Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 59 דקות, iEminem כתב:

כל הכבוד ובהצלחה!

גם לי זכור שמישהו בפורום חשב על פרויקט כזה, לדעתי היו לו כמה לקוחות והוא עבד אבל לא זוכר מתי זה היה. 

שאלה - היות ובארץ לרוב האנשים אין גראז׳ מקורה או חניה פרטית איך אתה מתכוון לתפעל את הנושא? תבקש מהלקוח שיגיע למקום קרוב מסוים ושם תשטפו את הרכב?

למיטב זכרוני בעיריית ראשון לציון למשל אסור לשטוף ברחוב אז צריך למצוא מקום שקט, וכמובן מבחינת צל - צריך למצוא פתרון גם לזה, על מה חשבת?

אם ללקוח אין חנייה פרטית, נוודא מראש שיש מקום שקט בקרבת מקום ושמה נבצע את השטיפה.

מבחינת צל ועבודה ייסודית יש לי גזיבו עם סגירות צדדיות אז מהבחינה הזאת אני מסודר.

כמובן גזיבו פתיחה מהירה שיהיה נוח לתפעול.

• רעיון טוב! 3
פורסם
לפני שעתיים, הדוקר משידור חוקר כתב:

חיפשתי קצת, ראיתי מישהו שחיפש גלגלת שואב אבק לרכב זה הוא? 

לא ראיתי אבל שהוא פרסם את הרכב או משהו כזה אם יש לך קישור אשמח לראות.

עשיתי חיפוש קל ולא מצאתי.

אם הזכרון המשובש שלי לא טועה, הוא גילה שלא מספיק אנשים מוכנים לשלם פרמיה על השרות הזה ככה שזה יצא לו לא משתלם. 😒

אולי אחד מחברי הפורום האחרים יוכל למצןא את הסיפור.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 4 שעות, הדוקר משידור חוקר כתב:

הגלגלות מאמאזון, בארץ יש רק איכות זבל, קניתי כמובן הכל איכותי כמו שצריך.

במרכז הארון יש גנרטור עם מסילה (בין המגירות) 

שואב, קיטורית ומכונת שטיפה של חברת Karcher.

תוכל בבקשה  לשלוח קישורים למכשירים האלה? תודה.

לפני שעתיים, borsood כתב:

עשיתי חיפוש קל ולא מצאתי.

אם הזיכרון המשובש שלי לא טועה, הוא גילה שלא מספיק אנשים מוכנים לשלם פרמיה על השרות הזה ככה שזה יצא לו לא משתלם. 😒

אולי אחד מחברי הפורום האחרים יוכל למצוא את הסיפור.

זה השירשור שהיה אז  _

וגם ההמשך 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בהצלחה! מאיזה איזור אתה? שירות כזה יכל להיות מאוד יעיל לי על לפחות שני רכבים.

מדהים לראות vti אמיתית נוסעת ובועטת.

פורסם (נערך)
בתאריך 13.7.2025 בשעה 15:57, zaf כתב:

תוכל בבקשה  לשלוח קישורים למכשירים האלה? תודה.

זה השירשור שהיה אז  _

וגם ההמשך 

לגבי קישורים, זה נראה שהמיסי יבוא עלו או משהו כזה, בכל מקרה יש מגוון של מחירים באמאזון ורמות איכות.

תחפש בשביל המים- pressure washer hose reel

בשביל האוויר- air hose reel

חייב לציין כשהזמנתי, הם הגיעו לאחר ארבעה ימים בלבד! עד הבית.

בתאריך 13.7.2025 בשעה 23:29, Tapian כתב:

בהצלחה! מאיזה איזור אתה? שירות כזה יכל להיות מאוד יעיל לי על לפחות שני רכבים.

מדהים לראות vti אמיתית נוסעת ובועטת.

תודה רבה!

אזור השפלה/מרכז אבל אני אתחיל לעבוד גם באזורים יותר רחוקים.

אין ספק vti זה פשוט רכב מדהים 

עריכה אחרונה על ידי הדוקר משידור חוקר
פורסם (נערך)

באתי לכתוב אבל אני רואה שכבר סיימת :-) אז נשאר רק לאחל בהצלחה. תחום קצת עמוס כיום במתחרים אז מומלץ מאוד לתפעל תוכן ברשתות חברתיות. 

רק אציין שאם אתה צריך לפעמים לעבוד רחוק מהרכב, אז ממליץ על עגלות כלים כמו milwaukee packout, רק עדיף בארץ של כתר ROC כי זה עמיד לא פחות ובעיקר זול יותר. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
פורסם
לפני 15 שעות, אלעדית כתב:

כבר התחלת לעבוד?

אפשר לתאם?

עדיין לא, יש לי כמה דברים קטנים לסדר מקווה שאתחיל שבוע הבא.

אני אעדכן פה כשאתחיל, תודה רבה 💪🏽

לפני 5 שעות, madmaxx כתב:

באתי לכתוב אבל אני רואה שכבר סיימת :-) אז נשאר רק לאחל בהצלחה. תחום קצת עמוס כיום במתחרים אז מומלץ מאוד לתפעל תוכן ברשתות חברתיות. 

רק אציין שאם אתה צריך לפעמים לעבוד רחוק מהרכב, אז ממליץ על עגלות כלים כמו milwaukee packout, רק עדיף בארץ של כתר ROC כי זה עמיד לא פחות ובעיקר זול יותר. 

תודה רבה אחי, אין ספק שלא חסר מתחרים כיום, אבל אני מאמין בעצמי ואני כמובן אתחיל עם סרטונים ופרסום ברשתות החברתיות, אני אנסה לעשות את זה כמה שיותר טוב.

לגבי עבודה רחוק מהרכב, אין לי עגלה אבל יש לי שולחן נחמד מתקפל ככה שאני יכול לשים שמה את הציוד שאני צריך שיהיה לי נגיש בזמן העבודה.

• אהבתי 1
פורסם

אם אני יכול לחשוב על הצעות ייעול, מומלץ לרוב להציע חבילות בסיס ועל זה תוספות שונות, במיוחד בכל הקשור לסוגי ציפויים שונים שהם לרוב הרווח העיקרי. סתם לדוגמה, תוספת של 70 שקל ליישום אוטם צבע בסיסי, 200-300 שקל לסמי ננו כמו Gyeon can coat שהוא מוצר מוצר ביניים מעולה בין אוטם רגיל לננו מלא ובקבוק אחד מספיק להמון רכבים ובתכלס מספק יופי של הגנה ומראה ללקוח למשהו כמו שנה. טיפול בכתמים/ריחות מיוחדים ועוד. גם לגבי ליטוש פנסים לדוגמה, יש ציפויים בסיסיים כמו המוגבונים של 3M ויש ציפויים כמו CQUARTZ DLight של קארפרו שהם תמיד בהערכת חסר ולפי הניסיון שלי על ציפויים על פלסטיק, כל מה שאני שם על פנסים מחזיק הרבה יותר זמן מצפוי על לכה. כמובן שגם אפשר ליישם לכה 2K. 

פורסם
לפני כשעה, madmaxx כתב:

אם אני יכול לחשוב על הצעות ייעול, מומלץ לרוב להציע חבילות בסיס ועל זה תוספות שונות, במיוחד בכל הקשור לסוגי ציפויים שונים שהם לרוב הרווח העיקרי. סתם לדוגמה, תוספת של 70 שקל ליישום אוטם צבע בסיסי, 200-300 שקל לסמי ננו כמו Gyeon can coat שהוא מוצר מוצר ביניים מעולה בין אוטם רגיל לננו מלא ובקבוק אחד מספיק להמון רכבים ובתכלס מספק יופי של הגנה ומראה ללקוח למשהו כמו שנה. טיפול בכתמים/ריחות מיוחדים ועוד. גם לגבי ליטוש פנסים לדוגמה, יש ציפויים בסיסיים כמו המוגבונים של 3M ויש ציפויים כמו CQUARTZ DLight של קארפרו שהם תמיד בהערכת חסר ולפי הניסיון שלי על ציפויים על פלסטיק, כל מה שאני שם על פנסים מחזיק הרבה יותר זמן מצפוי על לכה. כמובן שגם אפשר ליישם לכה 2K. 

תודה רבה אחי על התגובה.

כמובן שחשבתי על הכל ויש לי כמה כמה חבילות שאני שולח ללקוח.

חבילה אחת דיטיילינג עם יישום ווקס

חבילה שנייה דיטיילינג עם יישום ננו מהיר (Gyeon can coat) 

חבילה שלישית דיטיילנג מלא שכולל פוליש מלא ויישום ננו מקצועי (carpro cquartz 3.0)

יש תוספות כמו חידוש פנסים, ניקוי מושבים עמוק, פוליש מקומי, ציפוי ננו לגאנטים/שמשות.

העדפתי לעשות הכל מסודר ולדעת בדיוק מה אני נותן ללקוח ובאיזה מוצרים כדי שלא יהיה מפוזר.

יש לי כמובן מחירון מעוצב שאותו אני שולח ללקוח עם פירוט מלא.

• אהבתי 3
פורסם

חומרים ברמה הטובה ביותר שיש. אישית, את PW ניסיתי ומסרתי את הבקבוק, במקום זה הייתי מעדיף hydro2 lite. 

עכשיו אחרי שפעם אחת עשיתי טעות ואחד הראשים האלו של האקדח לחץ טס על הרכב וגרר תיקון PDR :-)  תרכוש ראשים כאלו במקום הקשיחים שיש לך (ושהיו לי), הם איכותיים עם גומי הגנה רך. 

S4fda3342209d4a76a583e814cb10bc79x.webp

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 שעות, madmaxx כתב:

חומרים ברמה הטובה ביותר שיש. אישית, את PW ניסיתי ומסרתי את הבקבוק, במקום זה הייתי מעדיף hydro2 lite. 

עכשיו אחרי שפעם אחת עשיתי טעות ואחד הראשים האלו של האקדח לחץ טס על הרכב וגרר תיקון PDR :-)  תרכוש ראשים כאלו במקום הקשיחים שיש לך (ושהיו לי), הם איכותיים עם גומי הגנה רך. 

S4fda3342209d4a76a583e814cb10bc79x.webp

האמת את ה pw אני אוהב אבל יש לי גם את ה hydro 2 lite.

בגדול אני מחזיק מכל דבר עוד חלופה של אותה חברה או חברה אחרת שתמיד יהיה לי ברכב.

לדוגמא לגאנטים יש לי גם את ה ironX של קארפרו וגם rrr של קוך כימי.. וכו' עם עוד מוצרים

לגבי הדיזות האמת זה רעיון טוב כי זה בהחלט יכול לקרות שהיא תעוף מהלחץ.

תודה אני אזמין 👍🏽

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...