Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, Derish כתב:

בדיקה לתקלה המדוברת אצל טכנאי מנוסה לוקחת לא יותר מרבע שעה, ולגבות על כך 400 שקל זה דמי נפנוף, לא הצעה אמיתית שמיועדת לשמר לקוח מחוץ לתקופת האחריות.

זאת דעתך.

אני דווקא חושב שאם זה היה מחשב שחשוב לי, אז 400 שקל זה מחיר סבבה. 

ובאופן כללי , לגבי שירות של דל - אני מרוצה מאוד. פעם אחת יצא לי להפעיל אחריות 3 חודשים לפני סיום. הוחלף הארד דיסק של לפטופ. טכנאי הגיע עד אליי הביתה, לפטופ שעובד עד היום אגב.

לפני 12 דקות, איציק נ. כתב:

שיהיה מישהו מקצועי שיטפל בו - בקיצור: יש מי שמשלם בשביל שזה יקרה. כן, זה עולה יותר.

זה לא קשור לכמה המעבדה של "דל" רעבה או לא, הם שם לתת שירות לכולם ויש מחיר בשביל שזה יקרה

מסכים איתך לחלוטין. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 43 דקות, איציק נ. כתב:

אתה החלטת

לפני 33 דקות, saar5555 כתב:

זאת דעתך

כאמור...

לפני 45 דקות, Derish כתב:

אני עובד כבר הרבה שנים בחברת מחשוב/דפוס מובילה ומכיר את התחום ואת התמחור הנהוג בו. זה לא 'לדעתי' וזה לא 'מרגיש לי' יקר אלא פשוט שתי גישות שונות שקיימות בתעשייה.

פורסם
לפני 14 שעות, saar5555 כתב:

קורא עכשיו שוב את מה שכתבת. לדעתי פות"ש לא מחפש כאן אחריות.. אלא פשוט מישהו שיבצע את העבודה. 

יכול להיות. אבל הטכנאי לא יודע מי זה דריש... 

לפני 15 שעות, Derish כתב:

אבל סלח לי, להגיד '400 שקל בשביל שאני אקום מהכסא ואבדוק בכלל אם בזין שלי להתעסק עם המחשב שלך' זה לא שירות לקוחות

זה האמאמא של השירות לקוחות.

לא שירות לקוחות זה להכניס את המחשב ואז להביא לך בהפוכה, כשהמחשב אצלו.

מתוך 400 ש״ח נשאר לעסק חצי, בניקוי עלויות, לא כולל זמן העובד.

מכאן, סביר לגמרי.

לפני 14 שעות, saar5555 כתב:

עם זאת, אני לא קובע שום מודל שירות. יש מהצד השני, יוזמות ליצור מוצרים שהצרכן יוכל לתקן בעת הצורך. למשל ifixit

זה מצויין, כמו הפעילות של Right to Repair

אני בעד שתהיה לצרכן אפשרות לבחור, לקנות מכשיר זול יותר שהוא לא בר תיקון (כי לעשות מכשיר בר תיקון גם יכול להיות יקר יותר), או לשלם עבור מכשיר שקל לתקן (או אפילו מודולרי, כמו במקרה של Framework)

אבל דריש גם רוצה לקנות מחשב באלפיים ש״ח וגם שייבדקו לו אותו ב-200 וייתקנו עם חלפים מאיביי, וזה לא עובד ככה.

לפני 13 שעות, Derish כתב:

כאמור...

אתה צודק. יש שתי גישות. בזול, ובלי אפשרות שדרוג או תיקון קלה. או ההפך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

אבל דריש גם רוצה לקנות מחשב באלפיים ש״ח וגם שייבדקו לו אותו ב-200 וייתקנו עם חלפים מאיביי, וזה לא עובד ככה.

100%, זה מה שהשוק מלמד את הצרכן במקרה הזה. בדיוק כמו שפעם תיקון ג'ינס אצל תופרת היה עולה 20 שקל.. נגיד והיום זה לפחות 50 שקלים. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

מדובר בדגם עם מסך מגע שכחדש עלה ארבע ספרות בדולרים. אני קניתי אותו כשנה וחצי לאחר שהוצג וגם אז הוא עלה קרוב לאלפיה. מעניין כמה לדעתך צריך לשלם כדי להרוויח את הזכות לקבל מחשב עם איכות בניה סבירה (נגיד, שהמסך לא יתקלף אחרי שנתיים של שימוש) וגם שאפשר יהיה לתקן אותו.

פורסם
לפני כשעה, saar5555 כתב:

100%, זה מה שהשוק מלמד את הצרכן במקרה הזה. בדיוק כמו שפעם תיקון ג'ינס אצל תופרת היה עולה 20 שקל.. נגיד והיום זה לפחות 50 שקלים. 

קוראים לזה אינפלציה.

בשביל, נגיד 20 שקל, אף אחד לא ירים את הטלפון.

לפני 50 דקות, Derish כתב:

מדובר בדגם עם מסך מגע שכחדש עלה ארבע ספרות בדולרים. אני קניתי אותו כשנה וחצי לאחר שהוצג וגם אז הוא עלה קרוב לאלפיה. מעניין כמה לדעתך צריך לשלם כדי להרוויח את הזכות לקבל מחשב עם איכות בניה סבירה (נגיד, שהמסך לא יתקלף אחרי שנתיים של שימוש) וגם שאפשר יהיה לתקן אותו.

עם מסך מגע, שיהיה איכותי?!

יותר

אבל לא בדקתי מה שאר הרכיבים

שני הרכיבים שעולים הכי הרבה במחשב זה איכות בנייה ואיכות מסך (בסדר הזה).

המסך, במקרה הזה, לא באיכות גבוהה

ולא, לא הייתי קונה מסך מגע בתקציב הזה.

image.thumb.png.81d8befa01a002acd20c1f130008b65a.png

מי שדי שבר את הכלל הזה למחיר דומה היה ה-M1 Macbook, אבל הוא בא מאוחר יותר.

סה״כ אכן מדובר בדגם לא מוצלח של דל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני כשעה, Derish כתב:

מדובר בדגם עם מסך מגע שכחדש עלה ארבע ספרות בדולרים. 

עכשיו המחשב הזה בן 5-6. כמה הוא שווה?

עד כמה התקלה מפריעה לתפקוד שלו?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...