Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

איך? 

עם מנוף?!

תכלס?

מסוק מטען יכול בהחלט להרים דבר כזה אנכית ולהנחית אותו באיזשהו מקום שבו יפרקו את החוליות :-) 

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה שוקלת כל חוליה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 15 שעות, דובצע כתב:

בלימודים סיפר לנו מרצה שגם כולבו שלום וגם (אחרי כמה שנים )בעזריאלי בנו ובסוף משכו את חלקי המנוף לגג ורק אחרי כמה שנים מנופי אבי הביאו מנופים מספיק גבוהים כדי להוריד את החלקים מהגג

פרקטיקה עתיקה, בזמנו (עד לפני 30 שנה לדברי הארכיטקטית שיצאתי איתה) זו הייתה הגישה המועדפת והורדת הזרוע בוצעה ע"י פירוק למקטעים והורדה לאורך הדופן.

• אהבתי 1
פורסם

לפני כ30+שנה היה בערוץ הראשון (והיחידי אז) תוכנית בשם "חידושים והמצאות" כל מוצ"ש, הציגו פעם כתבה על בניית בניין בה המנוף מהווה את פיר המעלית וגדל כלפי מעלה עם הבנין ובסוף הכתבה הציגו איך הזרוע מפורקת.

למיטב זיכרוני, מורכב מעין התקן בצורת 'ח' היכול לנוע קדימה/אחורה על הזרוע עם זרוע מנוף קטנה בחלקו העליון.

-ההתקן מוזז קרוב לקצה הזרוע

-החוליה נקשרת למנוף הקטן החוליה מפורקת מהזרוע

-המנוף הקטן מרים את החוליה מעל הזרוע ונוסע אחורה לתחילת הזרוע

-המנוף הקטן מוריד את החוליה למעין מסילה המוליכה לקצה הגג

-החוליה מוסעת על המסילה לקצה

מפה הכתבה עברה למשהו אחר...

• מעניין 1
פורסם (נערך)

שלום חברים אז היום חזרתי לעבוד 

אני מחליף היום בראש העין

מנוף סאיז האיטלקי עד 8 טון זרוע 35 מטר 

אם כשהייתי חדש זה היה ניראה לי מנוף רציני עכשיו זה ניראה לי כמו צעצוע

IMG_6925.jpeg

אבל מה שחשוב הרבה מנוחה יש פה כי הבניינים בשלבי גמר

למעשה באתר הקודם היסתנוורתי מהמנוף שהוא היה טוב ועם השאר אמרתי אני יסתדר-טעות של היתנהלות 

וטוב שאני לא שם כי זה מקום עמוס עבודה וגם לא כיף

עכשיו ביקשתי מהחברת כוח אדם שימצאו לי מנוף של גמרים שלא עובד הרבה-זה הפרמטר שהכי חשוב לי בנקודת הזמן הזאת

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 3 שעות, דובצע כתב:

שלום חברים אז היום חזרתי לעבוד 

אני מחליף היום בראש העין

מנוף סאיז האיטלקי עד 8 טון זרוע 35 מטר 

אם כשהייתי חדש זה היה ניראה לי מנוף רציני עכשיו זה ניראה לי כמו צעצוע

IMG_6925.jpeg

אבל מה שחשוב הרבה מנוחה יש פה כי הבניינים בשלבי גמר

למעשה באתר הקודם היסתנוורתי מהמנוף שהוא היה טוב ועם השאר אמרתי אני יסתדר-טעות של היתנהלות 

וטוב שאני לא שם כי זה מקום עמוס עבודה וגם לא כיף

עכשיו ביקשתי מהחברת כוח אדם שימצאו לי מנוף של גמרים שלא עובד הרבה-זה הפרמטר שהכי חשוב לי בנקודת הזמן הזאת

פעם הבאה תודיע מראש ותבוא לקפה

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפני 5 שעות, דובצע כתב:

זו אותה משכורת והכל?

איך זה שהם נותנים לך? נשמע כמו משהו שנותנים ל"מקורבים להנהלה"...

פורסם (נערך)

כול אחד בחברה הוא בפני עצמו וככה זה מתפתח כול הזמן-אחד מסכים לעבוד היום במקום אחר על אף שיש לו מנוף קבוע ואחר לא. אחד עושה הקמת ופירוק מנופים. אחד לא הסכים מראש לעבוד ימי שישי. וככה עוד המון דברים-והחברה מכירה את הנפשות הפועלות ועובדת איתם בהתאמה

אני אישית עד עכשיו אמרתי מה שיגידו לי אני עושה. אבל נידפקתי מזה כבר כמה פעמים.(רוב מכריע של הבעיה שהייתה אצלי זה מקומות שיש שם עבודה צפופה-ובמקביל לא סופרים את המנופאי) אז לא עבדתי תקופה כדי להבין מה לעשות. ועכשיו אני דורש דרישות חחח

על החשבון 

אם לא יסכימו אני יטען מזה שאתם לא שומעים לי ולכן אני נידפק בגללכם ולכן יתנו לי ככה זה עובד פשוט

כשהיו דברים באשמתי ידעו לצאת עלי אז זה הדדי. ככה המישחק הזה עובד מסתבר

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם
לפני 7 שעות, דובצע כתב:

אם לא יסכימו אני יטען מזה שאתם לא שומעים לי ולכן אני נידפק בגללכם ולכן יתנו לי ככה זה עובד פשוט

נשמע כמו עבודה של מזרחיים.

• לא הבנתי... 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בוקר טוב אז היום אני ביהוד (מה זה מונסון?)

צריך להגיע טכנאי למנוף אז כשהוא יגיע אני יעלה איתו הן כי זה חוק שכשיש טכנאים צריך להיות גם מנופאי והן כי הרבה פעמים הוא צריך אותי הוא עובד ואומר לי למשל-קצת ימינה….

IMG_6937.jpeg

• אהבתי 1
פורסם
לפני 22 שעות, דובצע כתב:

סגור. דיברנו על זה בזמנו כשהייתי חדש וכול יום במנוף אחר ושחכתי מזה מאז

פעם שלישית גלידה

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפני כשעה, redroze כתב:

פעם שלישית גלידה

גלידה בטעם קפה חח

אז היום התחיל פנאן עם מטוסים ממריאים ברקע אבל בשעתיים האחרונות היה קשוח-אוציא עגלה והמנוף מצפצף-תכניס-מצפצף. הם תיקנו את הגוגל מומנט וכדי לכוון אותו לוקחים מישקולות למרחק שמפעיל את הגובל 

תאני השתגעתי מהצילצולים האלה

מקווה ליתפוס בקרוב מנוף קבוע שלא עובד הרבה ואז אני יהנה ויעבוד בקלות

IMG_6948.jpeg

• תוכן חדש...