Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כל כמה זמן מראה לכם סביר לבדוק את תיבת הדואר (הפיזית) והאלקטרונית?

Nakamichi

פוסטים מומלצים

את תיבת הדואר ”הפיזית” בודק כל יום. זה שיוצא מעקף בדרך מהחנייה אז מה, מעקפון קטן של דקה כולל זמן הבדיקה בתיבה.

גם ביום שבו אני לא יורד מהבית, אני ארד במיוחד כדי לבדוק.

תיבת דוא”ל בודק אפילו פעמים ביום, אחרת מצטבר שם מיילים, וצריך יותר סבלנות בשביל לשים לב מה ספאם ומה שווה קריאה.

לפני 18 שעות, Nakamichi כתב:

....

לא כל כמה זמן אתם בודקים, אלא כמה זמן נראה לכם הגיוני שייקח לאדם הקצת יותר עצלן מהממוצע לעשות את זה?

פעמיים בשבוע?

פעם בשבוע?

פעם בשבועיים?

פעם בחודש?

בתדירות שבה אתה נכנס כאן לפורום.

לפחות פעמים בשבוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

את הפיזית בודק בכל יום כשנכנס או יוצא מהבניין. נדיר שלא בודק. 

יוצא לי אפילו למיין דואר בין התיבות מתיבת הוועד או ערימת הדואר שבצד בגלל טעויות בכתובת או שם, כי את רוב הדיירים אני מכיר.

התיבה האלקטרונית פתוחה רוב הזמן בטאב נפרד, פותח מיידית את מה שיכול להיות באמת דחוף.

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 23 שעות, car_me כתב:

אם זה חשוב לך אפשר למצוא פיתרון דיגיטלי גם לזה, למשל לשים חיישן RF בתיבה שיתחבר לבית חכם, אם אתה במרחק 20 מטר מהתיבה זה יעבוד.
אני שמתי חיישן בחדר ניקיון של הבניין, רק לעקוב אחרי הכניסות לשם (של המנקה או סתם אורחים לא קרואים), בלי מצלמה, כי אין דרך לחבר חשמל. כי בזמנו המנקה באה בכל מיני שעות ולא ידעתי מתי ואם בכלל באה.

ההתראות מגיעות לי לטלפון.

אני ביישוב קהילתי,המרכז חלוקת דואר בערך כ1 קמ,ככה שאפשר גם ברכב וגם רגלית ללכת לבדוק

חלום שלי לשים שם מצלמה זעירה סטייל ג'יימס בונד ושאר המרגלים,שתתחבר לוייפיי כלשהו (שאין שם) או סים משלה,ואז אתחבר מרחוק ואראה בפועל אם יש משהו או אין

פעם חשבתי על הגימיק ששמים לכלבים ברצועה שכולל שבב GPS שמאפשר לחפש את הכלב,אבל פה צריך תעבורת אינטרנט..

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי יש תיבת חלוקה 100 מטר מהבית אז אני בודק רק כשאמור להגיע לשם מוצר מעליאקספרס. כשאני חושב על זה לא קיבלתי דואר אמיתי המון זמן כי הכל דרך המייל. פעם הייתי משלב עצירה בדואר ביחד עם הכלב בטיול. 

את הדוא"ל אני לא בודק באופן יזום כי יש התראות בנייד ובנייח אז אם קיבלתי מייל לא חשוב (כנ"ל סמס/ווצאפ) אני מוחק אותו מההתראה וכך ממשיך עד שמגיע הביתה ויושב עם הקפה בנוחות...

סידרתי וידג'טים בנייד ומי שלא משתמש בזה כדאי מאוד להתחיל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פעם הייתי בודק את הפיזית כל יום. אחרי שהמכתבים התמעטו מאוד וגם ביקורי הדוור עברתי לשלוש פעמים בשבוע בממוצע.
את המייל אני בודק כל יום, כמה פעמים ביום - גם הפרטי וגם של העבודה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דוא"ל לרוב פעם בשבוע אני נכנס לבדוק.

המכתבים מהבנק העברתי לשירות שלהם באתר הבנק - פחות בזבוז נייר.

במהלך המלחמה נוצר מצב שההורים בדרום ואני מגיע לביקורים בבית כי צריך להעביר דברים - תרומות וכו' או לקחת ולהעביר אליהם וכו' (בחודש הראשון לא הייתי וגם רוב הדואר הועבר דרומה אליהם) לאחר מכן החזירו את השירות ליישוב. ככה שנדרשתי לבדוק כל פעם בתיבה שלהם כשהגעתי לבית של ההורים. קצת הזייה כשאני חושב על התקופה הראשונה של המלחמה וכמה בלאגן היה לנו והחלטות כאלו ואחרות שהיו לא נכונות.

טראומטי indeed

כיום בכל פעם שאני מגיע, אני הולך לקחת דואר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...