא סופר לפי סשנים.

לפני שעה, Night Driver כתב:

אני עם גלקסי ווטץ 4 ןהוא מזהה אטומטית פעילות וסופר אותה בנפרד.

לפני כשעה, sperial כתב:

יוצר סשן אחרי שמזהה 10 דקות פעילות. ברשימת הסשנים מופיע בצבע שונה מסשנים יזומים.

בסדר...

הפעלתי בשעון זיהוי פעילות של ריצה, נראה בריצה הבאה איך תרשם הפעילות.

מצרף גם צילום מסך של "בטא" של מצא את רמת הריצה שלי, שיותר מתוחכם ויש שם הגדרות נוספות, אך מתאים לשעונים יותר מתקדמים.

Screenshot_20251128_185354_Samsung Health.jpg

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם (נערך)

אם זה סשן ריצה שאתה יוזם תפעיל אותו מהאפליקציה בשעון כשאתה מתחיל את האימון. לא צריך לחכות שהשעון יזהה את הפעילות. כמובן סגור כל אימון בסיומו. בזיהוי האוטומטי זיהוי סיום האימון עלול להיות מושהה (אם כי אתה יכול לסיים אותו ידנית).

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1

פורסם

בשעון אתה פותח אפליקציית Samsung Health וגולל עד Workout, בוחר את סוג האימון ומקיש עליו זה הכל. השעון יספור 3 שניות, ירטוט ויתחיל לספור. לסיום אימון אתה מחליק אצבע משמאל לימין ומקיש על ה-X האדום. אתה יכול גם להקיש על השהיה ואחר כך לחדש את האימון.

אתה יכול לסדר את סוגי האימון לנוחותך (דומני באמצעות הטלפון) - שים ראשון את האימון הנפוץ שלך. אצלי, למשל, שמתי את מכשיר ההליכה כבחירה ראשונה.

• רעיון טוב! 1

פורסם

לא ניסיתי את ה-FE בעצמי, אבל לפי מה שמצאתי ברשת הוא מריץ את אפליקציית ה- health במלואה, אתה פשוט עדיין לא למדת להשתמש בה.

אתה צריל להפעיל את האפליקציה בשעון, ואז לגלול ל-workout ולהפעיל את האימון. הרצוי. אתה לא יכול להפעיל את האימון מהטלפון.

• תוכן חדש...