Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה עוד טוב. מרכבה סימן 4 עושה 7 ליטר לק"מ.
עוד כמה שנים גם הGMC תעשה ככה...

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש אפשרות להקטין את תיצורכת הדלק בגי' אם סי ונדורה 4300 סמ"ק בנזין?

הרכב בולע , אבל יש בטוח אפשרויות שמונעות בליעה משמעותית!!

תודה

וקצת ברצינות...

אפשר.

אתה מכיר את התאוצות שמשאירות פרייבטים מאחור? מכיר איך אתה נוסע בעליות כאילו זה ירידה? מכיר את הבעיטה בגב עם כל לחיצה בגז?

אם ענית 3 "כן", אתה יכול לשפר את צריכת הדלק על ידי שינוי הרגלי תאוצה...

אם ענית 3 "לא", זה מה יש...

dirty old man

need love too

פורסם
נדמה לי שמדובר ב-YUKON.

נזכרתי, היה לו פורד אקספלורר.

ולמה כולם נוטים שלא להוסיף מערכת גז? לפני כמה שנים היו מערכות מיושנות, אבל כיום יש בארץ מקומות שמרכיבים מערכות טובות, למה באמת נרתעים מזה?

פורסם

אז אתם רוצים להגיד לי שתצרוכת הדלק שלי תרד בגלל שאני שם גז?

זה חדש לי כי המנוע שואב את אותה כמות דלק בשביל הבוכנה אבל כנראה יש פה אנשים שמבינים יותר ואני מקבל את זה

כשאבי יעשה את ערכת הגז אני יגיד לכם בדיוק כמה האוטו עושה כי עד שאני לא יראה אני לא מאמין שהרכב יעשה 1:6 כשברגיל הוא עושה 1:4 אצלי גם יש מערכת דלק חד נקודתית אז אני לא יודע איך זה יפעל !

אבל תודה על כל הידע ובקשר למחיר זה באמת מה שטוב שהוא זול ותוך כמה חודשים מחזירים את המחיר של הדלק הרגיל שמתלקים כי עכשיו אני מתדלק פעמים בשבוע את הוואנדורה ושם טנק מלא זה 600 שקל (132 ליטר) אז בערך בסוף חודש יוצא 5000-6000 אלף שקל שזה הרבה לצערי!

יקי!!!

פורסם

כן את זה אני יודע פשוט אנשים פה אמרו שצריכת הדלק תשתנה בגלל זה ההיתי מבולבל!

אה ושכחתי ראיתי גי.אמ.סי יוקון שחורה שגם נוסעה על גפ"מ מנוע 5700 וגם הוא אמר לי שצריכת הדלק אותה הדבר!

בקיצור זה עם הגי.אמ.סי וואנדורה המנוע 4300 אם השנתון שלך מעל 95 משתלם מאוד לעשות גפ"מ לרכב שלך כי המחיר שתשלם על הגז יהיה חצי או יותר מחצי מאשר הדלק! חסכון ענק(בכסף לא בתצרוכת!)

יקי!!!

פורסם

להוריד צריכת דלק ?

בטח :

בדוק מנוע : פלגים , ואקום , ניהול , פילטר אויר

בקיצור הבא את הרכב למצב אופטימלי

בדוק לחץ אויר בגלגלים

העף מהרכב כל מה שלא צריך להיות שם ( באוטו כזה יכולים לשכב הרבה קילו מיותרים )

סע בעדינות

אם יש על הרכב כל מיני ספויילרים צמיגים רחבים וכד' העף גם אותם

סע עם חלונות סגורים

עבור לגפ"ם ( אם זה חוקי לשנתון ואם יש לך איפה למלא גז במקום סביר בקירבתו )

סע לאט

הממממ .... לא עולה לי עוד

פורסם

בקיצר סים מנוע 1.6 וזהו .. (-:

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

חח ונראה לך שמנוע 1600 יוכל להוזיז את הטנק הזה??

וואנדורה זה רכה מסחרי די כבד שלי מגיע ל2 טון וחצי מנוע 1600 קטן עליו

בוא נגיד ואם "תחבר את המדחס של המזגן שלי בתור המנוע שלך הוא יתחיל לסוע" יש לרכב הזה מדחס ענק!!

ועכשיו ברצינות לא קשור לפלגים לא לפילטרים לא לכלום האוטו הזה עושה 1:6 והוא לא ירד מזה כי ככה המנוע צורך ברור שאם הוא לא יהיה מכוון ובאמת כבר הפלגים כבר לא שווים והפילטר סתום זה מקשה על האוטו ויצרוך יותר אבל עדין התצרוכת דלק תשאר בגבולות של ה1:6 זה מנוע אמריקאי אי אפשר לשנות אותו יותר מידי. גם לא לשכוח שהרכב הזה כבד מאוד שרק בשביל להתחיל לסוע איתו זה באסה ועוד בעיר אז בכלל כי כל פעם זה בראקס וגז וככה זה מבזבז הכי הרבה דלק

יקי!!!

פורסם

QUOTE=Yaki0]חח ונראה לך שמנוע 1600 יוכל להוזיז את הטנק הזה??

וואנדורה זה רכה מסחרי די כבד שלי מגיע ל2 טון וחצי מנוע 1600 קטן עליו

בוא נגיד ואם "תחבר את המדחס של המזגן שלי בתור המנוע שלך הוא יתחיל לסוע" יש לרכב הזה מדחס ענק!!

ועכשיו ברצינות לא קשור לפלגים לא לפילטרים לא לכלום האוטו הזה עושה 1:6 והוא לא ירד מזה כי ככה המנוע צורך ברור שאם הוא לא יהיה מכוון ובאמת כבר הפלגים כבר לא שווים והפילטר סתום זה מקשה על האוטו ויצרוך יותר אבל עדין התצרוכת דלק תשאר בגבולות של ה1:6 זה מנוע אמריקאי אי אפשר לשנות אותו יותר מידי. גם לא לשכוח שהרכב הזה כבד מאוד שרק בשביל להתחיל לסוע איתו זה באסה ועוד בעיר אז בכלל כי כל פעם זה בראקס וגז וככה זה מבזבז הכי הרבה דלקשחכת לציין אווירודינמיקה מעולה (יחסית לקיר) :roll:

אי אפשר להאכיל אריה בנבטים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אני אסביר:

BA ריתך כמה מיכלי דלק אחד לשני וחיבור קרבורטור של פיאט אונו בשביל לחסוך בדלק. התוצאה: רכב חסכוני מאוד שמסוגל לנסוע ימים כלילות ללא עצירה למילוי דלק :p

איציק

קרעת אותי מצחוק :lol:

דבר אחד בטוח, אם היתה לי ונדורה, הייתי צובע אותה בדיוק ככה :

agencetousrisques11.jpg

אם כבר רכב מכוער, שיהיה ייחודי...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הבחור עם הפורד אקספלורר סיפר לי שהיה הבדל גדול בצריכת דלק בגלל שהמנוע התנקה כתוצאה משימוש בגפ"מ, והיתה לו את אותה צריכת דלק חדשה גם כשנסע בבנזין.

למען האמת, כשהרכב מונע בגז הנתונים הם שהוא אמור להפסיד עד 3-4% כ"ס, ועליה של כ-5% בצריכת דלק. היתרון הוא במחיר הדלק. נתונים אלו יש לי רק מאדם שמתקין מערכות כאלה בארץ, ומשתמש גם בעצמו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...