Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

עשיתי נסיעת מבחן בפולקסווגן טי קרוס. מאוד התחברתי. אבל חושש מבעיות באמינות וענייני המצמדים והגיר.

נסעתי גם ביאריס קרוס - אוטו חביב מאוד אבל רועש. ויקר משמעותית בטח בהיברידי (בנזין קשה להשיג). מצד שני, אמינות של טויוטה. וחסכוני.

אני נוסע בשנה 10000 קמ, לרוב בעיר.

מה הייתם מייעצים?

תודה

פורסם

לאשתי יש יאריס קרוס. היא נוסעת הרבה יותר ממך. לפני זה היא נסעה בסקודה דיזל עם גיר DSG רטוב ולא זול לאחזקה.

בנקודת הזמן שאני רכשתי בה הרכב קניתי מה שהיה לי זמין ב-0 זמן בטרחה כי הייתי צריך לרכוש רכב אחר מיידית אחרי שהמנוע של הסקודה החליט שמספיק אחרי 300000 ק"מ.

אני לא חושב שה- T-CROSS אמינה פחות, ואני בספק שאי פעם תכסה את הפרש המחיר בין יאריס קרוס ל-T-CROSS. (אולי במכירה - תלוי כמה שנים תחזיק את הרכב)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 7 דקות, zvit כתב:

לאשתי יש יאריס קרוס. היא נוסעת הרבה יותר ממך. לפני זה היא נסעה בסקודה דיזל עם גיר DSG רטוב ולא זול לאחזקה.

בנקודת הזמן שאני רכשתי בה הרכב קניתי מה שהיה לי זמין ב-0 זמן בטרחה כי הייתי צריך לרכוש רכב אחר מיידית אחרי שהמנוע של הסקודה החליט שמספיק אחרי 300000 ק"מ.

אני לא חושב שה- T-CROSS אמינה פחות, ואני בספק שאי פעם תכסה את הפרש המחיר בין יאריס קרוס ל-T-CROSS. (אולי במכירה - תלוי כמה שנים תחזיק את הרכב)

תודה. היא מרוצה מהטויוטה?

פורסם

היא מרוצה מהטויוטה - אבל אני אצטט מה שהיא תמיד אומרת לי "אני מרוצה מכל רכב שמניע בבוקר, ויש בו מזגן תקין".

היא מרוצה באותה מידה מהמאזדה 3 שנת 2011 כשהוא לוקח לה את היאריס, ומתעצבנת על ההתראות המטרידות מדי לדעתה באאוטלנדר 2020 של הבת הגדולה.

נקודת החולשה היאריס קרוס היא תא הנוסעים שאיכותו טעונה שיפור לדעתי (ולהבנתי טופלה חלקית במתיחת הפנים שאמורה להגיע השנה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 12 דקות, zvit כתב:

היא מרוצה מהטויוטה - אבל אני אצטט מה שהיא תמיד אומרת לי "אני מרוצה מכל רכב שמניע בבוקר, ויש בו מזגן תקין".

היא מרוצה באותה מידה מהמאזדה 3 שנת 2011 כשהוא לוקח לה את היאריס, ומתעצבנת על ההתראות המטרידות מדי לדעתה באאוטלנדר 2020 של הבת הגדולה.

נקודת החולשה היאריס קרוס היא תא הנוסעים שאיכותו טעונה שיפור לדעתי (ולהבנתי טופלה חלקית במתיחת הפנים שאמורה להגיע השנה)

תודה. מבאס שכבר לא מוכרים דגם בנזין

פורסם

בנסיעה של 10 אלף קמ אין לל צורל בהיברידי לא תחסוך כלום בטח לא את ההפרש בין יאריס קרוס לטי קרוס

היאריס קרוס רכס מכוער עם פלסטיקה של שנות ה90 

הטי קרוס יפה ואיכותי מה גם שהוא חסכןני מאד 

לשני חברים שלי יש טי קרוס והם עושים בערך 1ל15 בממוצע 

קח בחשבון שלטי קרוס אין פנסי לד בתאורת אור נמוך וגבוה ואין לו גם בלם יד חשמלי( שני אלה לבד מספיקים לי לפסול אותו ולעבור למשהו אחר)

פורסם
לפני שעה, חגאי א כתב:

בנסיעה של 10 אלף קמ אין לל צורל בהיברידי לא תחסוך כלום בטח לא את ההפרש בין יאריס קרוס לטי קרוס

היאריס קרוס רכס מכוער עם פלסטיקה של שנות ה90 

הטי קרוס יפה ואיכותי מה גם שהוא חסכןני מאד 

לשני חברים שלי יש טי קרוס והם עושים בערך 1ל15 בממוצע 

קח בחשבון שלטי קרוס אין פנסי לד בתאורת אור נמוך וגבוה ואין לו גם בלם יד חשמלי( שני אלה לבד מספיקים לי לפסול אותו ולעבור למשהו אחר)

תודה. במוסך מורשה אמרו לי אוטו אמין וטוב

• תוכן חדש...