Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

כבר בערך שנה שחושב להחליף רכב ופשוט לא מוצא שום דגם שעונה על כל צרכיי. 

נוסע כיום על איביזה FR מאוד אוהב אבל חייב תא מטען משמעותית גדול יותר לעבודה, ומעדיף גם לשפר את צריכת הדלק. 

אני מחפש מצד אחד רכב "משעמם" וחסכוני, סגנון קורולה סטיישן היברידית וכו (לא קרוסאוברים, מעמיס ציוד וצריך שהתא מטען יהיה נמוך) ומצד שני, אני אוהב מאוד נהיגה, אני מת על המולטימדיה של סיאט ועד לפניי שכולם היו על חשמליות האיביזה הייתה מכונית שמאוד זריזה ומאיצה בתחושה כייפית, לא בא לי לאבד את זה בקיצור. למה לא מביאים לארץ את כל הסטיישנים המעניינות? בקיצור, מחפש ממש רכב שיכול לענות על הצרכים האלה, התקציב עוד לא נבחר אך סביב 80-150 די אפשרי לרכב יד שניה. 

פורסם

אוקטביה סטיישן 2021

מרצדס C-קלאס סטיישן C350e משנת 2016 (ייבוא אישי)

אאודי S4 סטיישן 2018 (חורגת מהתקציב אבל שווה את זה)

יש מבחר מאוד מדולל של סטיישנים חזקות בארץ. אתה לא יכול להיות בררן בתחום הזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לדעתי האוקטביה תתאים מצוין, זריזה, מרווחת מאוד מאחור ותא מטען גדול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאיביזה היה דגם סטיישן, בשנים האחרונות הוחלף על ידי הסקאלה שהוא סופרמיני מאורך שחולק איתה מכלולים, ובניגוד לסטיישנים אחרים נפוץ מאוד.

אוקטביה סטיישן בעלת תא מטען ענק, אבל נדירה בארצנו. לאוקטביה סדאן תא מטען מהגדולים בקטגוריה, אבל עליך לבחון האם מתאים לצרכיך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...