Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הרכב שלי היה במוסך מורשה שבוע שעבר.
ברכב הייתה מצלמה שעבדה כל זמן שהרכב היה ממונע.
1- המצלמה קלטה שני עובדים יחסית בכירים בשיחה על רכב אחר שוחרר בלי שטופל כלל. המספר של הרכב נקלט במצלמה.
2- אחד הנהגים שפשף את הרכב שלי בקיר. עובד אחר עצר אותו והעיר לו על כך אבל הוא המשיך בנסיעה כאילו כלום. כמובן שלא נאמר לי דבר בנושא.
3- לקראת סוף הטיפול עובד אחר ראה שיש מצלמה והחליט פשוט ניתק אותה.
מה הייתם עושים?
סעיף 2 ו3 נוגעים אליי ישירות. סעיף 1 זה כבר יותר מטריד ברמה הכללית ואני שוקל מה לעשות עם הקלטה הזאת.
אציין שמדובר בצילום פנים וחוץ בוא זמנית ככה שרואים כל את הפרצופים של העובדים בזמן האירועים האלה.
  • מבאס 2
  • מעניין 1
פורסם

יש לרכב נזק מהשפשוף?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, zblau כתב:

היי

הרכב שלי היה במוסך מורשה שבוע שעבר.
ברכב הייתה מצלמה שעבדה כל זמן שהרכב היה ממונע.
1- המצלמה קלטה שני עובדים יחסית בכירים בשיחה על רכב אחר שוחרר בלי שטופל כלל. המספר של הרכב נקלט במצלמה.
2- אחד הנהגים שפשף את הרכב שלי בקיר. עובד אחר עצר אותו והעיר לו על כך אבל הוא המשיך בנסיעה כאילו כלום. כמובן שלא נאמר לי דבר בנושא.
3- לקראת סוף הטיפול עובד אחר ראה שיש מצלמה והחליט פשוט ניתק אותה.
מה הייתם עושים?
סעיף 2 ו3 נוגעים אליי ישירות. סעיף 1 זה כבר יותר מטריד ברמה הכללית ואני שוקל מה לעשות עם הקלטה הזאת.
אציין שמדובר בצילום פנים וחוץ בוא זמנית ככה שרואים כל את הפרצופים של העובדים בזמן האירועים האלה.

מרתיח🤬

אני הייתי עושה מה ש-zaf כתב,

אם אין תגובה - מה ש-minimiz3r כתב.

שלב הבא - שיימינג.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

סעיף 1 - מדובר בהאזנת סתר, כיוון שאינך צד בשיחה ולא מדובר רק בצילום אלא בהקלטת שמע. אתה יכול אולי לרמוז למישהו אבל לא יותר מזה.

• אהבתי 1
פורסם

כשאני מתקין מצלמה בכניסה לבית שלי הפרטי שהיא מצלמת את השער של הבית ואני רואה מישהו שפותח את השער וגונב אופנים, האם זאת האזנת סתר?
היות והרכב הוא הרכוש הפרטי של פותח השרשור, לא בקי ברזי החוק, אבל לטעמי, זאת לא האזנת סתר.
כמו שהומלץ, גש לבעלי המוסך, תראה לו את הסרטון... אם הוא בנאדם נורמלי, הוא יקח אחריות ויתנצל.
תחזור לעדכן

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אתה צריך להבדיל בין צילום ללא שמע, לבין צילום הכולל שיחה של שני אנשים שאתה לא צד בשיחה.

https://www.nevo.co.il/law_html/law00/71587.htm

"האזנה" – האזנה לשיחת הזולת, קליטה או העתקה של שיחת הזולת, והכל באמצעות מכשיר;

"האזנת סתר" – האזנה ללא הסכמה של אף אחד מבעלי השיחה;

המאזין האזנת סתר שלא על פי היתר כדין, דינו – מאסר חמש שנים.

(ב)

המשתמש ביודעין וללא סמכות כדין בידיעה או בתכנה של שיחה שהושגו על ידי האזנת סתר, בין שנעשתה כדין ובין שנעשתה שלא כדין, או מגלה ידיעה או תוכן שיחה כאמור ביודעין לאדם שאינו מוסמך לקבלה, דינו – מאסר חמש שנים.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...