Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

התחלתי להתעניין במתאמים אל-חוטיים לאנדרואיד אוטו (לקודיאק).

עולים כל הזמן השמות הקבועים (AA, Motorola MA1 ו- Carsifi), אבל אני לא מצליח למצוא קישורים סבירים לקניה של אף אחד מהם (באמאזון מרביתם לא נשלחים לארץ) ואני מקבל לרוב המון דונגלים עם שמות שהומצאו לפני שעה....

מנגד יש מוצר של ivory שנמכר ב- 200 ש"ח (ללא שם...).

האם באמת אין מוצר טוב וזמין, או שהדברים הגנריים הם מספקים (כולל המוצר של ivory, אם למישהו יש ניסיון איתו)?

לחלופין, האם למישהו יש קישור לרכישת אחד המוצרים היותר מבוססים, שציינתי?

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי ליסינג בצער

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם

https://a.aliexpress.com/_oC2vUmr

הכי נמכר בעלי אקספרס, אלפי ביקורות טובות גם במקורות אחרים ברשת.. לא רואה סיבה לחפש משהו אחר.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

יש לי כזה. לא משהו. מתחבר כמו הטלפון, לפעמים כן לפעמים לא. ולכן לא מבין את הצורך, מילא אם היה חיבור יציב וקבוע, כשאין כזה פשוט עוד קופסה שעושה מה שעושה הטלפון.

פורסם

תודה רבה!

ה- carlinkit באמת עושה רושם של מוצר סביר. אנסה אותו.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

פורסם

אני קניתי מספר יחידות לעצמי ולמשפחה של MA1  מוטורולה,עובדים מצוין.

לגבי אי משלוח לישראל,השתמשתי בשירות shipito שלא הכזיב, זה מוסיף עוד כ 50 דולר לסך הקניה.

זול זה לא.

אם הייתי צריך לרכוש שוב ,הייתי חוזר על התהליך של אמזון וחברת השילוח.

פורסם

תודה רבה למשיבים!

בינתיים הוזמן CARLINKIT 5 מהקישור הראשון (משמעותית זול מאחרים).

לאחר שיגיע ויופעל - אעדכן על הניסיון.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

פורסם

אני משתמש ב2 רכבים במתאם האלחוטי הפשוט שנמכר באליאקספרס בפחות n50 שקל. עובד מצוין מתחבר בשניות בלי ניתוקים.

רק תקח בחשבון שצריכת החשמל עולה והסוללה מתרוקנת מהר כשאתה בחיבור אלחוטי.

Xuda החדש carplay אלחוטי אנדרואיד אוטומטי מתאם אלחוטי מיני תיבת תקע ולשחק wifi מהיר להתחבר אוניברסלי עבור Nissan - AliExpress 34

פורסם
לפני 13 דקות, TZR84 כתב:

אני משתמש ב2 רכבים במתאם האלחוטי הפשוט שנמכר באליאקספרס בפחות n50 שקל. עובד מצוין מתחבר בשניות בלי ניתוקים.

רק תקח בחשבון שצריכת החשמל עולה והסוללה מתרוקנת מהר כשאתה בחיבור אלחוטי.

אולי נקודתית לטלפון שלך.
אצלנו בכמה מכשירים שונים קרה בדיוק להפך; בגלל שהמסך של הטלפון כבוי - צריכת החשמל ירדה פלאים (בנוסף לזה - המסך פחות מחמם את המכשיר כתוצאה מפעילות ממושכת).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
בתאריך 27.10.2024 בשעה 08:01, איציק נ. כתב:

אולי נקודתית לטלפון שלך.
אצלנו בכמה מכשירים שונים קרה בדיוק להפך; בגלל שהמסך של הטלפון כבוי - צריכת החשמל ירדה פלאים (בנוסף לזה - המסך פחות מחמם את המכשיר כתוצאה מפעילות ממושכת).

זו גם התחושה שלי בשימוש אל-חוטי בספורטאג' ובשימוש מאוד מאומץ בטיול בחו"ל - הייתי מתחיל את היום כמעט מלא ורק אחרי 4-5 שעות נסיעה (ושימוש) הייתי מתחיל לחשוב על לחבר למטען. מאוד משנה אם גם מזרים מוזיקה או רק משתמש בניווט.

עריכה אחרונה על ידי ליסינג בצער

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון ראשוני.

בשבוע האחרון קיבלתי (תוך כשבוע וחצי, ברוטו) את ה- CarlinKit 5 מעלי (תודה על הקישור).

ביום שישי "התקנתי" בסקודה קודיאק.

תובנות ראשוניות:

• פלאג אנד פליי לכל דבר - אפס התעסקויות והתחברות תקינה מהפעם הראשונה, ללא צורך בהגדרות כלשהן. אפילו לא הייתי צריך להדביק שום דבר כי נכנס בטבעיות לרשת אלסטית על הקונסולה המרכזית ליד הרגליים של הנוסע.
  • התחבר מצוין ל- 3 טלפונים שונים של סמסונג (S22, S23 ו- Flip 6)
  • עולה מהר מאוד (עניין של כ- 10 שניות, למרות שלא מדדתי) ועובד חלק ללא השהיות משמעותיות

אם יהיה משהו חריג - אעדכן.

• אהבתי 2

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...