Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלי עבודה - בוש או דוולט?

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא נקרא "קשיח" כי לפניו היו הפלופי... היו ימים. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 810
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

והיה וירוס הויאגרה שהפך את הפלופי ל-hard drive 😁

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב, הפלופי היו גם בצבע כחול. 

פורסם

הפלופי ״5.25 (וגם ה-״8 ששימשו בציוד רפואי) היו שחורים וה-״3.5 בדרך כלל מעין off white, אם כי היו גם בצבעים אחרים.

כשאישתי קיבלה ניהול בית ספר ב-2003 היא החרימה לי את כל הציוד המשרדי שהייתי מקבל מסוכנות התרופות.בלמותרהלציין שבאותה שנה הרוב היה כחול ושהרבה מבקרים במשרדה הרימו גבות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 25.3.2026 בשעה 09:50, ברווז כתב:

קרן היסוד זה הסניף הכי קרוב אלי הבייתה, וזה שאני לא מזמין לשם כלום כבר

אז, אחרי שזה נאמר...

נאלצתי להתחדש במכונת תספורת. הסניפים המתאימים לי, סגורים או סיוט תחבורתי תחת טילים.

היה במלאי של קרן היסוד. הזמנתי לשם... נזכרתי למה אני שונא את הסניף הזה :lol:

• רעיון טוב! 1

פורסם

במצב מלחמה אתה הולך לאיזה סניף שיגידו לך, ומחכה את הזמן הדרוש.

אין מה לעשות, אנחנו במלחמה ובמלחמה גם מחכים למשלוח מ iHerb חודש. איפה שמענו על דבר כזה? לא היה כדבר הזה. 

פורסם

בקורונה היה הרבה יותר גרוע.

חודשים בלי משלוחים מחו"ל, בדיוק כשרציתי לייבא מכסה מנוע, כנפיים ופגוש.

מה זה מחכה כמה שצריך? יש מוצרים שאם הם לא מגיעים עכשיו אין עוד צורך בהם. למשל אם ברווז צריך להסתפר לפני החג לא יעזור לו מכונה שמגיעה עוד חודש.

ולענייננו. DHL בארץ פרסמו שהם מוסיפים שלושה מטוסי מטען בשבוע שאספקת הסחורות לישראל לא תיפגע, ללא תוספת תשלום.

ניסיתי להזמין חלק מגרמניה, הספק חזר אלי ואמר שDHL דורשים 70 אירו "תוספת סיכון"..

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 10 דקות, amosbmw כתב:

ולענייננו. DHL בארץ פרסמו שהם מוסיפים שלושה מטוסי מטען בשבוע שאספקת הסחורות לישראל לא תיפגע, ללא תוספת תשלום.

מוסיפים השאלה למה שהיה לפני סדום ואפילה, הם לא יגידו לך כמה מטוסים היו בחודש האחרון.

כשאני הייתי עובד מולם יום יום שעה שעה, היו להם 2 מטוסי אקספרס ביממה לישראל... אם בחודש האחרון היו רק 3 בשבוע ועכשיו יש להם 6 עדיין יש עומסים וצריך לשלם יותר. 

פורסם (נערך)
בתאריך 31.3.2026 בשעה 19:33, amosbmw כתב:

מה זה מחכה כמה שצריך? יש מוצרים שאם הם לא מגיעים עכשיו אין עוד צורך בהם. למשל אם ברווז צריך להסתפר לפני החג לא יעזור לו מכונה שמגיעה עוד חודש.

הכל יחסי. לברווז יש סבלנות (לפעמים). 

יש עניינים קריטים, כן. בעולם העסקים למשל יש מצבים שאתה חייב פתרון מהרגע ללפני שעתיים כדי לעמוד בדדליין כדי להרוויח כסף או להפסיד כסף על ביטול העסקה. 

לצרכן פרטי... פחות.

יש כמובן כאלו שלא מסוגלים לדחות סיפוקים, על זה אני לא מדבר פה. זה כבר סיפור בפני עצמו. 

לאורך כל השנים שבהן אני מזמין שטויות מחו"ל, הייתה לי רק פעם אחת שאני זוכר שאשכרה חיכיתי לחבילה בקוצר רוח- הקליבר שקניתי. 

צרכן נבון מתכנן את הרכישות מראש ולא מגיע למצב שהוא חייב את הפריט כאן ועכשיו כי זה תמיד השלב שבו הכל משתבש. תמיד. תמיד! . 

זה טיפ לחיים מאיש רכש. בבקשה אל תשאלו אותי איך אני יודע, אני אפנה את השאלה למנהלים שלי... 

עריכה. 

אחרי שזה נאמר... זה קורה גם לי. 

אחרי שכל פעם דילגתי שוב ושוב על רכישת קליבות ענקיות שאני צריך לפרוייקט שאני עובד עליו עכשיו, כי עוד לא הגעתי לשלב שאני צריך אותן- כשהחלטתי לקנות לפחות 3, היו רק 2 במלאי. בתקופה הזו, של המלחמה, וללכת להסתובב בחנויות במפרץ המטווח זה לא הכי כיף בעולם. קניתי את ה-2 האלו. שבוע בערך מאוחר יותר, הגעתי לשלב שאני צריך עוד כמה מצרכים לאותו הפרוייקט, אז נתתי גיחה נוספת. כבר חידשו את המלאי, לקחתי עוד 2 קליבות (ודבק נגרים, ופריימר, ודבק מגע- כל מה שצריך לארוחת צהריים מאוזנת) ו-רצתי למרחב המוגן כשהייתה אזעקה. 

הקופאית פיספסה קליבה אחת בחיוב מכל הלחץ והעובדה שזה כבר היה שעת הסגירה, חוייבתי רק על אחת (יש פה שרשור מקביל על זה). אז בסוף למחרת שוב חזרתי לשם כדי לשלם, פיזית. התגובה של הקופאית הוכיחה לי שעשיתי את הדבר הנכון, אם הייתי מנסה לסדר את התשלום טלפונית היא הייתה מסתבכת לפי איך שהיא הגיבה. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אף פעם לא הבנתי את השאלות האלה.

״יש לי בבית מזלג, אני יודע איך משתמשים בו, האם כדאי לנעוץ אותו בשניצל״

קח מקדחה/פטישון, תעשה חור, תכסה בגבס, תדווח לנו...

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 36 דקות, גולדן191 כתב:

חשבתי אם מישהו מכיר את המותג הסיני

לא מכיר את המותג.

מצד שני, יש מותגים טובים שמייצרים בסין.

• רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אין לי ספק.. אבדוק את זה בהקדם.

תכננתי לקנות בוש כלשהו מ KSP, אבל הייתי צריך להשלים משהו לעגלה כדי לקבל הנחה.. בקרוב אעדכן איך זה. לא חושב שאצטרך להשתמש בארוכים.

פורסם

לא מכיר את המותג. 

כלל אצבע, אם אתה לא חייב מקדח ארוך- אל תשתמש במקדח ארוך. יש לך שם 6X110, תשתמש בו במקום ב-160 כל עוד אתה לא חייב את האקסטרה אורך. מקדחים ארוכים מייצרים בעיות בהרבה מקרים- החל מהעובדה שהמקדח יכול להיות לא מאוזן בעצמו, יותר קשה ליישר אותו לקדיחה ישרה בקיר, לא חסרות הפתעות פוטנציאליות. 

בקטרים קטנים יותר, למקדחים יש גם בעייה שהם שבירים (לא יודע לגבי SDS, כן יודע לגבי HSS לצערי). כמה שיותר אורך ככה יותר שביר. 

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...