Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת למה משמש פד צמר? אם אני משתמש בפוליש 2 ב 1 שזה גם פוליש וגם ווקס או אוטם צבע באיזה פד אני אמור להשתמש 

פורסם

יש אין ספור פדים בשוק מחומרים שונים ולכל חומר יש את היתרונות והחסרונות שלו ולכל פד יש את התפקיד שלו כפי שקע היצרן, כך שיכול להיות פד צמר לעבודה גסה וגם כזה לעבודה עדינה, כך גם עם ספוג וכו'. לצבע אין משמעות אחידה ולכל יצרן יש את שיטת הצבעים שלו כך שאצל אחד אדום יכול להיות לגימור ואצל אחר לחיתוך. לרוב, לכל חומר פוליש מתאימים את הפד המתאים למרות שאפשר גם לשלב. 

השאלה היא מה אתה רוצה לתקן? עקרונית לחומר 2-3 באחד הייתי משתמש בפד על הצד הגס או בינוני, תלוי במידת החיתוך/תיקון שאתה רוצה להשיג ואפשר לחזור על הפעולה שוב עם פד גימור לתוצאה חלקה יותר. אם אתה מזמין מאליאקספרס אז אפשר להמליץ על SPTA ואם מאמזון אז menzerna, lake country, Griot's Garage ועוד. 

אישית אני משתמש בפדים של lake country בעיקר ואז אתה צריך את הספוג הכחול שלהם ואת השחור שלהם לפיניש, למרות הכחול שלהם מספק תוצאה טובה גם לגימור. 

• תוכן חדש...