Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עתיד לקנות רכב ממישהי. מנסה להבין כמה דברים

כתוב ברישיון שלה "בעלים קודמים-02". כלומר היא 03 כלומר היא יד רביעית?
קצת לא עושה לי שכל כי ממה שהבנתי ממנה היא יד שלישית

בנוסף, הוצאתי דו"ח סליקה וראיתי שיש החלפת מספר (הבנתי שקנו משלמה סיקס 0 קילומטר). סימנתי דברים שמדאיגים אותי

image.thumb.png.dc237860c3cbdc3009a233dc2a3da52d.png

image.thumb.png.f45e632cf7e6c251c9d636cfbe36b6e9.png
אשמח שמישהו יעשה לי סדר בבלאגן

פורסם

בעלים קודמים 02 אומר שהיא יד שלישית, אתה תהיה יד רביעית.

״החלפת מספר רישוי״ פירושו שהביטוח נגרר מרכב אחר.

מה שמטריד אותי בדו״ח הסליקה הוא שתי ירידות ערך בשיעור 5% ובשיעור 3%. למרות תגמולי ביטוח לא גבוהים ירידת הערך הזו מציבה סימני שאלה על חומרת הפגיעות, עליך לבקש לראות דוח״ות שמאי, ואם אין אפשרות לראותם לבקש תיעוד אחר כמו חשבוניות תיקון וצילומי הנזקים.

ואחרון - שלמה ביטוח היא חברת ביטוח כמו הפניקס או הראל, וביטוח שלה לא מצביע בהכרח על רכישה מחברת ההשכרה והליסינג שלמה. עליך לבדוק את סעיף המקוריות ברישיון הרכב ורצוי לראות גם את היסטוריית הבעלויות. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 דקות, sperial כתב:

מה שמטריד אותי בדו״ח הסליקה הוא שתי ירידות ערך בשיעור 5% ובשיעור 3%. למרות תגמולי ביטוח לא גבוהים ירידת הערך הזו מציבה סימני שאלה על חומרת הפגיעות, עליך לבקש לראות דוח״ות שמאי, ואם אין אפשרות לראותם לבקש תיעוד אחר כמו חשבוניות תיקון וצילומי הנזקים.

ואחרון - שלמה ביטוח היא חברת ביטוח כמו הפניקס או הראל, וביטוח שלה לא מצביע בהכרח על רכישה מחברת ההשכרה והליסינג שלמה. עליך לבדוק את סעיף המקוריות ברישיון הרכב ורצוי לראות גם את היסטוריית הבעלויות. 

מה הכוונה? יכול להיות שהפגיעות חמורות?

הבנתי למשל שהפגיעה ב2021 הייתה עקב אירוע אלימות. כל השמשה נשברה והחליפו הכל.

בנוגע לבעלים קודמים אז התיבה שם ריקה. איפה אפשר לראןת היסטוריית בעלויות?

לפני 46 דקות, sperial כתב:

המצב תביעה פתוחה לא מפחיד? מה זה בכלל?

פורסם

ירידת ערך 5% היא לא מבוטלת. אותך לא מעניין מנגנון הפגיעה אלא מה הנזק שנגרם. אתה צריך לחקור כדי להבין מה הנזק, וכמובן להוריד מהמחיר בהתאם לנזק וגם בהתאם למקוריות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 דקות, sperial כתב:

ירידת ערך 5% היא לא מבוטלת. אותך לא מעניין מנגנון הפגיעה אלא מה הנזק שנגרם. אתה צריך לחקור כדי להבין מה הנזק, וכמובן להוריד מהמחיר בהתאם לנזק וגם בהתאם למקוריות.

בוא נגיד שמבחינת מחיר אני בסדר גמור. 

הפחד שלי היא התביעה הפתוחה 

פורסם

אל תהיה מרוצה מהמחיר לפני שראית תיעוד של הנזק.

פורסם

כמו שכתבתי - בדיקת היסטוריית בעלויות ודו״חות שמאי, או, מינימום, צילומי הנזק וחשבונית תיקון. ואם עברת את אלה ואתה עדיין רוצה ברכב - בדיקה במכון. אבל תעשה עבודה יסודית לפני שאתה שורף 500 ש״ח על בדיקה.

וכאשר אתה מסכם מחיר עליך לשקלל את היסטוריית הבעלויות ואת הנזקים.

פורסם
לפני 46 דקות, sperial כתב:

כמו שכתבתי - בדיקת היסטוריית בעלויות ודו״חות שמאי, או, מינימום, צילומי הנזק וחשבונית תיקון. ואם עברת את אלה ואתה עדיין רוצה ברכב - בדיקה במכון. אבל תעשה עבודה יסודית לפני שאתה שורף 500 ש״ח על בדיקה.

וכאשר אתה מסכם מחיר עליך לשקלל את היסטוריית הבעלויות ואת הנזקים.

היא לא מוצאת את הטיפולים. לסוכן ביטוח אמור להיות את הדברים האלה?

פורסם

תיעוד טיפולים לא קשור לסוכן ביטוח.

אם היא טיפלה במוסך מסוים, זה יופיע אצלו במחשב,

ואם פעם פה פעם שם, אולי בדפי האשראי יש את פרטי המוטב - מוסך XY.

יפה שאתה נכנס לעובי הקורה, ולא קונה באימפולסיביות.

זה מה שנקרא 'לחפש בפינצטה'... תסנן ותסנן עד שתמצא אחד ראוי.

פורסם
לפני 22 דקות, BoazB11 כתב:

תיעוד טיפולים לא קשור לסוכן ביטוח.

אם היא טיפלה במוסך מסוים, זה יופיע אצלו במחשב,

ואם פעם פה פעם שם, אולי בדפי האשראי יש את פרטי המוטב - מוסך XY.

יפה שאתה נכנס לעובי הקורה, ולא קונה באימפולסיביות.

זה מה שנקרא 'לחפש בפינצטה'... תסנן ותסנן עד שתמצא אחד ראוי.

מאוד קשה שלא לקנות באימפולסיביות שאתה ממש צריך אוטו. מחר אני הולך לראות משהו

פורסם

בכל מקרה פרוש את כל האנטנות.

אני מבין שירדת מהיונדאי הזו?

פורסם
לפני 6 שעות, סולידיצעיר כתב:

בוא נגיד שמבחינת מחיר אני בסדר גמור. 

הפחד שלי היא התביעה הפתוחה 

באתי רק לשפוף קצת אור על תביעות פתוחות

הרבה פעמיים מדובר בתביעות ששכחו לסגור אותם ולאו דווקא במשהו בעייתים

במיוחד שעבר זמן כה רב מאז.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...