Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי ידית פנימית בדלת הנהג (יונדאי i20 שנת 2012), מאז כשאני נועל את האוטו עם השלט כל הדלתות ננעלות פרט לדלת של הנהג. נעילה עם המפתח כן נועלת את הדלת הסוררת. 

מה קרה לדלת ואיך ניתן לתקן? 

אגב החזרתי לידית הישנה והתקלה עדיין קיימת. מצרף תמונה של המנגנון שהוחלף (האזיקונים היו שם במקור, כנראה נעשה שם משהו לפני שקניתי את האוטו ב2018. שמתי חדשים אחרת החוט מתכת יוצא מהמקום בנעילה) 

20240720_110545.jpg

פורסם

אם אני זוכר נכון יש שם משולש קטן במנוע הנעילה החשמלי שעשוי מפלסטיק חלש שנשבר ברגע, ואז הנעילה עובדת רק עם מפתח 

ראיתי פעם שאפשר להזמין רק את החלק הקטן..

פורסם

היה לי מקרה דומה עם הרכב הזה. הידית החדשה שהגיע מעלי התנהגה בדיוק איך שתארת. בסוף גיליתי שהחלק הקטן שאיתו נועלים מפנים הרכב טיפה "שמן" יותר ולכן המנגנון דרך הדלת לא מספיק חזק בשביל להזיז אותו. שאר הדלתות ננעלו. מהמפתח זה גם ננעל. מה שעשיתי זה שהעברתי את החלק הזה מהידית הישנה המקורית לחדשה ובא לציון גואל. הידית הוחלפה מלכתחילה כי ציפוי הכרום התקלף בידית הארוכה, אבל בכפתור הנועל נשאר תקין, כך שלאחר ההחלפה עדיין הייתה לי ידית כמו חדשה להתקנה. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...