Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כל כמה זמן מראה לכם סביר לבדוק את תיבת הדואר (הפיזית) והאלקטרונית?

Nakamichi

פוסטים מומלצים

אני שואל, כי בשני המקרים היו מכתבים שהיו שם דיי זמן בשביל שזה יגרום לבעיות כאלו ואחרות (תשלומי ריבית או פספוס מועד אחרון להגשה של משהוז).

ואני אפרט - 

יש אנשים שתיבת הדואר הפיזית שלהם לא נמצאת בדרך הביתה (נניח מחנים בחניון ולא מכנסים מהכניסה הראשית) או כאלו שתיבת הדוא״ל לא מחוברת לנייד ומתריעה מיידית על כל מייל.

עכשיו כל כמה זמן נראה לכם סביר שאדם יבדוק את תוכן תיבת המכתבים הפיזית והוירטואלית שלו?

לא כל כמה זמן אתם בודקים, אלא כמה זמן נראה לכם הגיוני שייקח לאדם הקצת יותר עצלן מהממוצע לעשות את זה?

פעמיים בשבוע?

פעם בשבוע?

פעם בשבועיים?

פעם בחודש?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פעם בשבוע

לגבי איחורים בתשלומים,המבוגרים שבינינו יציעו הוראת קבע,הצעירים יציעו לשלם הכל אונליין ולבטל דואר (UNSUBSCRIBE)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיזית פעם ביום. גם כשהייתי חונה בחניון התת קרקעי הייתי עובר פעם ביום ליד התיבה, או, לפחות, מציץ עליה בוידיאו של האינטרקום.

אלקטרונית פעם ביום - בעיקר לנקות זבל, אבל גם לקלוט הודעות חשובות כמו חשבונות.

אלקטרונית בעבודה - לפחות כל בוקר, בדרך כלל גם כשיש איזו הפסקונת, הרי זה עניין של לחיצה אחת על האייקון של האאוטלוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי התיבה ממש, אבל ממש בפתח הכניסה כך שבין אם תרצה או לא, אתה מציץ לתוכה בהגעה הביתה.

במידה והתיבה לא כל כך זמינה, תזכורת בטלפון של פעם בשבוע מצלצל כמו הרגל טוב, או סתם ביחד עם "נוהל סופש" או "נוהל נקיונות" וכיו"ב.

תיבת דואר אלקטרונית זה סיפור אחר.

אם אני לא בודק אותה פעם ביום הערימות שם יצטברו ברמה כזאת שהעסק ייצא משליטה.

ובנימה כללית יותר, הפיתרון לעצלנות אינו חריצות, אלא הרגלים. אצלי בבית ה"הרגלים המשפחתיים" הם הוראות מודפסות ותלויות על המקרר...

• אהבתי 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 32 דקות, hans כתב:

ביחד עם "נוהל סופש" או "נוהל נקיונות" ו

עבור התיבה הפיזית שנמצאת במרכז חלוקה בהמשך הרחוב 🙄

אלקטרונית, כמעט רציף, מכיוון שעובד מול מחשב באופן קבוע.

מרוקן ״זבל״ פעם בשבוע על מנת למנוע הצטברות סתם.

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי זה ת.ד. שנמצא בסניף הדואר, די רחוק ממני. לכן בדיקה פעם בשבוע. אם לא הסתדר מסיבה כזאת או אחרת, אז בדיקה פעם בשבועיים.

אבל אני מרשה לעצמי מרווח כזה כי כמעט ואינני מקבל לשם דואר.

דואר אלקטרוני - כמעט בכל הפעלה של המחשב (שזה לרוב מספר פעמים ביום :-) )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי הדואר הפיזי נמצא במרכז חלוקה - עד הקורונה, פעם בשבוע. לאחר הקורונה כאשר הרבה שירותים עברו להיות מקוונים והעברתי הרבה דואר פיזי לאלקטרוני - פעם בשבועיים או יותר. בד"כ לא מוצא בתיבה יותר מדי דברים (כיוון שזה מרכז חלוקה גם אין דואר זבל פיזי כמעט).

דואר אלקטרוני (לא של העבודה) - תלוי. ברגיל - פעם ביום, בחופשה בישראל - פעם בשבוע, בחופשה בחו"ל - פעמיים ביום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה חשוב לך אפשר למצוא פיתרון דיגיטלי גם לזה, למשל לשים חיישן RF בתיבה שיתחבר לבית חכם, אם אתה במרחק 20 מטר מהתיבה זה יעבוד.
אני שמתי חיישן בחדר ניקיון של הבניין, רק לעקוב אחרי הכניסות לשם (של המנקה או סתם אורחים לא קרואים), בלי מצלמה, כי אין דרך לחבר חשמל. כי בזמנו המנקה באה בכל מיני שעות ולא ידעתי מתי ואם בכלל באה.

ההתראות מגיעות לי לטלפון.

• אהבתי 1

--------------------------

Škoda Fabia mk2 TSI&DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשתי לרוב בודקת את התיבה הפיזית, אני לרוב נכנס מהכניסה השנייה כך שאני לא עובר ליד התיבה (וגם כשאני כן, ידיי אינן פנויות). 

לגבי האימייל, ובכן... אם היית שואל אותי לפני כמה שנים, הייתי עונה "בודק מדי יום". 

היום אני אענה, "אין לי מושג באיזו תדירות". 

אני נכנס למיילים בעיקר כשאני משתעמם בהמתנה למשהו. יכול לקרות כמה ימים רצוף וחודשיים הפרש לאחר מכן.

דעתי, פעם בשבועיים לשניהם זה סביר, פעם בשבוע לפיזי זה הרצוי יותר. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

פעם ביום לפחות, אבל זה תלוי באדם ובמיקום של התיבה.

יש אנשים שלא רגילים לקבל דואר. הרוב מגיע במיילים והודעות בנייד. הם הולכים לתיבה רק אם הם מחכים למשהו או כדי לנקות אותה מפליירים של פרסומות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 שעות, Nakamichi כתב:

עכשיו כל כמה זמן נראה לכם סביר שאדם יבדוק את תוכן תיבת המכתבים הפיזית

זה תלוי כל כמה זמן מתבצעת חלוקת מכתבים לתיבות דואר, זה היה פעם כל יום יומיים וכעת עם כל הקיצוצים עבר לפעם בשבוע לפחות באיזור שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי זה פעם בשבוע למסר וכנראה פעם בשבוע לדואר ישראל (קשה לעקוב בגלל אי סדירות).

שלשום מסר הראו יעילות חריגה - חשבוניות yes של יולי ושל אוגוסט הגיעו יחד.

במקרה שלי התיבה הפיזית בכניסה לבית אז, בודק כל יום, אבל בזהירות, פעם במקום דואר היה שם נחש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

😱 
חזירים בחצר ונחש בתיבת הדאר.
הטבע רומז לך 😜

• מצחיק 1

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שואל רק אם יש עדיין כאלה, שתיבת הדוא"ל שלהם אינה מוגדרת על הנייד שלהם ?

לפעמים הפעלה מלאה של מכשיר נייד כרוכה בזה שצריך למשל חשבון ג'ימייל (וזה אומר גם תיבת דוא"ל).

לא מדבר גם על תיבת מייל ארגונית (אך גם לזו יש לפעמים חובת התקנת על ניידים בארגונים מסויימים).

לגבי ריקון תיבות - אז זו הפיזית נבדקת כל יום (בכניסה לבניין, כאילו שאיני עובר לידה פעמיים ביום לפחות).

זו של הדוא"ל (יש יותר מג'ימייל אחד) - נבדקת כל יום, אפילו כמה פעמים ביום (בין היתר למחיקת דואר זבל - ויש הרבה מזה...)

תיבת הדוא"ל של הארגון מטופלת לרוב בארגון עצמו (פיזית) וגם בה צריך להתעסק ולוודא שלא תתפוצץ... (הא, רעיון לשב"כ אולי...?).

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...