Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמרתי יש לפחות אחד על שלט בכיכר המדינה על מיגדל שאני ראיתי. לא מכיר את הבן אדם לישאול אבל הוא אמר שהם יושבים על הגג-צריך להבין שאם זה שלט מהבית אז הבן אדם יגיד אני עכשיו הולך להיתכנות…. ומה אם יש תאונה והוא לא באזור ומה אם מישהוא יגע לו בשלט

אז זה ניכנס אבל בקצב שלו כי בטח לומדים אך זה יעבוד בצורה הנכונה

אני בחור שובב אוהב שטויות. אבל מאוד התחברתי לספריאל שבעצם אומר אל תעשה שיקולי דעת כי אנשים מתו מדברים כאלה אז זה כלל ברזל וזהו

הסיכום היומי

כבר עכשיו כי מ12 הגיעו טכנאים להתקין אנטי קוליז׳ן.  הרבה זמן ביזבזו על תקלה שהתבררה כפיטריה שנילחצה להם ועשתה שהמנוף יזוז רק בהילוך 1. ככה שהם לא יסיימו היום. אני על המנוף כי חוקית כשיש טכנאי צריך להיות גם המנופאי

אז אתמול בקשו ממני לעבוד מ7-19 ולא מ6:30-18:30 היסתכמתי

שמנו כמה תבניות העברתי עצת ברזל בשביל יסודות הבניין לידי עבודה צפופה בבוקר כשבמקביל יש פה משאית מנוף שמרימה להם רשתות

הרבה מנופאים כולל אני פעם לא מדברים בקשר אלא מקבלים הוראות

באתר הקודם למדתי לדבר וזה עוזר לעבודה-הקשר אצלי יותר שקט אם סתם מישהוא צועק אני אומר - בעל הבית נו בלאגן…..

היום סגרנו שעות של החודש בדקתי מול החברה שלי-וטוב שכך כי היה מה לסדר אם אני לא דיווחתי או מנהלי עבודה או בונוס שהובטח

ממשיך לעבוד ומקווה לטוב

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגיד, אתם צועקים ״וירה״ ו״מיינה״?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני הכרתי את הביטויים האלה מהסווארים בנמלים שהפעילו את הקילונים, אלה המנופים המובנים על אוניות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

אני הכרתי את הביטויים האלה מהסווארים בנמלים שהפעילו את הקילונים, אלה המנופים המובנים על אוניות.

שם זה ניצרך כי אוניות עוברות מדינות. והמילים האלה בן לאומיות

פורסם

מילים בינלאומיות, מתברר שממוצא איטלקי.

• מעניין 1

פורסם

אז הייתי בחופש משישי וניצלתי. את הזמן לחפש איפה המקור שאסור ליזרוק חפצים מהמנוף-הרי למדתי טוב מאוד את החומר בקורס

חזרתי על סיפורי הלימוד וזה לא מוזכר

אז מצאתי דרך האינטרנט שזה בעבודה בגובה-אבל אצלנו מה שהיה בתקציר מהעבודה בגובה זה לא הוזכר-ואף שעשו לנו תידרוך על פיגומים זה לא הוזכר…

IMG_6676.png

פורסם (נערך)

לא הסברתי טוב אז אני יסביר

אני טעיתי שזרקתי כי זה אסור ואני מייצר על כך-רק לא היה זכור לי שאסור כשזרקתי כי בסיפרי לימוד לא כתוב את מה ששלחתי בתמונה

אמנם מוזכר שהעבודה לפי תקנון עבודה בגובה-זאת אומרת ששלחו לשם כדי ללמוד את כול חוקי עבודה בגובה באופן מפורט אבל עשו תקציר למה שחשוב ורלוונטי וזה לא הוזכר בתקציר - וגם לא הוזכר על ידי המדריך לעבודה בגובה  לכן שגיתי

אם היה כתוב בסיפרי לימוד שאסור ליזרוק חפצים מגובה 2 מטר ומעלה לא הייתי זורק 

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

צריך רק לדאוג שתהיה פז׳ו למטה 🤪

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

פספסת, נפלת על פיג׳ו. התכוונת שברולט. לא חשוב. הפרינציפ ברור.

@דובצע, שמע, מעבר למה שכתוב בספר צריך להפעיל את מה שבתוך הקלבסה. לא לזרוק דברים מגובה זה די טריוויאלי. 

פורסם
בתאריך 29.7.2025 בשעה 09:19, avargel כתב:

לו אני במקומך הייתי מבקש מהמנהלים למחוק פה כמה עשרות הודעות

הן לא ממש ישרתו אותך בעתיד אם תהיינה בעיות

כדאי לך לקרוא שוב את ההמלצה של @avargel

לפרסם תמונות נוף של בניינים זה דבר אחד. לפרסם צילומי ווטסאפ מפלילים לכאורה, זה דבר אחר לגמרי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...