Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חמי מכר לפני כמה שנים סיוויק במצב לא רע בכלל. צבע מקורי מלבד מכסה מנוע שעבר צביעה ודהה. יד שניה עם 250 אלף פלוס ק"מ על מנוע וגיר מקוריים ומזגן לא תקין (כמדומני רדיאטור פנימי) ב 2000 שקל...

זה מה שהרכב שווה

פנים הרכב אגב היה במצב מושלם!

חמי מכר לפני כמה שנים סיוויק במצב לא רע בכלל. צבע מקורי מלבד מכסה מנוע שעבר צביעה ודהה. יד שניה עם 250 אלף פלוס ק"מ על מנוע וגיר מקוריים ומזגן לא תקין (כמדומני רדיאטור פנימי) ב 2000 שקל...

זה מה שהרכב שווה

פנים הרכב אגב היה במצב מושלם!

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היחוד של הסיויק זה הביצועים ביחס לתקופה.

בתחילת ה-90' לעשות בגירסה הידנית 9 שניות למאה, זה היה דבר יוצא דופן.

גם לפני כן, ב'שפיץ', כבר היו ביצועים די טובים והזרקת דלק רב נקודתית כשרוב המתחרות היפניות עם קרבורטור..

• אהבתי 1

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

סיוויק דור 5 ו 6 זו ממש לא משפחתית סטנדרטית.

יש שם מתלה קימדי רב חיבורי  - משולש עליון ותחתון - ולא מקפרסון רגיל.

מתלה אחורי נפרד ולא קורת מתח כמו ברוב המכוניות.

מנוע 125 כ"ס שזה קרוב להספק של מכוניות ספורטיביות של אותה תקופה אשר לרובן היה 140-150 כ"ס.

גיר אוטומטי 4 הילוכים כאשר לחלק גדול מהמתחרות עדיין היה 3.

מנוע אמין מאוד שהחזיק טורבו בלי בעיה. 

איכות בנייה גבוהה, עיצוב יפה שגם היום לא נראה מיושן. 

אם משווים סיווק 1992 לסובארו DL או למיצובישי לנסר 1992, עם מנוע 70-80 כ"ס וגיר 3 הילוכים, זה נראה מצחיק. אם משווים אותה לפיאט טמפרה או לפיז'ו 309 מאותה שנה, זה נראה עוד יותר מצחיק. 

הדור הבא של מכוניות כמו סופר לנסר וקורולה החדשות  ב 1993 קצת סגר את הפער אבל עדיין לא השתווה. 

אז ממש לא מכונית סטנדרטית, כמובן לא אקזוטיקה נדירה או משהו קרוב לזה אבל קצת יותר ממשפחתית רגילה, עם התנהגות וביצועים מעבר למה שהיה מקובל אז. 

• אהבתי 6
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

רכב שזכה לעיקר התהילה שלי בעיניי בגלל סרט מהיר ועצבני.

משפחתית טובה מאוד , זריזה ומתקדמת נכון לתקופה כשיצאה אבל מפה עד לשלם על זה 20 אלף שקל היום?

אם יש לך חשק להיות ערס או בן דוד אז גם סופר לנסר אופציה עבורך. מאוד נפוץ אצלהם.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 14 שעות, דובצע כתב:

הלב אומר חיים פעם אחת-תיקנה ומקסימום תימכור

הראש אומר אל תתפזר

בתחומים האלו זה באמת רק אתה עם עצמך. זה כמו שאני משפר את כל הרכבים שלי, נהנה מהתהליך ומהתוצאה, בחישוב כלכלי יבש זה טמטום אחד גדול כאשר במקרה הטוב ביותר ההחזר על ההשקעה יהיה אולי 20%, בצד הרגשי לעומת זאת אני נהנה ובתכלס מסתכל על זה פשוט כאל תחביב. יש כאלו שנהנים להחליף רכבים כמו גרביים, אני מעדיף יחסים ארוכי טווח עם הרכבים שלי (כאשר אני בוחר את מה שאני רוצה, גם אם בסוף הכל זו פשרה של אמצעים כלכליים). 

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, TZR84 כתב:

רכב שזכה לעיקר התהילה שלי בעיניי בגלל סרט מהיר ועצבני.

משפחתית טובה מאוד , זריזה ומתקדמת נכון לתקופה כשיצאה אבל מפה עד לשלם על זה 20 אלף שקל היום?

אם יש לך חשק להיות ערס או בן דוד אז גם סופר לנסר אופציה עבורך. מאוד נפוץ אצלהם.

ולשלם על חיפושית 20 אלף זה יותר הגיוני? או כפול מזה לפעמים..

יש אנשים שבשבילם הסיויק זו נוסטלגיה ששווה 20 אלף, או יותר.

אז לחיפושית יש את הקטע הנוסטלגי ומועדוני מעריצים מאז ומעולם, אבל אובייקטיבית היא עגלה רועשת ולא נוחה, לעומת וולבו למשל שהיא גם די נעימה לנסיעה, בנוסף לנוסטלגיה, וכך גם הסיויק. אוטו ממש נחמד אובייקטיבית, ואפילו מהנה לנהיגה, וכיום גם נוסטלגי לאנשים מסוימים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
לפני 12 שעות, avizaz כתב:

חשבתי לרגע שזו אקורד 97~.

זאת משנת 95, וכמעט רכשתי אחת לפני 12 שנה, הייתה לאבא שלי (לא קופה) ונהננו מכל רגע.

העלנו אותה על ליפט בקומפיוטסט, ברחנו משם לאור מה שראינו :) אחת הגומיות הוחלפה באיזה בד מאולתר, הבחור שם אמר שיש כאן קומבינה ואסור לנו לקנות את הרכב הזה.

לפעמים חלומות הם סיוט, קניתי איביזה 2003 במקום, שגם הייתה קומבינה בדיעבד עם גיר דפוק ומה לא

My Black Beauty, Heather Honda. 1995 Honda Accord EX : r/Honda

אולי יום יבוא ואחד הילדים שלי ירצה VRS כשיגדל :)

מעניין. גומיה של מה?

@דובצע מצטרף למגיבים הקודמים, אתה לא רוצה את הרכב הזה מספיק, אחרת לא היית מתלבט. כשבאמת תרצה רכב - אתה תקבע עם המוכר ברגע שתתקל במודעה ותגיע עם מזומן ביד מה שנקרא.

• אהבתי 1
פורסם

@EliC25

ואוו אני ממש לא זוכר, אבל היה אפשר לראות את זה בבירור, בלי פנס או משהו.

התכוונתי לרצועה דרך אגב ולא לגומיה.

אשכרה שמו את זה, קשרו את זה כמו שרוך ואיכשהו זה עבד, הבד היה כמו כיסוי ראש של אישה.

עכשיו כשאני חושב על זה, כל מה שקרה שם היה הזוי, הם התעקשו שלא נבדוק את הרכב במכון בטענה שאין דלק ברכב ולא נצליח להגיע למכון, חבר של הבן שלה עשה איתנו את הסיבוב לשם, מזל שלקחתי איתי חבר שהרכב הזה הוא לא החלום שלו והוא הצליח להוריד אותי מזה.

בכל אופן, לא אשכח את המחזה הזה לעולם הזכיר לי את הרכבי קומבינה של הסרטי בורקס.

• מצחיק 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

זה רכב אספנות. רכב אספנות לא אמור, או לפחות לא חייב, להיות טוב אובייקטיבית במשהו. הוא אמור לנגן לך על התו הזה שמשמח אותך, ורק אותך. אם כן - תקנה. אם לא - תתבאס. חוץ ממך אף אחד לא יכול להחליט את זה.

• אהבתי 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לכל מי שמתפלא על המחיר- תבדקו כמה עולה לקנות אוטו בן 30 במצב חצי שבור ב"כמה אלפים" ולהביא אותו למצב פיקס, או 80% פיקס, ותבינו ש20K על אוטו כזה זה לא הרבה

• אהבתי 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 8 שעות, TZR84 כתב:

ערס או בן דוד

אחים (טוב חצי,) אותו אבא אמהות אחרות 😜  

להיות בעלים של כזו, זה טעם נרכש , או כמו במקרה שלי, סתם נוסטלגיה , רק כי היה לי כזה רכב , ואגב גם מודל 99 שהחליף אותו, כרכב חברה. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אפשר לומר הרבה דברים רעים על בני דודנו אבל ברכבים הם יודעים מה טוב.

חוץ מהסצנה המגוחכת במהיר ועצבני, אין שום דבר גרוע ברכב הזה.

לפני 4 שעות, שביט כתב:

לכל מי שמתפלא על המחיר- תבדקו כמה עולה לקנות אוטו בן 30 במצב חצי שבור ב"כמה אלפים" ולהביא אותו למצב פיקס, או 80% פיקס, ותבינו ש20K על אוטו כזה זה לא הרבה

זה ספציפית דגם מבוקש, שלא לדבר על הקופה או ההאצ'בק וזאת הסיבה למחיר. הונדה "שפיץ" שמורה תעלה אפילו יותר.

אם יש לך רנו שנת 94 במצב פיקס, אף אחד לא ישלם לך 20k עליה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 55 דקות, Michazzz כתב:

יכול להיות רכב נאה אם יש לך את הכסף להשקיע...

Civic-via-superstreetonline.jpg

ללא ספק

לפני 38 דקות, הרקוליטו כתב:

מתלבט מתלבט מתלבט, קונה.

ולמיטיבי לכת מתייעץ עם האנשים הנכונים שאומרים לא ליקנות ואז קונה וקוצר את כול התהילה חח

לפני 39 דקות, zaf כתב:

רק כי היה לי כזה רכב

מה אתה מספר על האוטו?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...