Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה היברידית

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

אני מחליף מכונית כל 10-15 שנים בערך (כרגע נוסע על יונדאי I30  2011), בגלל זה אני אוהב מכוניות אמינות שמחזיקות מעמד הרבה זמן וכמובן שטויוטה קורולה היא מועמדת טבעית. עכשיו הגיע הזמן להחליף מכונית וראיתי קורולה היברידית למכירה, השאלה שלי היא האם הקורולה ההיברידית היא גם אמינה כמו הקורולה הרגילה הישנה והטובה? הקורולה היא שנת 2020.

עריכה אחרונה על ידי sk39999
פורסם

תביא בחשבון ביטוח יקר מאוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

תביא בחשבון ביטוח יקר מאוד.

אתה יודע בערך מה ההבדל בביטוח בין קורולה רגילה להיברידית או באיזה אתר בודקים את זה?

פורסם

אתה יכול לבדוק באתר wobi אם כי ברגע שתתקשר תקבל מחיר זול יותר הטיוטה אמינה, אך קח בחשבון שברכב ישן יש מצב להחלפת סוללה שעולה היום כמה אלפים, לכן כדאי לעשות ביטוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 2 דקות, yulianx כתב:

אתה יכול לבדוק באתר wobi אם כי ברגע שתתקשר תקבל מחיר זול יותר הטיוטה אמינה, אך קח בחשבון שברכב ישן יש מצב להחלפת סוללה שעולה היום כמה אלפים, לכן כדאי לעשות ביטוח.

אה, הכוונה לביטוח סוללה, חוץ מהביטוח הרגיל?

פורסם

אכן

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נראה לי שיונדאי אלנטרה 1.6 דור לפני אחרון תענה היטב לדרישותיך.

יש לנו מנוע אטמוספרי ותיבת 6 הילוכים פלנטרית שמבטיחים אמינות גבוהה לאורך שנים.

פורסם

אני מתכוון למקיף. בתחילת 2024 הבן שלי שילם למקיף וחובה לקורולה היברידית יוצאת ליסינג בת 5 כפליים מאשר לארונה חדשה מהסוכנות. אאל״ט הפרס של כ-4,000 ש״ח, אולי יותר

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הקורולה ההיברידית מגלה אמינות גבוהה מאוד. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

שאלה לגבי הסוללה בהיברידית, הבנתי שאחרי כמה זמן צריך להחליף אותה וזה איזה 12 אלף שקל אם האחריות חלפה, זה תלוי בכמה קילומטר הרכב נסע, או כמה שנים עברו?

עריכה אחרונה על ידי sk39999
פורסם

זה שילוב של שניהם. לא תמיד צריך להחליף את כול הסוללה אלא רק תאים ספציפים. אם כי לאחר 12 שנה רוב התאים יכולים להיות חלשים.

פורסם

אמינה מאוד, ביטוח יקר יחסית וגניבה.

לאחר תום אחריות יצרן עושים אחריות יבואן -600שח לשנה או 15K עד רצף של 10 שנים.

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

אמינה מאוד, שורדת מצויין,
גם הסוללה מגלה שרידות מצויינת,
כך בחשבון שהרכב קצת נמוך והוספת ביטוח סוללה, חוץ מזה יש גם הרבה רכבים בשוק כך שאין בעיה למצוא אחת שמורה,
אבל המחירון שלה גבוה בהתאם.

פורסם

אני אלך נגד הזרם ואגיד שאם אתה מתכנן להחזיק את הקורולה 10-15 שנה - אל תעשה ביטוח סוללה.

הגיוני מאוד שהסוללה תדרוש החלפה אחרי שהרחבת האחריות תיגמר, ואז גם תשלם כמה אלפים טובים על ביטוח סוללה לאורך השנים, וגם תצטרך לשלם על הסוללה החדשה.

• רעיון טוב! 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...