Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נוסף סעיף "תעסוקה והשכלה" לאיזור האישי הממשלתי.

אבל המידע שמופיע שם לגבי לא נכון - כתוב את שם בית הספר שלמדתי בו ושאיני זכאי לבגרות.

במציאות - עזבתי את בית הספר בכיתה י"א, ניגשתי אקסטרנית לבגרויות שעוד נותרו לי. גם בגיל 18 משרד החינוך שלחו לי שאני לא זכאי לבגרות, כתבתי להם מכתב שעל פי התקנון מותר להיכשל במקצוע אחד (ספרות - אני אוהב לקרוא ספרים אבל למה צריך לנתח אותם אחר כך?) ובכל זאת אני זכאי לתעודה.

קיבלתי מהם בתגובה בדואר רשום "תעודת בגרות אקסטרנית" מספר 0975.

גם התואר שלמדתי באוניברסיטה הפתוחה לא רשום באיזור האישי.

באתר משרד החינוך כתוב שניתן לשחזר תעודות בגרות החל משנת 2017. מה עם שלמד 25 שנה לפני כן? זה שוכב באיזה ארכיון תת קרקעי עם פישפשים?

בנתיים לא מצאתי דרך ליצור קשר עם משרד החינוך, פניתי למוקד הממשלתי הכללי.

אין לי צורך ברישום הזה לשום מטרה, סתם מרגיז אותי שלא כתוב נכון.

מי שיכול, תיכנסו בבקשה לאיזור האישי ותשתפו האם לימודים אקדמאיים רשומים כמו שצריך. במיוחד מי שלמד באוניברסיטה הפתוחה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 16 דקות, amosbmw כתב:

באתר משרד החינוך כתוב שניתן לשחזר תעודות בגרות החל משנת 2017. מה עם שלמד 25 שנה לפני כן? זה שוכב באיזה ארכיון תת קרקעי עם פישפשים?

לצורך שיחזור תעודת בגרות  ישנה, יש צורך לפנות לביה"ס דרכו ניגשת לבגרות (רלוונטי גם למי שלמד טכנאי/ הנדסאי).

אם ביה"ס סגור - לנסות דרך הארכיון העירוני.

לגבי בי"ס אקסטרני - אינני יודע בוודאות. יתכן שיש לגביו נוהל אחר 

פורסם

איפה באתר מצאת אתֶהמידע? אצלי לא מופיע כלום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין בית ספר. לא רגיל ולא אקסטרני.

ניגשתי לבגרות ישירות מול משרד החינוך.

Untitled-1.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 11 דקות, Ron Poh כתב:

גם אצלי לא מופיע השכלה.

אבל, בזכות הכניסה לאתר גילתי שרשום על שמי דו"ח תנועה הזוי עם ת"ז שלי ושם של מישהו אחר.

באיזה חלק של האתר? בתור תושב חוץ אני באמת צריך לבדוק שלא יחכו לי הפתעות כשאני בא לבקר

פורסם
לפני שעתיים, amosbmw כתב:

מי שיכול, תיכנסו בבקשה לאיזור האישי ותשתפו האם לימודים אקדמאיים רשומים כמו שצריך. במיוחד מי שלמד באוניברסיטה הפתוחה.

מבדיקה אצלי, תעודת הבגרות מופיעה בשנת שבה סיימתי..

כמו כן- אין שום איזכורים לתואר ראשון.. ככה לשלדעתי כרגע זה רק תעודת בגרות ושנת הזכאות (סיום).

ניתן להזמין אישורים נוספים שם. 

לפני שעתיים, amosbmw כתב:

ניגשתי לבגרות ישירות מול משרד החינוך.

אולי כדאי לפתוח שם פניה בפורטל..? 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לא מופיע אצלי לא בית ספר ולא תעודת בגרות ולא התואר. למדתי בארץ בערך באותה תקופה כמו עמוס, רגיל לגמרי לא אקסטרני. שום דבר מזה לא מופיע.

מופיעות רק שתי תעודות  שהוצאתי לאחרונה, בשנים 2021-2025. חשמלאי מוסמך וטכנאי מיזוג אוויר וקירור.

שם הכל מסודר כולל תעודות, רישיון, גיליון ציונים ושם מסוד לימודים.

לפני 3 שעות, guya72 כתב:

גם אצלי לא מופיע. מניח שזה בתהליכי הטמעה, ויקח פרק זמן עד שיופיע אצל כולם.

זה כבר קיים שנתיים לפחות, ב 2023 הורדתי משם תעודה. לפני כן לא בדקתי.

• רעיון טוב! 1

פורסם

נשמע כאילו מדובר בזמן קבלת התעודות. אצלי הן היסטוריות, אז לא מופיעות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן לא חשבתי שיכניסו נתונים היסטוריים לפני הקמת המערכת.

אבל אצל עמוס מופיע שם בית ספר, מעריך שזה היה בשנות ה 80 או תחילת 90. 

פורסם

גם תעודת הבגרותֶשלי, משנת 1975 (כן, בימים אלה ״חוגג״ 50 שנה לסיום התיכון) הופקה באמצעות מחשבי משרד החינוך, אם כי בגלל ברדק כללי במשרד התקבלה רק לאחר 4 שנים. מן הסתם יש בעיה לממשק מאגרי נתונים משנות ה-70-80 ואפילו 90 עם מדיה, תוכנות ומבנה קבצים שנשכחו.

פורסם

ספיראל קצת הגזמת, קובולט עדיין חי ובועט. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אבל איפה הדיסקים שנראים כמו מכונות כביסה, הטייפים עם הסלילים הקופצניים. ואולי קצת ערימותֶשל כרטיסים מנוקבים.

• תוכן חדש...