Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלי עבודה - בוש או דוולט?

פוסטים מומלצים

• תגובות 810
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שיגעת אותנו, אתה מוזמן לירושלים אני אתן לך במתנה ביט פוזי 💕

• רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

אתה יכול ללכת על זה בשקט, לא יקרה כלום, זו "מעידה חד פעמית" :lol:.

במקומך הייתי מתארגן קודם על פלאייר פטנט :rofl:

ובהמשך להאנס, מחכה לך אחד גם בחיפה. אחד ארוך אבל. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני חופר לכם בגלל שברווז כתב ש "זו מלחמה מיותרת" ואני מציין שזה יקר פי 2 ממה שחשבתי..

XD

בקיצור, מזמין 2 ביטים ב 20 ש"ח. לא צריך מברג. ותודה לכם :) נראה מתי אגיע לחיפה, או לג'רוז.

פורסם
לפני 11 דקות, ברווז כתב:

שים לב שגם בחשמל, למשל מא"זים, הברגים הם פוזי

קודם כל לחשמל שיהיה VDE.

לפני שנים מכרו לי בחנות של חשמלאים מברג מיוחד לארונות חשמל.

הסימון עליו כמו פוזי רגיל אבל הראש הוא שילוב של פוזי ומברג מינוס, וזה באמת מתאים במדויק לפיוזים בארונות חשמל.

17737583081187208117335267932732.jpg

17737583361435636155645408659733.jpg

• אהבתי 3

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

האם אפשרי להמיר מברג פיליפס ל PZ ע"י ליטוש הראש עם אבן משחזת כדי לתקן זוויות? יודע שזה משהו שלא הייתי רוצה קבוע אצלי בסט כלים אך זה יכול להתאים למקרה חירום.

פורסם (נערך)

איך תיצור כנפונים ככה? 

לגבי עניין אחר,

ידוע לכם מה זה נייר שיוף שכתוב עליו 1 או 0 ?

זה כמו 100 ה 1 ?

אני צריך לשיוף קיר

GARNET PAPER 

ומספר 1

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, גולדן191 כתב:

GARNET PAPER 

ומספר 1

זה נייר לטש לעץ, נדמה לי די גס

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 דקות, sperial כתב:

זה נייר לטש לעץ, נדמה לי די גס

אני אתפלא אם זה לעץ, כי זה נמצא בכמויות בטמבוריה שיודעת שפסח מתקרב וים אנשים קונים חומרים לצביעה, אתה בטוח??

אין להם שם 100 רק 40 וזה

פורסם

זה נייר לטש לעץ.

יש הרבה סוגי ניירות ליטוש - ממליץ לך לחפש בגוגל, ואולי בינתיים תקבל תשובה כאן. או בטמבוריה. ואולי בהום סנטר, רחמנא לצלן.

• מצחיק 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, פריג'י כתב:

Wera אפשר למצוא בחנויות של ארכה, אבל מגוון מצומצם.

ארגנטולס הכריזו לא מזמן שהם מתכוונים לייבוא באופן סדיר את הכלים של WERA, באופן אישי מעדיף HAZET בצד היקר של הכלים הגרמניים. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 13 דקות, sperial כתב:

זה נייר לטש לעץ.

יש הרבה סוגי ניירות ליטוש - ממליץ לך לחפש בגוגל, ואולי בינתיים תקבל תשובה כאן. או בטמבוריה. ואולי בהום סנטר, רחמנא לצלן.

שכחתי לכתוב שזה TANIN :)

מגוגל:

Tanin Garnet Paper No. 1 (CGW brand) is a high-quality 120-grit, medium-fine abrasive paper, typically sized 9" x 11". It is designed for woodworking, specifically for fine finishing, smoothing, and surface preparation before applying finishes. The grit is durable, natural garnet that cuts efficiently while reducing dust, ideal for hardwoods and softwoods. 

סבבה 120 טוב לי מאד. טוב שקניתי 1.

פורסם

רק שתבין, הנייר הזה לא השתנה מאז שהייתי בכיתה ה׳ או ז׳. נדמה לי שיש לי כמה גיליונות במחסן, קניתי כשהתכוננתי לצבוע כמה כיסאות ישנים.

• מעניין 1

פורסם

מטורף, פשוט אין מה לחדש בנישה הספיציפית וזה נשאר ככה 60 שנה.

זמן לספר מה היה בטמבוריה, 3 עובדים חדשים:

הגעתי למתקן של הניירות, היו ניירות שהמספר היה 40, 0, 1 (תנין), ונייר לטש 1,500 יחידות בודדות,

אחד מהם אמר שנייר שכתוב עליו 1500 הוא בתכלס 150, הסברתי לו, הסביר שיש לו בדירה כזה של 1500 והוא גס ולכן אולי זה אפשרי - הראתי לו שזה ממש עדין ביחס ל (1) של התנין והוא עדיין התעקש.

(חבר שלו הסביר שהם צוות חדש)

אף אחד מהם לא ידע מה זה פוזידריב או PZ2 ואמרו שזה נדיר וזה נישה ספיציפית (הבעלים ידע מה זה PZ2 אבל עדיין כולם שם התעקשו שזה נישתי)

אחד הותיקים גם היה צריך הסבר מה זה PZ2 לעומת PH2

• תוכן חדש...